Witam wszystkie Kobietki
Ja dostalam duza pake z Polski z ciuchami dla dzidzi, wiec bylo i pranko i prasownko ale jeszcze troche mi zostalo

Ilosc przerosla moja wyobraznie (ja to wczesniej chyba myslalam, ze wszystko dla dzidzi zmieszcze w dwoch szufladach komody

) i przeprowadzalam kombinacje alpejskie gdzie to poupychac. W ogole doszlam do wniosku, ze mam beznadziejne meble w domu. Niby duzo, ale wszystko z typu "otwarte" czyli wszystko widac co w nich jest. Takie bardziej na na "wystawke" - zeby ksiazki poukladac, wazoniki, pamiatki z podrozy i inne duperele. W ogole niepraktyczne

Wczoraj nareszce zamowilam sobie rozkladany fotel do spania, no i okazuje sie, ze z sofa to ja rozstac sie jakos nie moge i teraz kombinuje na wszelkie sposoby jakby to wszystko razem w mieszkaniu pomiescic i zeby to jeszcze jakos "po ludzku" wygladalo
Cos ostatnio spac nie moge

jak tylko leze dluzej niz godzine to z bolu idzie oszalec. Dokladnie boli mnie mnie WSZYSTKO

Przechodzi jak tylko usiade albo wstane na 5 minut. Dzidzia musi widoczne jakies nerwy uciskac. No ale co to za spanie - takie po godzinie, poltorej za jednym razem
U nas dzisiaj na kolacje kasza gryczana (byla w paczce z Polski

rzecz w tym kraju niedostepna) z sosikiem

Juz mi slinka cieknie