Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 22:53

Aaaa, ja myślałam, że to taki pajac :ico_puknij: :ico_oczko: Ja też śpię bez skarpet, a Wiktor w pajacu, a jeśli w piżamce to zakładam mu skarpetki :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-08, 21:54 ]
Karola zapłaciłam 112 zł, a na Allegro chyba najtańszy z przesyłką 120 zł :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 22:57

Kamila,Maya tak przywykla do golych stopek ze jak sie kladzie na drzemke w dzien to zdejmuje skarpetki :ico_haha_01:

i fajnie ze Ci sie udalo taniej znalezc...a by sie wydawalo ze na allegro to juz maja najtaniej :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 23:04

Daria ja się zorientowałam, że na Allegro często z wysyłką wychodzi tak samo lub drożej :ico_nienie: Np. dziś widzieliśmy auta z Wadera za które zapłaciliśmy bez wysyłki 22 zł a w Auchan były bo 19 zł :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 lis 2008, 23:08

i wiesz co,mi sie wydaje ze ludzie przywykli ze na allegro zawsze bylo taniej i juz sie w sklepach czesto nie szuka tylko od razu na necik leci.....a chyba warto jednak sie rozejrzec....bo tu 3 zl tam 3 zl...i juz kasa leci :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 lis 2008, 23:12

Racja ... Na Allegro też wygodnie, oglądasz, płacisz od razu popijąc kawkę, listonosz przynosi do domu ... Trzeba uważać bo można wpaść w niejedną pułapkę :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-08, 22:21 ]
Chyba już zmykam ... Oby to moje dziecko przespało spokojnie noc :ico_sorki:

Dziś jak pojechaliśmy na zakupy to teściowej udało się położyć go na drzemkę :ico_sorki: Najpierw obleciał cały dom, zobaczył, że nikogo nie ma, usiadł jej na kolana, przytulił sie i usnął ...

Dobranoc, do jutra.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 00:37

DOBRA,TO I JA MOWIE DOBRANOC...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 00:53

No to ja też się pożegnam...
Daria, ja to raczej zarzucę jakiś konkret, ptysia z nadzieniem z kurczaka, albo barszczyk z pierogiem, czy klopsiki...ciasto też mam, ale ja wolę konkrecik :ico_haha_01: więc ślę po łączach! :-D

No racja z tym allegro, ja też teraz wolę sprawdzić...i raczej siedzę tam i szukam pomysłu, a potem patrzę czy w sklepie nie taniej o koszt przesyłki..i dopiero kupuję.
A ramkę chcemy taką 7cali wyświetlacz, firma viewsonic rozdzielczość 480 na 800pikseli, Możesz stworzyć pokaz zdjęć zgodnie z własnymi preferencjami, stosując specjalne efekty, odpowiednią prędkość pokazu i parametry jasności. Dzięki wbudowanym głośnikom i możliwością obsługi plików audio (MP3) i video możesz odtworzyć klip filmowy lub dowolną muzykę. Atrakcyjny wygląd ramki zapewnia solidne wykonanie obudowy w kolorze błyszczącej bieli. Ramka posiada na wyposażeniu pilota zdalnego sterowania
i jeszcze ma dodatkowe funkcje to: alarm, zegar, kalendarz. Współpracuje również z systemem Windows Vista.
Zawartość opakowania: ramka cyfrowa, zasilacz, pilot, podstawka do ramki, instrukcja szybkiego uruchamiania
i mi to nic nie mówi, ale Twojemu A na pewno
Karty pamięci USB 2.0, CF, SD, SDHC, MMC, MS, MS Pro, XD
Kontrast 400:1
Obsługiwane formaty JPEG, BMP, M-JPEG, MPEG 1, MPEG 4, MP3
Pamięć wewnętrzna 128 MB
Pilot Tak
Powłoka matrycy Anti-glare
Rozdzielczość 800x480
Rozmiar 7"
Typ matrycy color active matrix LCD TFT
Zintegrowane głośniki 2x1 Watt

i kosztuje 210zł, a niedawno jeszcze było 197... :ico_zly: więc jutro zaraz zamawiamy,.

Kamizela tak jeszcze myślę o Twojej siostrze...kurka, to strzeż się kobieto, skoro jesteś w takiej grupie ryzyka. Ja w sumie też mam wątpliwości jeśli chodzi o hormony. Na przykład teraz bym chciała, ze względu na moją cerę, bo się sypie okropnie...i wiem że hormony pomogą...ale od razu znów wielka ingerencja w organizm, a skutki ciężkie to przewidzenia...i co tu robić???

no, lecę, dobrej nocki.
Moja nie wiem co, ale usypiała z histerią, niedawno już popłakiwała...sra ciągle, że z pampów wychodzi...niech te zęby wyjdą już, bo zwariujemy wszyscy...
buziaki!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 09:04

Hej.

Nocka ok, mały przebudził się i wylądował na chwilę u nas, później przeniosłam go spowrotem do łóżeczka, spaliśmy niestety tylko do 6 ...

Muszę umyć włosy, doprowadzić się do porządku i wziąć małego na spacer póki nie pada bo wczoraj nie był nigdzie ...

Miłego przedpołudnia.

[ Dodano: 2008-11-09, 09:14 ]
No, jestem już wypucowana hehe. Poczekam na rosół, zjem i pójdziemy na spacerek.

To co, tylko ja wstałam dziś tak wcześnie :ico_noniewiem: :ico_oczko:

Kupiłam wczoraj małemu takie ciastka i wcina aż mu sie uszy trzęsa :ico_oczko:

http://sklepeden.com/bahlsen-leibniz-he ... 271adc4bd4

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 10:46

hejka ja zaraz do pracy...a wlasciwie juz :ico_noniewiem:

Kamila,te ciasteczka sa maslane nie,pyyyyszne...tez nam zawsze z tej serii mama kupowala...znaczy mojemu bratu ale wszyscy jedli :ico_oczko: Maya tez lubi ciasteczka ze zwierzatkami...

ja pewnie dzis pozno tu kukne bo moj A. znalazl na necie jakies auto w super cenie i juz rozwaza kupno...i tak sie napalil ze mnie do kompa nie dopusci chyba :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 13:52

Daria to jakie to autko, że A. taki napalony ? :ico_oczko:

My już po spacerku, nie braliśmy wózka i Wiktor był bardzo grzeczny :ico_szoking: Szedł za rączkę, nie uciekał, gonił kotka, ale miał radochę :ico_brawa_01: A teraz mimo tego, że przeszliśmy spory kawałek i tak ma siły na wariacje ... O spaniu nie myśli w ogóle :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”