Witam
Kasiulka, - ciesze się że się odezwałaś wczoraj intensywnie o Was myślałam i miałam dzwonić ale zanim się zebrałam to już 20 była i nie chciałam Cię absorbować wieczorem. Myśle że lada dzień lub nawet lada chwila i będzie rozwiązanie dzielna jest z ciebie mamuśka i za chwile ból krocz odejdzie do lamusa bo będą ważniejsze odczucia - Wiktorek już nie da Ci myśleć o takich nieprzyjemnościach
Niki ząbki bo o nie pytałaś to tak - okazało się że ma próchnicę butelkową i mądra pani stomatolog nie uprzedzając nas o skutkach lapisowania - zasmarowała jej ząbki tym paskudztwem i teraz mała ma czarne plamy na żąbkach
ale jest szansa że da się to naprawići inaczej leczyć - właśnie w Szczecinie
na wczoraj mieliśmy umówioną wizyte gdzieś na Duńskiej u Was - ale Niki choróbsko pokrzyżowało nam plany
w przyszłym tygodniu będziemy czekać na nowy termin. Myślałam że jak pojedziemy do Szczecina to jescze się zobaczymy ale ale wyszło inaczej a Ty i tak jesteś u rodziców - więc może nic straconego bo przy następnej wizycie w Szczecinie może poznam najmłodszego Dzidkowego potomka
. Ściskam was mocno i całuję.
Co do Nikolowej chorobu to przedwczoraj w nocy wymioty i temp. chwilami powyżej 40
teraz po dzisiejszej nocy na liczniku tylko raz doszła do 39 a od rana utrzymuje się na poziomie 37 więc chyba już będzie tylko lepiej bo już naprawde nie dajemy rady
a od jutra zostaje z Niki sama bo Marcin wyjeżdza na szkolenie i wróci dopiero w piątek w nocy.
Wczoraj omało nie przejechał mnie samochód na przejściu dla pieszych, facet jechał jak szalony chamował ale było ślisko -
zatrzymał się 10 cm odemnie dobrze że lekko skręcił. Powiem wam że trześłam się jescze do końca dnia i zrobiłam sobie bilans - z którego wysnułam wiele wniosków ale najważniejszy z nich to taki - że naprawde jestem w życiu szczęśliwa i mam dla kogo i po co życ. Pierwsza mysl jaka mi przyszła do głowy to to że jak wyszłam z domu to nie dałam buziaka Nikoli więc jak tylko wróciłam to tuliłam ją i płakałam - a ona patrzała na mnie jak na wariatke i mówiła - mama mutna
?
Miłego wekendu życze dziewczynki postaram się tu zaglądać
ide pakować torby mężusia i robić pranko