Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 lis 2008, 23:25

a ja jestem po filmiku....taki sobie,lepszego sie spodziewalam....

Zborra,cwiczenia...no cudnie ale ja jak Kamila...na saune owszem...masazyk tez bo nie bylam jeszcze...ale pocic sie i jeczec jednoczesnie to juz nie dla mnie :ico_haha_01: :ico_wstydzioch:

pewnie ze Wasze dziewczyny normalnie waza...to mojaMaya jest z tych piorek,drobna jest cala...niewiele wieksza od Nikolaska a on ma 13 mcy i tez drobniutek taki...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lis 2008, 23:38

Kate zobaczysz, że szybko Ci przejdzie...czasem trzeba się oderwać, ja tam życzę Ci powodzenia i trzymam kciuki...A może coś się działo w tej kąpieli? bo tak z dnia na dzień taki protest? :ico_noniewiem:
Lady no, jutro wolne, więc pewnie dużo zaległości tu nie będziesz miała :ico_haha_01: a na zabawki są fajne te wiszące kieszenie z ikea...ja polecam, dużo tam mam upchnięte
Glizdunia no ja sauny chyba nie bardzo, bo mi słabo się robi w wysokiej temp...nawet w kąpieli, a co dopiero w saunie...a ćwiczyć lubię, lubię się zmęczyć, ale najgorzej zacząć...w planie mam jeszcze basen...ale jak ja to wwszysko pogodzę? :ico_noniewiem:

a teraz spadam na prawdę...pa!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 lis 2008, 00:02

Zborra to kiedy bedzie ten pamietny pierwszy spocony raz? :ico_haha_01:

a my na jutro mamy w planach wypad na sale uciecha z sasadami :-D ...no nareszcie sie cos dzieje...jeszczegdyby nie to moje chorowanie to juz wogole byloby luz blues...bedzie tzw. zapoznanie rodzinek...no i mam nadzieje ze wszyscy sobie do gustu przypadna :ico_sorki: :ico_oczko: ....sasiadka ma chec sie ze mna spotykac ale boi sie ze sie narzuca-coz to za pomysly...mi?!taj co calymi dniami nic nie robi :ico_haha_01: ...no wiec sie bedziemy spotykac .... :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 00:45

no to lece z fotami

moja dziunia w szlafroczku

Obrazek
Obrazek

mama chcesz tik taka???? bo jak nie to misio dostanie

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-11-10, 23:49 ]
tu troszke pijeane zdjecie ale chcialam złapać bluzeczke

Obrazek
Obrazek

a tu dziecko postawione pod scianą :-D

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-11-10, 23:54 ]
a wy co tak szybko spać idziecie?????????

dobranoc baby

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

11 lis 2008, 08:05

Jagódka zdjęcia super, Twoja mała to mała modelka, a to w szlafroczku jest zabójcze, ja lubie takie właśnie niewinne :-D

ja już nie śpie Mat obudził się z płaczem, najpierw postękiwał a potem ryk, T zawalił bo wlał mało wody do butelki, nie chciało mu się przygotować więcej i rezultat taki ze zamiast załagodzić postękiwanie piciem to Mat sie rozryczał, oczywiście zwalił wine na mnie, no bo na kogo... ostatnio właśnie coś mu odpier...., zrobił sie nieznośny, wczoraj wysłałam go samego do psychologa, hmmm myślałam ze mu przejdzie ale nie pomogło, czy on tak reaguje na moją pracę, nie wiem, przeciez sam chciał zebym w końcu ją dostała, więc gdzie pies pogrzebany???dziś postanawiam mieć ciche dni, a właściwie przeszło mi przez myśl zeby się ubrać i pojechać w siną dal...ale to kiepski pomysł....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 09:24

hello
wrabałam sie A na kompa w chwili jego nieobecnosci :ico_haha_01: mowie dzien dobry i ide zaparzyc sobie kawke :-) pierwszy raz sie tak fajnie wyspałam od niepamietnych czasow, Mila sie chyba ani razu w nocy nie obudziła a wstała o 6:50 i grzecznie czekala az 7:10 wstane po nia :-D

u nas dzis swieto narodowe, macie jakies pomysly jak je spedzic????????

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 09:25

Dzień doberek.

W nocy i od rana non stop pobolewa mnie brzuch, w sumie to tak kłuje, momentami dość mocno :ico_noniewiem: Nie wiem od czego ... Może zła dieta i picie kawy na pusty żołądek ... Chyba muszę zacząć bardziej przykładać się do tego, co i jak jem :ico_noniewiem:

kate spokojnie, chyba każda mama podejmująca pracę ma takie dylematy, jak ty :ico_noniewiem: To całkiem normalne ... Poczekaj, minie kilka dni, przyzwyczaicie się do nowego rytmu i będzie ok ... A jeśli jednak nie, to będzie to oznaczało, ze może nie jesteś gotowa na takie zmiany ... W każdym razie trzymam kciuki :ico_sorki: A jeśli o tą kąpiel to na pewno musiało coś zajść ... może nie podobała mu się wspólna kąpiel, woda była za gorąca .... Nie wiem :ico_noniewiem:

Karola ja uwielbiam gorącą wodę, taką, aż szczypie w tyłek :ico_oczko: Ale kurcze takie kąpiele nie są zdrowe i przyjazne dla skóry, cellulit i te sprawy :ico_oczko:

jagódka fotki super :ico_brawa_01: Szkoda tylko, że mała nie odwróciła się przodem :ico_oczko:

Dziś D. w domu więc nie będę miała możliwości spokojnego klikania ...

