no niby tak ale dla mnie ten film to duuuuża przesada, bo nikt się tak nie zachowuje jak w tym filmie. Przynajmniej ja nie znam osób coby się tak głupio zachowywały.A to film jeden z najlepszych filmów ostatniego dziesięciolecia. Polecam, bo uważam, że nie wszystko musi być w kinie ładne i ulizane.
czemu na rok, przecież one są też dla starszych dzieci jak się ściągnie śpiworek.Ewa mi też się te saneczki spodobały jakiś tydzień temu, ale na razie nie kupujemy. Nie ma sensu na rok czasu
No Igor to się nawet siutkiem nie bawi.W związku z tym,ze antek nie daje cześć, nie robi papa, nie karmi mamy, nie stoi i królika dręczy no i nie raczkuje Marek kazał mi napisać,że za to w kąpieli siutkiem się bawi
oj wymasowane i nasmarowane żelikiem na dziąsełkaEve to Igorek miał wymasowane dziąsełka na trzydniówkę hahahah
???? o czymś nie wiemy ????Edit a ja zapomniałam Ci pogratulować,że będziesz ciocią
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość