Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:12

Przypomniała mi się sytuacja, gdy teściowa chciała wziąć jeszcze malutkiego Wiktora do siebie, ululaći spać z nim ... Nie zgodziłam się i teraz podjęłabym taką samą decyzję ... Owszem, rano, gdy Wiktor wstaje po 6 to pozwalam mu biec do babci, a sama jeszcze przysypiam ...

Właśnie wylicytowałam koszulę, ale czy sprzedawca może się wycofać ????

[ Dodano: 2008-11-10, 21:17 ]
zborra to Hanuta waży tyle co Wiktor :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-10, 21:20 ]
Takie coś upolowałam :ico_haha_01:

http://www.allegro.pl/item474708297_nex ... opaka.html

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:30

Glizdunia no sama nie wiem, jak mama to w nią upchała!!! z reguły zjada zupę i drugie danie...ostatnio nawet nie za bardzo cokolwiek chciała...a dziś zjadła najpierw kupny słoik, potem rosołek z pierożkami a potem mama jej dała klops z makaronem!!! szok

Kamizela super! no wiesz, niby nie powinien się już móc wycofać. Jak kupiłaś to chyba nie może. ALe ja miałam kilka razy tak, że jak już chciałam kupić, to przedmiot znikał...

zapomniałam się pochwalić...pojechaliśmy dziś zobaczyć to studio fitnes...wzięłam ulotki z rozpiską i cennik...chyba kupimy sobie karnety po 80zł każdy, wtedy cały miesiąc możemy korzytsać do bólu z siłowni, sauny, vibromasażu , fotela masującego i zajęć różnych: joga, pilates, aerobik, fit ball, spinning i coś tam jeszcze z ciężarkami i jeszcze coś...i fajne godziny otwarcia bo od 7rano do 23, więc zawsze coś wybierzemy...tylko zajęcia z reguły są od 18 do 20 i będę musiała jakoś to wykombinować, bo nie chciałabym opuszczać kąpieli i kładzenia Hani spać...
no, teraz szukam dresów na allegro i butów, bo nie mam się w co ubrać :ico_haha_01:

lecę, dobranoc!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 22:32

No prosze to chyba przy swiatch Wikus wystapi w koszuli co?nie wiem czy moze sie wycofac ale chyba nie :ico_noniewiem: ....no bo zalezalo mu na sprzedaniu koszuli nie? :ico_noniewiem:

a ja mam nowy odcinek teraz albo nigdy na wieczor :-D :ico_brawa_01: ....widzialam w tesco fajne ciuszki dla mojego brata i moze mu soc ku[pie na swie :ico_noniewiem: ta....

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:36

Glizda a skąd masz??? bo mój ściąga na bearshare, ale kuźwa jeszcze 3godziny..więc dziś nie obejrzę... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:37

zborra dostałam już maila, ze wygrałam aukcję więc mam nadzieję, że sprzedający się nie wycofa :ico_noniewiem: :ico_sorki: Poza tym licytuję jeszcze 3 inne koszule hehe, ale dwie z nich mają wzięcie więc odpuszczam, mam nadzieję, ze mnie ktoś przebije ... Stanęło na mniej niż 10 zł więc jakby co tragedii nie będzie, obie są od tego samego sprzedawcy :ico_oczko: Pozostały dwa dni do końca aukcji.

Fitness powiadasz ? Ja jestem za leniwa ... Ale sauna, czemu nie :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-10, 21:39 ]
Daria tak jest, tatuś wystąpi w koszuli to młody dżentelmen też :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:41

ja też jestem leniwa, ale muszę się wziąć w garść, bo przykro patrzeć w lustro...a skoro nie umiem nie jeść, to chociaż poćwiczę...mam nadzieję...Mnie najbardziej przeraża pierwszy raz i to że nie będę nadążać za grupą..ale olewam to, robię to dla zdrowia..no i chcę zrzucić te 5kg, żeby móc w przysżłym roku z czystym sumieniem :ico_ciezarowka: i nei wyglądać jak wieloryb :-D
a przy okazji J pochodzi na siłownię i ciałka nabierze mam nadzieję

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 22:45

To w przyszłym roku będziesz :ico_ciezarowka: ? :ico_oczko: Celujesz na maj 2010 ? :ico_haha_01:

[ Dodano: 2008-11-10, 21:55 ]
Oki chyba dziś wcześniej się ewakuuję :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-10, 21:59 ]
Dobrej nocki, kochane.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 23:06

no wiesz...nie wiem czy maj...ale chciałabym 2010, potem będzie dla mnie już za duża przerwa...w sumie jeszcze nie wiem, czy będzie to możliwe, ale ja już nawwet nie myślę inaczej...chcę i już

a teraz dobranoc...
ale ja ciągle myślę, że jutro do pracy... :ico_puknij:
pa!

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 lis 2008, 23:12

hejka, mój wariacik dziś jakoś tak łagodnie usnął, za to mam problem z kąpaniem nie chce kąpać się w wannie, nie mam pojęcia co się stało, własciwie przy mnie nie stało się nic, w środę nie ja go kąpałam tylko teściowa z szwagierką, włożyły Gabrysia i Mata jednocześnie, zapewniają mnie ze nic się nie działo, nie płakał ale od tamtego czasu nie wejdzie do wanny i muszę go myć w misce, dziś spróbowałam wykąpać się razem z nim ale też nie chce, płakał za to w misce było już ok... muszę przeczekać, idą mu kolejne 2 zęby tym razem dolne 3 przeżwitują przez dziąsła, także 3 czwórki ma na wierzch ale pomału rosną i teraz następne... znów bęzie sajgon... w środę teściowa zabiera go do kazimierzy będzie tam razem z nią sprzedawać w sklepie, a ja jadę w trasę, chyba nie jestem gotowa do pozostawienia go, albo może jestem przewrażliwiona, że tylko ja potrafię się nim zając odpowiednio... nachodza mnie róóżne myśli, że opuszczam go, porzucam, czy to normalne??? czasem myślę ze źle robię idąc do pracy, bo on jest malutki, nie poradzi sobie beze mnie, babcia to babcia a mama no właśnie, i mnie nie będzie, kto go pocałuje jak sobie zrobi ziaziu.... nie mogę.... już płaczę

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 23:15

a ja jednak jeszcze jestem..film obejrzałam, a ze komp jeszcze załaczony to wpadłam poczytac zeby na jutro tyle mi tego nie zostało, bo Pan Maruda ma wolne to od razu by buczał :ico_noniewiem:
zapiełam sobie na noc dwie aspiryny c bo cos czuje po kosciach ze mnie przewiało, juz sie zaczyna psikanie, a nie wskazane u mnie chorowac :ico_nienie: mam nadzieje ze do rana przejdzie..

zbora to Hanuta prawie taka jak Milka, ja uwazam ze normalne sa!! :-D no i super z tym clubem :ico_brawa_01:
kamizela :ico_brawa_01:

a co do tych prezentow, to w sumie chyba tak duzo miejsca nie zajma, a to nie wszystkie przeciez :ico_olaboga: mam zamiar i tak dokupic jakies zwisajace cos na zabawki wiec poupycham juz te mało uzywane na rzecz nowych :ico_noniewiem:
Mila zaczeła mi cos popłakiwac
lece
pa

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”