Miłego dnia i do usłyszenia.

[ Dodano: 2008-11-11, 08:29 ]
lady my nie mamy żadnych pomysłów ... Chcemy wybrać się na cmentarz jeśli pogoda dopisze ...

Wiecie co, mam też niezły dylemat :ico_olaboga: Moja bliska koleżanka ma problemy z mężem, wczoraj D. dowiedział się, że on gra na automatach i wydzwaniają do niego jakieś dziewczyny ... D. mi powiedziała ale prosił żebym jej nie powtarzała bo ten jego kumpel zorientuje się, ze wie ode mnie ... Zresztą woli się nie wtrącać do cudzego życia ... A mnie serce pęka jak widzę, jak ona się męczy ... Dwa razy przyłapała go na grze na automatach ... Codziennie od rana do nocy jest sama z córką bo on zamiast po pracy wracać do domu piwkuje i niewiadomo co jeszcze tam robi ... Zastanawiam się czy ona by mi powiedziała ... I czy jeśli by się dowiedziała to coś by zmieniło ...

[ Dodano: 2008-11-11, 09:01 ]
Do której wy śpicie ? :ico_haha_01: My na nogach od 6 ...

[ Dodano: 2008-11-11, 09:49 ]
Dalej nikogo nie ma :ico_szoking: Nawet Darii :ico_oczko: Choć u nich dopiero dochodzi 9 ...

A ja chyba zaraz pogonię moich facetów i wyskoczymy na spacer ... Może świeże powietrze dobrze mi zrobi na ten dokuczający żołądek ...

Daria ciebie też tak bolało w okolicach pępka i wyżej ? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 lis 2008, 11:19

Ja spałam do 8.20 :-D my wszyscy to jednak rodzina śpiochów, a wydawałoby się, że powinnybyć z nas ranne ptaszki :-D

Pomysły na dziś: rozmrażanie lodówki, gotowanie, pranie, spacer z Karolem, pewnie jakaś książka, wieczorem może jakis film i zleci święto właściwie jak każdy inny dzień. Sikor tylko na rybach, a nie w pracy więc wcześniej wróci.

jagodka24, kurcze nie moga mi się otworzyć zdjęcia, widze tylko jedno, może później spróóbuję, ale nawet na tym jednym Jagódka śliczna dziewczynka, piękne ma włoski.

kate chyba każda mama ma takie obawy i bezwzględu na wiek dziecka, ja tak samo się czułam gdy szłam do pracy jak Kacper miał trzy lata.

No lecę, umodelować trochę włosy, pranie się skończy to idziemy na spacerek przed drzemką , pójdziemy do kaczuszek i łabędzi, Karol już nie mówi gę-gę na łabędzie tylko teraz mówi BĘDZIE :-D BĘDZIE, ale kaczuszki są nadal kwa-kwa :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lis 2008, 11:20

kamizela nie wiem czy by to cos dało jakbys jej powiedziala, moze tyle ze byłaby jeszcze bardziej wkurzona i moze kłóciłaby sie z nim, a skoro mu nie zalezy zeby pobyc z zona i dzieckiem tylko wpada w hazard, bo to juz chyba podchodzi po niego i jeszcze jakies inne dziewczyny :ico_olaboga: ciezka sprawa...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

11 lis 2008, 11:49

hejka,
pospalismy dzis dluzej...piekna pogoda za oknem...

Kamila,bolu zoladka wspolczuje...bolalo mnie w zoladku,kolo pepka klulo,i jeszcze jakby nerki i plecy do tego a po dluzszym czasie i chyba watroba albo jej okolice :ico_olaboga: ale juz mnie nie boli od jakiegos czasu :ico_sorki: ...jadlam bardzo lekko i pilam wlasciwie tylko miete :ico_noniewiem: moze sprobuj :ico_noniewiem:

Kamila,co do kolezanki,to faktycznie brzydka sprawa :ico_noniewiem: ja mysle ze trzeba jej pomoc...bo ona musi chyba cos zrobic....bo to nie idzie ku dobremu...musi pogadac z mezem,zatrzasc nim i to ostro bo wiadomo ze z hazardem to nie latwo wygrac,czesto trzeba osiagnac dno zeby moc sie odbic :ico_noniewiem: a jak jeszcze dochodza inne kobiety to juz wogole porazka.....ja nie wiem aledla dobra ich dziecka to ja bym sie chyba wyniosla od niego ,moze sie opamieta a moze nie...ale dojda dlugo napewno kiedys i szczerze nie zyczylabym jej pozniej z dzieckiem sie tulac...hmmm ja bym wolala wiedziec,moja zlosc bylaby wielka ale moze lepsze to niz takie zycie i mowisz ze ona i tak sie meczy :ico_noniewiem: pewnie ma juz swoje podejrzenia....i mysle ze duzo pomocy bedzie potrzebaowala...ale tak sie przygladac temu co sie dzieje i milczec to bym chyba nie mogla :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-11, 10:53 ]
ale z drugiej strony jak sie czlowek wtraci to moze jeszcze namieszac...i to tez niedobre...i zawsze i tak wtracajacy sie i tak wychodzi na tym najgorzej...no ale dylemat masz,nie zazdroszcze :ico_olaboga:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”