No to ja też się pożegnam...
Daria, ja to raczej zarzucę jakiś konkret, ptysia z nadzieniem z kurczaka, albo barszczyk z pierogiem, czy klopsiki...ciasto też mam, ale ja wolę konkrecik

więc ślę po łączach!
No racja z tym allegro, ja też teraz wolę sprawdzić...i raczej siedzę tam i szukam pomysłu, a potem patrzę czy w sklepie nie taniej o koszt przesyłki..i dopiero kupuję.
A ramkę chcemy taką 7cali wyświetlacz, firma viewsonic rozdzielczość 480 na 800pikseli, Możesz stworzyć pokaz zdjęć zgodnie z własnymi preferencjami, stosując specjalne efekty, odpowiednią prędkość pokazu i parametry jasności. Dzięki wbudowanym głośnikom i możliwością obsługi plików audio (MP3) i video możesz odtworzyć klip filmowy lub dowolną muzykę. Atrakcyjny wygląd ramki zapewnia solidne wykonanie obudowy w kolorze błyszczącej bieli. Ramka posiada na wyposażeniu pilota zdalnego sterowania
i jeszcze ma dodatkowe funkcje to: alarm, zegar, kalendarz. Współpracuje również z systemem Windows Vista.
Zawartość opakowania: ramka cyfrowa, zasilacz, pilot, podstawka do ramki, instrukcja szybkiego uruchamiania
i mi to nic nie mówi, ale Twojemu A na pewno
Karty pamięci USB 2.0, CF, SD, SDHC, MMC, MS, MS Pro, XD
Kontrast 400:1
Obsługiwane formaty JPEG, BMP, M-JPEG, MPEG 1, MPEG 4, MP3
Pamięć wewnętrzna 128 MB
Pilot Tak
Powłoka matrycy Anti-glare
Rozdzielczość 800x480
Rozmiar 7"
Typ matrycy color active matrix LCD TFT
Zintegrowane głośniki 2x1 Watt
i kosztuje 210zł, a niedawno jeszcze było 197...

więc jutro zaraz zamawiamy,.
Kamizela tak jeszcze myślę o Twojej siostrze...kurka, to strzeż się kobieto, skoro jesteś w takiej grupie ryzyka. Ja w sumie też mam wątpliwości jeśli chodzi o hormony. Na przykład teraz bym chciała, ze względu na moją cerę, bo się sypie okropnie...i wiem że hormony pomogą...ale od razu znów wielka ingerencja w organizm, a skutki ciężkie to przewidzenia...i co tu robić???
no, lecę, dobrej nocki.
Moja nie wiem co, ale usypiała z histerią, niedawno już popłakiwała...sra ciągle, że z pampów wychodzi...niech te zęby wyjdą już, bo zwariujemy wszyscy...
buziaki!