i tego Ci kochana życze..choc ja nie narzekam..tak długo czekłam na swoja dzidzie ze zniose wszystko..mnie jeszcze na szczęście nie dopadają bóle i boleści i oby nie dopadły
dokładnie masz racjęchoc ja nie narzekam..tak długo czekłam na swoja dzidzie ze zniose wszystko..
no juz bardzo bliskopewnie, że wszystko sie zniesie, już bliżej niż dalej dziewczyny
ja się boje strasznie porodu, dlatego mam nadzieję, że przez te 3 miesiące jakoś się oswoję z ta wiadomością , że synek i tak musi się wydostać z brzuszka na świat i nie ma odwrotunie moge sie doczekać, im bliżej tym bardziej bym chciała
na ze straniem poszło szybciutko bo po 2 miesiacach sie udało..ja natomiast nie mogłam trafic na odpowiedniego faceta..długo szukałam mojej drugiej połóweczki..ale najważniejsze ze znalazłama mogę wiedzieć ile się staraliście??
tak jestja natomiast nie mogłam trafic na odpowiedniego faceta..długo szukałam mojej drugiej połóweczki..ale najważniejsze ze znalazłam![]()
![]()
o to szybko poszło superna ze straniem poszło szybciutko bo po 2 miesiacach sie udało.
udanej imprezkimnie dzis nie bedzie bo jedziemy do mamuni na imieninki..![]()
superkupilismy w kncu jej dobry likierek bo lubi.
i problem z głowy.ale teraz juz wiem co jej kupic na gwiazdkę
mm pychau mamuni objadłam sie jak....ale nie mogłam sie oprzeć tyle pysznosci było![]()
dzis powtórka
![]()
![]()
gratulację :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:mam już męża mgr
superwczoraj miałam zalatany, ale miły dzień. rano z olą do wola park ruszyłyśmy na potkanie z koleżankami, dzieci miły iść do kina ale wybrały kulki - nam w to graj - połaziłyśmy po sklepach (kupiłam sobie fajną sukienkę wełnianą) i wypiłyśmy kawe spokojnie, pogadałyśmy.
odpoczywaj ile sie da w końcu masz do tego prawopotem ole zawiozłam do mamy a sama odpoczywałam - już bardzo tego potrzebuje jak sie nałażę albo narobie w domku
oby nie zaszkodziłżeby tylko ten kaszel dzidzi nie zaszkodził
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość