Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

09 lis 2008, 22:14

milutka, troszke jest roboty przy ym pierniczku, ale jak piszesz , że smaczny to warto :-D

ananke więc nie składuj tylko rozdawaj w prezencie, na gwiiazdke, imieniny, urodziny - myślę że każdy z czegoś takiego zadowolony będzie czy ze znajomych czy z rodzinki :-) a najważniejsze, że sprawia Ci to frajde :ico_sorki:

ja taniec z gwiazdami oglądam, potem pewno już mycie i łóżeczko, więc do jutra dziewczynki

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

09 lis 2008, 23:58

ananke więc nie składuj tylko rozdawaj w prezencie, na gwiiazdke, imieniny, urodziny - myślę że każdy z czegoś takiego zadowolony będzie czy ze znajomych czy z rodzinki :-) a najważniejsze, że sprawia Ci to frajde :ico_sorki:
:-) dokładnie... najważniejsza jest przyjemność :-) i chyba masz rację może na święta powysyłam kilka... podumam jeszcze na ten temat :-)

ja spadam Laseczki - powyszywać Aniołka przed snem :-) a Małe tak mi tu figluje, że Krzysiek się śmieje, że chce juz do tatusia na rączki :-) :ico_oczko:
mam nadzieję, że dziecko rzeczywiście słyszy tylko w brzuchu barwę i ton głosu i nie rozpoznaje słów, no i że tatusia nie posłucha :-D

kolorowych :-)

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 08:47

Witam dziewczynki, mój mały dziś wyjątkowo mnie nie obudził o 6.00 i pospałam do 7.30. Czyżby nareszcie się uspokajał ?

milutka dzięki za przepis, przekopiowałam do swojego zbioru. Przy najbliższej okazji na pewno upiekę.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 09:10

dzień doberek Paniom i Brzuszkom :-)

stawiam poranną :ico_kawa: :-)

gaga22, noo, to moje małe szalało od 5 rano :ico_noniewiem: :-D poczytałam za to :-) a teraz po śniadanku spokój :-)

jakie macie plany na dziś?
ja wyczekuję listonosza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i będę kończyła porządki :-) u nas długiego weekendu ni ma, więc za niecałą godzinkę budzę Norberta i szykuję go do szkoły.

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 09:23

jakie macie plany na dziś?
ja za godzinkę muszę podejść do pracy, bo się okazało, że żeby w tym roku dostać talony na święta trzeba napisać wniosek. Co roku po prostu dawali, a teraz wniosek trzeba :ico_olaboga: A jak już tam pójdę, to tak szybko nie wyjdę, bo wszystkie baby i nie tylko zaczną brzuch oglądać :-D z dwie godzinki mi zejdzie na pewno.

A na 17 idziemy do znajomych na parapetówkę i się zastanawiam cholera co im kupić. To bardziej znajomi Bogdana niż moi i nie mam pojęcia co oni lubią, a mój chłop w tym zakresie jest sierota i oświadczył, że nie wie i że na pewno coś wymyślę :ico_zly:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 09:39

A na 17 idziemy do znajomych na parapetówkę i się zastanawiam cholera co im kupić. To bardziej znajomi Bogdana niż moi i nie mam pojęcia co oni lubią, a mój chłop w tym zakresie jest sierota i oświadczył, że nie wie i że na pewno coś wymyślę :ico_zly:
ładny zestaw pachnących świeczek?? świecznik?? szkło jakieś? wazonik czy cóś?? :-) to raczej takie "tradycyjne" prezenty, jakby byli bardziej znajomi to nawet porządny zestaw ścierek do kuchni by można :-)
ja za godzinkę muszę podejść do pracy, bo się okazało, że żeby w tym roku dostać talony na święta trzeba napisać wniosek. Co roku po prostu dawali, a teraz wniosek trzeba :ico_olaboga: A jak już tam pójdę, to tak szybko nie wyjdę, bo wszystkie baby i nie tylko zaczną brzuch oglądać :-D z dwie godzinki mi zejdzie na pewno.
ale Ci fajnie :-) też bym chciała do ludzi :-D

ja grzebię po ebay'u - dla odmiany za zabawkami dla starszego syna :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 09:40

dzien dobry laseczki :-D u mnie normalnie burdel.... ale jakos jeszcze dostep do neta mam ale juz nie dlugo :ico_zly:

normalnie pierw zmywamy farbe ta co tu byla bo ona jest wodna ;//// i jest sporo roboty nawet palcem nei ruszma by sprzatac reszte domu bo nie ma najmniejszego sensu ehhh

piernik naprawde pyszny bo rozplywa sie w ustach nie jest kruchy i suchy jak to inne wychodza:P i naprawde szybko sie go robi ja nie p dawalam powidel bo P nielubi....

no to dzis gupi dzien... moje pchlątko spokojne

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lis 2008, 10:03

ładny zestaw pachnących świeczek?? świecznik?? szkło jakieś? wazonik czy cóś?? :-) to raczej takie "tradycyjne" prezenty, jakby byli bardziej znajomi to nawet porządny zestaw ścierek do kuchni by można :-)
dzięki anake też myślałam o jakimś wazonie lub świeczkach i jeszcze o jakimś ładnym kwiatku doniczkowym, ale ta moja sierota nawet nie wie czy oni lubią kwiaty, a ja nigdy u nich wcześniej w domu nie byłam. Zawsze spotykaliśmy się u kogoś. Jeżeli nie lubią to się za bardzo nie ucieszą, dlatego kwiata sobie odpuszczę.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:13

my wczorraj dostalismy na nowe mieszknaie taką ozdobe ze sztucznych kwiatow sliuczne myslalam ze to swiecnzik a tam wklad na wino jest i 2 duze kielichy doo szampana:)

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 10:14

milutka204, oo, widzę, że mi "podkradłaś" określenie dzidzi... :ico_haha_01:

ja się pochwalę, że dla odmiany zakupiłam na ebay'u zabawki dla starszego syna :ico_sorki: :ico_brawa_01: :-D - panuje u mnie właśnie szał wśród dzieci na małe kolorowe figurki zwane "go go's crazy bones" i juz musiałam ugiąć się normalnie... :ico_sorki: jakoś nie mogę wyplenić z młodego że nie zawsze trzeba mieć to, co wszyscy... ale jak już tylko on nie miał... heh to wymiękłam :-)

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”