Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

09 lis 2008, 12:04

Ejustysia - wpadła do mnie przyjaciólka 2 lata temu urodziła synka, wróciła już do swojej figury jest bardzo szczupła ale zosytała jej pomarszczona skóra na brzuszku , co może z tym zrobić? Jaki pas kupić jakie ćwiczenia?

Awatar użytkownika
Agnieszka
4000 - letni staruszek

09 lis 2008, 12:16

dzień dobry
ejustysia no ja też się zastanawiam jak okaże sie jednak dziewczynka
Dora fajnie że już czujesz ruchy.Ja jeszcze nie czuję nic :ico_placzek:
adka no to czekamy na fotki pokoju.
Ja zaczynam świrować mam wrażenie że brzuch mi zmalał i w ogóle.Ach do wizyty jeszcze 10 dni :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lis 2008, 13:25

dora zależy ile tej skóry jest, masaże tkanki lącznej, masaże domowe kostkami lodu, dobre kremy ujedrnkające i dodatkwe owijanie folią, oraz naprzemienny prysznic cieplo-zimno. Jesli masaże to ne tylko brzucha, ale i ramion karku i pleców, no i oczywiście ćwiczenia ogólnorozwojowe również w najzwyklejszym pasie neoprenowym. Należy jednak pamiętać, że wszelkiego rodzaju ćwiczenia i masaże inne niż masaże tkanki lącznej dzialają na mięśnie a nie na skóre.

Te wszystkie zabiegi jednak mogą być skuteczne, ale przy malym nadmiarze skóry i przy dlugotrwalym systematycznym stosowaniu, jeśli jednak skóry jest dużo - tak po ciąży miala moja koleżanka - niezbędny jest kosztowny i bolesny zabieg usunięcia jej :(

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 09:45

dzien dobry laseczki :-D u mnie normalnie burdel.... ale jakos jeszcze dostep do neta mam ale juz nie dlugo :ico_zly:

normalnie pierw zmywamy farbe ta co tu byla bo ona jest wodna ;//// i jest sporo roboty nawet palcem nei ruszma by sprzatac reszte domu bo nie ma najmniejszego sensu ehhh

no to dzis gupi dzien... moje pchlątko spokojne

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:24

hej dziewcznymilutka wiem co czujesz, u mnie taki balagan potrwa do końca roku ;( już mnie zlość ściska, no ale trzeba sie poswiecic, juz nie moge sie doczekac nowego domku :)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:32

ejustysia, moje kondolencje nie nawidze remontow ale dla pocieszenia ja tu tylko przez2-3 lata mieszkam i wciagu tych lat stawia nam sie chalupa!!! no i moj chlop wpadl na pomysl chalupy z bali..... no i oczywiscie ja powiedzialam ze neibede glowkowac jakie meble co i jak gdzie i za ile ma byc projektant i juz i meble najlepsze:)

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:47

no my milutka wlaśnie sie budujemy, ale na tej samej dzialce teraz mieszkamy w takim malym domku i ciagle balagan bo robotnicy na obiad wchodza albo w salonie pod scina okna stoją do nowego domu no wiec wesz mamy fajnie :):):0

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 10:54

ąz robi wszystko a ja leze i jeszcze mam dostep do neta;p ale potem ja sprzatam;/

Awatar użytkownika
Dora
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

10 lis 2008, 11:34

CZeść misiaki!

Widze że wszystkie mamy syndrom " wicia gniazda"
Ja od 3 miesięcy mieszkam w naszym świerzo wybudowanym domku , i również ciągle sprzątam bo albo robili kaloryfery albo mój Tomek po pracy ogrodzenie, garaż i tak w kółko :-D tak więc łącze się w bólu też mam ciągle syf, ale jak skończymy będziemy miały ślicznie :-D
Ja wychowałam się w domku w krakowie , potem w blokach mieszkałam z Tomkeim, i marzyłam o domku, teraz jak skończą wszystko i Zosia będzie większa kupie basen taki 4 metry średnicy i będziemy się kąpać na ogrodzie, a allegro widziałam
http://www.allegro.pl/search.php?string ... rder=p&p=4

Taki duży kupie na ile mi kasy wystarczy a wydatki przy domu są :-D

Awatar użytkownika
ejustysia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 13:17

dora a zawsze meszkalam w domku - nie ma to jak wyjsc na swoją dzialke kwiatki posadzic, trawniczek skosić i na lezacku sie wygrzewać. Co do basenu to tez tak pare latek jak wiktor podrośnie robimy- nasi sąsiedzi zakladali w zeszlym roku gotowy dość duży bo 10x15, ale s bardzo zadowoleni i wcale ich tak drogo nie wyszlo bo chyba ok. 8 tys. a mniejszy to jeszcze dużo tańszy będzie :) mnie to się marzy ogród zimowy ale sam szkielet drewniany taki jak chce ok 20 tys :(:( więc zostaje mi czekać na lato i podziwiac mój ogródek przed domem

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”