Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2008, 21:58

No nie mogę, ja myślałam, żetakie małe to jeszcze nie mogą :ico_ciezarowka: a tu Haneczce tak ciąża służy. Co będzie dziewczynka, czy chłopczyk? :ico_oczko:

Kombinezony superowe, kurcze ja muszę do kurtki jakieś spodnie dokupić i zabieram się za to jak pies do jeża. Dobrze, że ciepło narazie.

kate_k82, no to świetnie!!!!

ladybird23, twardzielko Ty nasza, trzymaj tego chłopa krótko, niech się dzieckiem zajmie, ty do pracy, to może trochę zmądrzeje i po pubach nie będzie biegał.

No a ja obiecałam dziś wieczór Sikorowi więc zaraz zmykam, on się tam jeszcze z Kacprem miętoli więc ja z Wami moge chwilę.

[ Dodano: 2008-11-05, 20:59 ]
A ja to wogule nie wiem o jakiej Wy ławeczce piszecie???? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 22:00

Ano służy...a co będzie? co Bóg da...hehehehe
idę chyba...w sumie to chciałam zaś w ciuchach sprzątac, ale coś sprzedaż na allegro mi nie idzie więc dam se spokój i się nacieszę ciszą...chyba zrobię te stopy szybko i na you can dance już polegnę pod kołderką...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 22:01

ławeczke wkleje jak bedzie juz pomalowana bo tak to ja na zdjeciu wypatrzyc ciezko :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 22:02

Hej dziewczyny :ico_haha_01: Jestem i ja. Wiktor padł już o 19.30 bo nie spał mi w dzień, jestem pewna , że usnąłby, gdybym wzięła go na ręce ale :ico_nienie: Zabrałam się za wybieranie fotek małego, bo zdecydowaliśmy, że damy rodzicom kalendarz ze zdjęciami Wiktora pod choinkę :ico_haha_01:

Oki, poczytam coście tam naskrobały, gdy mnie nie było na pokładzie :ico_haha_02:

Na dobry początek Wiktor na spacerze z Upsy Daisy :-)

Obrazek

Jeszcze wrócę do tego spania, ja uwielbiam się rozłożyć na łóżku, a śpiąc z Wiktorem jest to niemożliwe, nawet do męża nie mogę się przytulić. A z Wiktorem pieścimy się każdego ranka po przebudzeniu i wieczorem przy usypianiu, kiedy to ja mówię mu do uszka, jak bardzo go kocham.

Prezenty pod choinkę mamy już prawie kupione, dziś po konsultacji z siostrą domówiłam jej synkowi puzzle Cars :ico_haha_02: , rodzicom te kalendarze, pozostaje Wiktor i moja bratanica, siostrzeńcowi damy jakieś pieniądze bo on chodzi już do IV klasy więc niech sam decyduje :ico_noniewiem: Ufff, jak to dobrze mieć już wszystko zaplanowane, dziś wypisałam już nawet część kartek świątecznych :-D

kate mi Wiktor też pomaga w pracach domowych hehe, najbardziej lubi zamiatać i wyrzucać wszystko do kosza, ostatnio wylądowała w nim nawet moja filiżanka po kawie :-)

Daria Wiktor też tak szczerzy zęby jak dostanie lizaka :ico_haha_02: Ładne jesteście dziołchy :ico_brawa_01: :ico_haha_01:

Daria hihi ty to masz jak ja, mój D. czasami się śmieje ze mnie jak ja ciągle o tym wyjeździe, o spotkaniu z tobą :-D Matko niech ten czas leci szybciej :ico_sorki: :ico_haha_01: Obyśmy tylko na żywo dogadywały się tak fajnie jak na forum :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Karola kurcze mam nadzieję, ze po konsultacji z solidnym ortopedą okaże się, ze Hanutka nie ma problemów ze stawami :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Karola ja dałam za Upsy 80 zł z przesyłką, ale to jest ta lala bez grania melodyjki. A Hanuta wygląda promiennie w tej ciąży :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Daria ja też nie widzę tej ławeczki :ico_noniewiem: Za to widzę kombinezon massumi i podoba mi się, Wiktor ma spodnie na śnieg z tej firmy i też są super :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 lis 2008, 22:10

No to ja mówię jednak dobranoc, musze jeszcze tylko w kuchni ogarnąć i lecę do Sikora :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 22:14

Sikorko dobrej nocki :ico_haha_01: Ja jeszcze chwilkę poczekam, mam też w planach obejrzeć YCD.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 22:25

Oj Sikorka zapomniałam powiedzieć CI, że wezmę pod UWAGĘ Twoją sugestię co do popełnienia wierszy dla dzieci :-D A Michu wyczaruje z Ulą ilustracje :ico_brawa_01:

kamizela, superowa spacerowa para z Wiktora i Upsy D :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Zaraz pokażę Wam atak klonów :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-05, 21:32 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 22:44

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: wypas!!! chociaż może bardziej by pasowało...miodzio? :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 lis 2008, 23:08

Massumi rewelacja sobowtor!!
Kamila,uroczo Wikus spaceruje z kolezanką :-D :ico_brawa_01: polubil ją?

dziewczyny ja dalej nie wiem czemu szukacie laweczki ktorej nie ma? :ico_noniewiem:

u nas cisza...choc glosno na dworze,dzis chyba to swieto jest co zawsze fajerwerkami strzelaja :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 lis 2008, 23:18

Kamizela...no piękna para! dopiero zobaczyłam na telefon :ico_wstydzioch: dzięki kochanie!
Glizdunia ja już wiem...bo nad Mayci suwaczkiem jest taka kreska...i jak pisałaś o tej ławeczce, to myślałam, że dałaś jej zdjęcie tylko mi się nie chce otworzyc :ico_haha_01: a to po prostu sobie jest taki pasek, zresztą w moim podpisie też jest...heheheh

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”