Dzien doberek mamusie
Delicja nie denerwuj sie kochana

do d.... z takimi dziadkami... to poprostu skandal, zeby tak sie zachowywac do swojej jedynej wnuczki!!! ale olej ich i pokaz ze sama sobie bez durnych palek poradzisz... Przykro mi, ze Ola ma znowu problem z kupkami

A probowalas sliwek? Mam nadzieje, ze juz niedlugo Olcia znowu bedzie sie czula duzo lepiej...
Caro ale sie dzieje u Ciebie... zazdroszcze... Ja tak bym chciala nowy domek, a dzidziusia to juz nawet zaraz

Pewnie Oskarek bedzie zachwycony nowym lozeczkiem i pozwoli rodzicom samozielnie pospac w ich lozku...
Hektorka u nas tez katarek, ale u nas obstawiam ze to przez zabkowanie bo mamy wlasnie jedna jedynke... Jak tam udaly sie zakupy? Pochwal sie co zakupiliscie?
Katrin kochana, wlasnie martwilam sie czemu tak dlugo nie widac Cie na TT i napisalam Ci smska na Twoj numer ale nadal mam, ze oczekuje

A na meza numer glupio mi tak pisac

Zycze Wam duzo zdrowka....
Agi super, ze do nas zajrzalas

Zdjecia Majci wspaniale, a z niej juz taka wysoka dziewczynka

Ciesze sie, ze masz tam inna mamuske do poplotkowania a Maya kolezanke do zabaw
Kolka a co sie z Toba dzieje? Jak tam w pracy? Jak dzielisz obowiazki w pracy z byciem mamusia? Wpadnij do nas
Kari ja na poczatku przedszkola dostalam czarne serduszko za bycie niegrzeczna, a widzisz na dobrych ludzi wyroslam

to pierwsze dni Kariny i pewnie potrzebuje jescze czasu by sie dostosowac do wymagan pani...
[ Dodano: 2008-11-10, 14:27 ]
Mroweczka przebrania na Haloween boskie (hihi, albo diabelskie)

Z raz na dzien to i tak sukces, bo mnie nawet tyle sie nie chce

A zle, bo Viki co siurnie w pampka to leci do mnie i kaze go sobie zdejmowac, czyli juz czai o co chodzi z siusianiem...