Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 14:51

Osita, a Ty co z tym księżycem, he...? :-D Małą urodziłam w pełnię i czort do dzisiaj ma problemy ze spaniem :ico_zly: :-D
A jeśli o znaki chodzi, to ja też taki mieszaniec... Strelec skorpioni :-D Z moim mężulkiem spod Lwa w ogóle nie powinniśmy się zgadzać, a tu proszę, miód łychami jeść :-D
ie przypominaj mi o "dziwnych pozycjach" naszych synow bo nie wiem, jaka poze (bo juz nie pozycje) przyjac :ico_placzek:
Dobrze ujęte... Pozę... :-D W nocy nie lepiej... Najwygodniej na plecach, no ale koszmary potem mam... A na każdym boku młodzieniec demonstruje swoją siłę i przewrotność... :ico_zly: Tak źle, tak niedobrze, trza będzie poduszki posadzić i na siedząco dosypiać :-D

[ Dodano: 2008-11-08, 14:40 ]
Dzisiejsze poranne brzuszelstwo :-D
Obrazek

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

08 lis 2008, 15:46

Dziewczyny a macie rodzenstwo?
Ja ma dwie siostry-37 i 39 lat i brata 24-wszyscy jestesmy inni z charakteru.Jak sie spotkamy wszyscy i kazdy z swoja rodzinka to jest smiesznie:)

Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

08 lis 2008, 15:51

Jezuuuuuu Karola lae masz brzuchacz :ico_szoking: Obiecuje że nie będę już narzekać że mi ciężko :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Postaram się wkleić i mój, ale to póżniej. Co do arniki kupię ją dziś sobie i będę brała, te masaże krocza też mam zamiar uskuteczniać - ale z moją regularnościa różnie to może być. Kumpela stosowała i pani przy porodzie powiedziała jej że widać że się przygotowywała ale gdzieś tam w jedno miejsce nie docierała więc i tak ją nacinali.
Póki co mieszkanko wylizane i nawet w łazience ściany przeciągnęłam unigruntem drugi raz a po niedzieli sobie pomaluje.
Osita - a co robi księżyc na narodziny dziecka, bo jak Boga kocham pojęcia zielonego nie mam? :ico_noniewiem:
Mój tato jest skorpionem i fakt bestia pamiętliwa jakich mało ale mściwy za to nie jest, mama jest koziorożcem a mały pewnie akurat wstrzeli się pomiędzy nich w strzeca:-)
K

[ Dodano: 2008-11-08, 14:53 ]
Madzia- ja mam młodszego o pięć lat brata i młodsze o 10 lat siostry bliżniaczki. I u nas tak sie poparowaliśmy Brat jest podobny i fizycznie i pod względem charakteru z najmłodszą siostrą, a ja ze średnią.

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

08 lis 2008, 15:55

Karola wow :ico_szoking: jaki brzuszek:))),chyba jestes rekordzistką :-D

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 15:59

Ja mam dwie siostry... 29 i 40 lat... I jak się wszystkie spotkamy, to jest ostra jazda bez trzymanki... :ico_zly: Każda innego charakteru i tylko jedna, która tolerować i szanować zdanie innych potrafi... No zgadnijcie która...? :ico_haha_01: No właśnie, Karolcia... I tak szczerze mówiąc, jak zbliża się takie spotkanie z całą trójką, włos mi na głowie i nie tylko staje... Nienawidzę kłótni, a te spotkania zawsze tym się kończą... Ja wtedy daję nogę... Zarzucają mi potem, że nie potrafię ich zrozumieć... Potrafię, szanuję ich zdanie i poglądy, bo każdy człowiek ma prawo mieć swoje i ich bronić, ale tego samego oczekuję od innych... Nie mają mi się do stóp rzucać ze słowami: tak, to Ty masz rację... Lecz uszanować tak jak ja je... Ech... Temat rzeka... Jest trochę czynników wpływających na ich zachowanie w stosunku do mnie... Mam pełną rodzinę... Wszystko za co w życiu się złapałam mi się udało... Mam optymistyczne podejście do życia... To je w oczy kole... Zazdrość... Tylko szkoda, że zawsze moim kosztem... Im życia nikt nie kazał sobie marnować, w odpowiednim momencie mogły je wziąć w swoje ręce... Zrobiły to, jasne, tylko niewłaściwy kierunek obrały... A to już nie moja wina...

Awatar użytkownika
tosia

08 lis 2008, 16:00

Wiecie co, czyatm sobie o tych masażach przygotowujących do porodu i tak sobie wymysliłam że przepisze je póżniej i wyślę Wam na PW (nie chce zaśmiecać forum). Jak będziecie chciały to skorzystacie, jak nie to nie ale poczytać nie zaszkodzi. A może by tak połączyć przyjemne z pożytecznym i zaangażować mężów (sorry Karola, możesz mnie zdzielić po łbie ale to nie żadna złośliwość :-) )? Tylko pewnie nie wszystkie z nas moga to stosować bo jak się komuś szyjka otwiera to chyba lepiej nie

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 16:01

Cześc Kuleczki!
Tosia, bardzo mnie zainteresowały te sposoby na hartowanie krocza przed porodem. A o tą arnikę też swoją ginkę zapytam. Cieszę się bardzo, że Kubuś ma się dobrze, a co do wagi myślę, że jest idealna...mój Bartłomiej ważył tyle prawie 4 tygodnie temu. Teraz to pewnie juz ze 3 kilo maleństwa w sobie noszę.
Ja dzisiaj zakupiłam masć Maltan, do pielęgnacji brodawek sutkowych przed porodem. Piszą, ze nalezy smarować już na 2 m-ce przed treminem. Zobaczę co z tego będzie :ico_noniewiem:
Karolinka, ale piekny, duży bębenek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Caro, ale z Oskarka kawaler, fiu fiu. Fajna foteczka!
Madzia, ja mam jedną siostrę, 6 lat młodszą, typowy wrednowaty skorpion :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 16:03

Obiecuje że nie będę już narzekać że mi ciężko :ico_sorki:
:ico_smiechbig:
Postaram się wkleić i mój, ale to póżniej.
Czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :-D
chyba jestes rekordzistką :-D
To samo powiedziały położne we wtorek... Jedna, która na drugą zmianę przyszła do pracy, chciała mnie na przedporodowy oddział położyć, bo myślała, że po terminie jestem :ico_puknij: :-D

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

08 lis 2008, 16:05

przepisze je póżniej i wyślę Wam na PW (nie chce zaśmiecać forum). Jak będziecie chciały to skorzystacie, jak nie to nie ale poczytać nie zaszkodzi. A może by tak połączyć przyjemne z pożytecznym i zaangażować mężów
Tosieńko, byłoby super :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: , chętnie poczytam. Możesz wrzucic i na forum, to zadne zasmiecanie tylko bardzo cenne informacje.

Awatar użytkownika
tosia

08 lis 2008, 16:06

Idę pod prysznic bo jakaś brudna sie czuje po tych porządkach

[ Dodano: 2008-11-08, 15:07 ]
Oki - Anuś ale to wieczorkiem:-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”