Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 13:02

Hej!
no Ewcik...to przeczytaj teraz sobie swoje słowa...i nie unoś się...zrób wielkie ufffffffffffff.........nie będę się tłumaczyć jak dzieko...nie napisałam, że Ala źle się rozwija...więcej nie mam zamiaru.
Anza no, może nie czytanie wszystkiego było by jakimś wyjściem..ale wiem, jakie to trudne :ico_haha_01: no musisz zarawać 1noc i przeczytać, hehehe. No i trening alkoholowy Ci potrzebny :-D super, że się udało spotkanie. A Iga była z dziadkiem? i jak jej było, spała? gratuluję Ci również zakupów!!! koniecznie nam się kiedyś w tym pokaż. A fryzjer nie ucieknie...,może przed świętami Ci się uda!
Glizdunia trzymam kciki!!! życzę żeby wsyzstko poszło ok, bez zbędnego czekania itp. no i żebyście mieli super humory na zakupowe szaleństwo w ikea! :-D
Pati no nie gadaj!!! :ico_szoking: ukradli??? a wydawałoby się, że w takim spokojnym miejscu mieszkają porządni ludzie...szkoda....a z drugiej strony, pociesz się, że będziesz mogła przy kolejnym dziecku znów poszaleć z wózkiem :-D choć rozumiem Twoją złość...ja bym normalnie nie wiem co... :ico_zly:

moja Nutka spała dziś też grzecznie...rano wstaliśmy o 7.30...musiałam się pędem ogarnąć, bo rodzice wyjechali na 2dni do brata, bo nie ma kto pilnować mojej bratanicy...więc ich nie ma, J do pracy...i nie dałabym potem rady. A tak się fajnie obrobiliśmy, J pojechał, a my rządziłyśmy na całego. Hania pomogła mi odwirować i powiesić pranie, poodkurzałyśmy, a potem jeszcze wyskoczyłyśmy na spacer, bo dziś w miarę ciepło i słonecznie. Oczywiście każdy pies za płotem to wielka atrakcja...największą jest nowofunland...ogromny jak niedźwiedz...a łagodny jak owieczka...już poznaje Hankę i wcale nie szczeka tylko stoi przy płocie i piszczy do niej :-D
a Nuta wczoraj zjadła sama kolacyjkę...w ogóle miała apetyt jak smok...bo wciągnęła banana, pół gruszki, u babci kiwi, a potem jescze parówkę i warzywka gotowane! i mellko...hehehe.
dziś za to zjadła zupełnie sama zupę mleczną z kluseczkami!!! :ico_brawa_01: tylko podsuwałam jej miseczkę, a nabierała sama i wreszcie zajarzyła, że łyżką się nie obraca!!! :ico_sorki:

i musze się podzielić z Wami radością...wczoraj J siostra zadzwoniła, że przy okazji przeprowadzki znalazła...nasz kombinezon!!! :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: :-D no ale mam radochę!!! super się cieszę...hurra!

dobra, za pół godziny wraca J i zostają sobie, a ja do rpacy, czytać książkę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

13 lis 2008, 13:38

zborra, nie musisz się tłumaczyć jak to powiedziałaś "jak dziecko", po prostu chciałam wiedzieć dlaczego tak uważasz.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 14:04

No moje małe śpi.

A ja zgrywam filmiki i chcę też zdjęcia, ale coś mi fotosik nie działa.

Ewcik, :ico_noniewiem: czy aż taka różnica jest w ubiorze waszych dziewczyn :ico_noniewiem: Hania ma szalik i getry do ozdoby, no ale było wtedy zimniej :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-11-13, 13:06 ]
No idzie fotosik, tylko po jednym zdjęciu mi zgrywa więc się zejdzie z filmikami i zdjęciami, ale obiecuję dziś wrzucić :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

13 lis 2008, 14:28

Sikorka, po prostu wydawało mi sie że Hania jest dość grubo ubrana. Nie krytykowałam Karoliny za sposób ubierania. Alicja ma podobny zestaw ubrań naszykowany na zimę i dlatego stwierdziłam jak stwierdziłam
kurtka i rękawiczki
Obrazek

czapka
Obrazek

kurtka, czapka, szalik
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 14:30

Nie mam czasu was poczytać :ico_placzek: Chciałam tylko zerknąć czy wiadomo coś o tym skanie Glizduni - trzymam kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

Zajrzę później ...

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 14:40

Ewcik, dobra, skończmy temat ubierania i tak każda z nas ubiera tak jak czuje :-D A zestawik Ali bardzo twarzowy, też poproszę fotkę z zimowego spacerku :-D

No ja też czekam na wieści od Dari .............

A fotosik nie działa jednak :ico_zly:

Ale filmików będzie aż trzy :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

13 lis 2008, 14:48

Sikorka, wiesz że ja też miałam problemy z fotosikiem dzisiaj. Wrzuciłam swoje fotki na Picasse. :-) a filmiki dawaj. Muszę Ali narzeczonego pokazać :-D

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 lis 2008, 14:59

No to zgrało się wszystko:

Filmiki z niektórymi słówkami Karola :-D Ale jak go filmuje to nie chce bardzo gadać :-D

http://pl.youtube.com/watch?v=k5Qq_gOTGHI

http://pl.youtube.com/watch?v=lyQyXvyp6c8

http://pl.youtube.com/watch?v=LjKK4bQg_-E

No i fotki też są:

:-D

Ukradłem z lodówki, trzeba uciekać :-D

Obrazek

W śpiochach biegnie do taty z telefonem (rano zawsze ogląda w telefonie zdjęcia rybek które złowił tatuś i grzybków, które zbierał)

Obrazek

Hej!!!! Siema!!! Wszystkie majowe dzieciaczki!!!

Obrazek

A tu zabawa ulubionym samochodem
Obrazek

I moje trzy "ptaszki" :-D

Obrazek

:-D :-D

[ Dodano: 2008-11-13, 14:03 ]
A i zapomniałam, dziś pierwszy raz Karol powiedział swoje imię. Szlismy na spacer i go wołałam, żeby przyszedł się ubrać kilka razy było "Karol, Karol, Karol......." a on powtórzył "Kalol, Kalol, Kalol " .

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2008, 15:16

wpadłam tylko powiedzieć, że zyjemy, mamy się dobrze i nie mamy czasu na nic... :ico_olaboga:
myslami jestem z wami, ale nie poczytam was... :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

13 lis 2008, 15:16

Sikorka, filmiki super, zdjęcia też :-) duży i śliczny chłopak z tego Twojego Karolka

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”