Dzień doberek.
W nocy i od rana non stop pobolewa mnie brzuch, w sumie to tak kłuje, momentami dość mocno

Nie wiem od czego ... Może zła dieta i picie kawy na pusty żołądek ... Chyba muszę zacząć bardziej przykładać się do tego, co i jak jem
kate spokojnie, chyba każda mama podejmująca pracę ma takie dylematy, jak ty

To całkiem normalne ... Poczekaj, minie kilka dni, przyzwyczaicie się do nowego rytmu i będzie ok ... A jeśli jednak nie, to będzie to oznaczało, ze może nie jesteś gotowa na takie zmiany ... W każdym razie trzymam kciuki

A jeśli o tą kąpiel to na pewno musiało coś zajść ... może nie podobała mu się wspólna kąpiel, woda była za gorąca .... Nie wiem
Karola ja uwielbiam gorącą wodę, taką, aż szczypie w tyłek

Ale kurcze takie kąpiele nie są zdrowe i przyjazne dla skóry, cellulit i te sprawy
jagódka fotki super

Szkoda tylko, że mała nie odwróciła się przodem
Dziś D. w domu więc nie będę miała możliwości spokojnego klikania ...
Miłego dnia i do usłyszenia.
[ Dodano: 2008-11-11, 08:29 ]
lady my nie mamy żadnych pomysłów ... Chcemy wybrać się na cmentarz jeśli pogoda dopisze ...
Wiecie co, mam też niezły dylemat

Moja bliska koleżanka ma problemy z mężem, wczoraj D. dowiedział się, że on gra na automatach i wydzwaniają do niego jakieś dziewczyny ... D. mi powiedziała ale prosił żebym jej nie powtarzała bo ten jego kumpel zorientuje się, ze wie ode mnie ... Zresztą woli się nie wtrącać do cudzego życia ... A mnie serce pęka jak widzę, jak ona się męczy ... Dwa razy przyłapała go na grze na automatach ... Codziennie od rana do nocy jest sama z córką bo on zamiast po pracy wracać do domu piwkuje i niewiadomo co jeszcze tam robi ... Zastanawiam się czy ona by mi powiedziała ... I czy jeśli by się dowiedziała to coś by zmieniło ...
[ Dodano: 2008-11-11, 09:01 ]
Do której wy śpicie ?

My na nogach od 6 ...
[ Dodano: 2008-11-11, 09:49 ]
Dalej nikogo nie ma

Nawet Darii

Choć u nich dopiero dochodzi 9 ...
A ja chyba zaraz pogonię moich facetów i wyskoczymy na spacer ... Może świeże powietrze dobrze mi zrobi na ten dokuczający żołądek ...
Daria ciebie też tak bolało w okolicach pępka i wyżej ?