Hej dziewczyny

Jestem i ja. Wiktor padł już o 19.30 bo nie spał mi w dzień, jestem pewna , że usnąłby, gdybym wzięła go na ręce ale

Zabrałam się za wybieranie fotek małego, bo zdecydowaliśmy, że damy rodzicom kalendarz ze zdjęciami Wiktora pod choinkę
Oki, poczytam coście tam naskrobały, gdy mnie nie było na pokładzie
Na dobry początek Wiktor na spacerze z Upsy Daisy
Jeszcze wrócę do tego spania, ja uwielbiam się rozłożyć na łóżku, a śpiąc z Wiktorem jest to niemożliwe, nawet do męża nie mogę się przytulić. A z Wiktorem pieścimy się każdego ranka po przebudzeniu i wieczorem przy usypianiu, kiedy to ja mówię mu do uszka, jak bardzo go kocham.
Prezenty pod choinkę mamy już prawie kupione, dziś po konsultacji z siostrą domówiłam jej synkowi puzzle Cars

, rodzicom te kalendarze, pozostaje Wiktor i moja bratanica, siostrzeńcowi damy jakieś pieniądze bo on chodzi już do IV klasy więc niech sam decyduje

Ufff, jak to dobrze mieć już wszystko zaplanowane, dziś wypisałam już nawet część kartek świątecznych
kate mi Wiktor też pomaga w pracach domowych hehe, najbardziej lubi zamiatać i wyrzucać wszystko do kosza, ostatnio wylądowała w nim nawet moja filiżanka po kawie
Daria Wiktor też tak szczerzy zęby jak dostanie lizaka

Ładne jesteście dziołchy
Daria hihi ty to masz jak ja, mój D. czasami się śmieje ze mnie jak ja ciągle o tym wyjeździe, o spotkaniu z tobą

Matko niech ten czas leci szybciej

Obyśmy tylko na żywo dogadywały się tak fajnie jak na forum
Karola kurcze mam nadzieję, ze po konsultacji z solidnym ortopedą okaże się, ze Hanutka nie ma problemów ze stawami
Karola ja dałam za Upsy 80 zł z przesyłką, ale to jest ta lala bez grania melodyjki. A Hanuta wygląda promiennie w tej ciąży
Daria ja też nie widzę tej ławeczki

Za to widzę kombinezon massumi i podoba mi się, Wiktor ma spodnie na śnieg z tej firmy i też są super