osita i ania u was równo miesiec do terminu

nooooooooo

ja mialam okres 29.02 tak wiec w zaleznosci od "kalendarzyka" jest 5-6 grudzien. z dnia zaciazenia - 6

czyli co, 9 miesiac zaczynamy??????????
stawiam w takim razie i ja, wczoraj karolcia dala torta, to ja poszukam czegos innego...
Karolinko kochana, przykro mi to pisać ale jako jedyna masz powazny problem, bo męzuś dalko.
hihhiii, Karola, snilas mi sie dzisiaj... no i powiem ci to samo co we snie: z telefonem nie mozna, ale mozesz zadzwonic do meza i poprosic o pozwolenie na ostra jazde z przystojnym sasiadem (widzialam, ciacho jak ...

). zgodza sie obaj, bo ciezarnej sie nie odmawia ponoc, nie???
Evik.kp, kurcze, ale numer

jesli tak baaaaardzo swedzi... probowalas sie kapac w krochmalu?? jejuuuuu, wole juz te moje slepe oczy
A jak mowa o dzieciach- to ile chciałybyście mieć?
ja na poczatku malzenstwa, ze druzyne futbolowa

jak zaszlam z carmen, to mowilam o tylu, ile przyjdzie... w miare mozliwosci ekonomicznych, oczywiscie, to jest, jakby przynajmniej jedno pracowalo

teraz twierdze, ze dopoki mi sie nie odwidzi NIE CHCE WIECEJ CIAZY
odnosnie slepoty, okulistka twierdzi, ze slepa nie jestem i ta "mgla" to moje subiektywne odczucie (takie widzimisie)

ze mnie rozumie i w ogole, ale... zebym sobie chorob nie wymyslala

no coz, rozbroila mnie kobita. na odchodnym powiedzialam jej, ze ma racje... i ze zycze jej, zeby miala takie same urojenia i wtedy pogadamy
ze wzgledu na wzrok nie ma wskazan do cc