mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

14 lis 2008, 23:39

Witam wieczorowa pora ja tylko na chwilke bo mykam do meżusia do łóżeczka :-D
http://www.bebiko.com.pl/#/galeria/5565 ... 1bf787aae0

Dziewczynki tylko poklikajcie i zagłosujcie :ico_brawa_01: Narka do jutra :-D

[ Dodano: 2008-11-15, 08:26 ]
Hej a co wy śpicie jeszcze :-D

Awatar użytkownika
Kasiulka28
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

15 lis 2008, 15:33

Witam dziewczynki

Jestem jeszcze w dwupaku :-D Od ponad tygodnia śpimy u moich rodziców dla mojego komfortu psychicznego, żeby w nocy nie panikować że trzeba opiekunki dla Konrada :ico_haha_01: Turlam się i turlam, krocze mnie tak narywa że czasem i po kolana. Do tego mam skurcze przez jakiś czas a potem zanikają. Dzisiaj w nocy od 24 do 3 były już co 3-5 minut a potem przemieniły się już tylko w bóle miesiączkowe, które mam do teraz. Staram się nie denerwować tylko spokojnie czekam, bo jak to kiedyś powiedział taki mądry położnik "Poród to czekanie... na skurcz... na dziecko..." więc czekam :-D

Spóźnione życzenia dla naszych najmłodszych skarbusiów i dla Anetki :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

EDULITKA pisz jak tam nasza królewna??? Bo zmartwiłaś mnie. A foteczki śliczniutkie. Powiedz a co się dzieje z ząbkami u Niki? Niestety u rodziców nie mogę wejść na tamto forum i nie doczytam :-)

MARITTKO bardzo dziękuję za linka :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Super, że jesteśmy tutaj bo te PIERWSZE KROCZKI jakoś nie na temat były :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
edulita
Trzy tysiące lat minęło...

15 lis 2008, 15:56

Witam

Kasiulka, - ciesze się że się odezwałaś wczoraj intensywnie o Was myślałam i miałam dzwonić ale zanim się zebrałam to już 20 była i nie chciałam Cię absorbować wieczorem. Myśle że lada dzień lub nawet lada chwila i będzie rozwiązanie dzielna jest z ciebie mamuśka i za chwile ból krocz odejdzie do lamusa bo będą ważniejsze odczucia - Wiktorek już nie da Ci myśleć o takich nieprzyjemnościach :-D
Niki ząbki bo o nie pytałaś to tak - okazało się że ma próchnicę butelkową i mądra pani stomatolog nie uprzedzając nas o skutkach lapisowania - zasmarowała jej ząbki tym paskudztwem i teraz mała ma czarne plamy na żąbkach :ico_noniewiem: ale jest szansa że da się to naprawići inaczej leczyć - właśnie w Szczecinie :-) na wczoraj mieliśmy umówioną wizyte gdzieś na Duńskiej u Was - ale Niki choróbsko pokrzyżowało nam plany :ico_noniewiem: w przyszłym tygodniu będziemy czekać na nowy termin. Myślałam że jak pojedziemy do Szczecina to jescze się zobaczymy ale ale wyszło inaczej a Ty i tak jesteś u rodziców - więc może nic straconego bo przy następnej wizycie w Szczecinie może poznam najmłodszego Dzidkowego potomka :-D . Ściskam was mocno i całuję.
Co do Nikolowej chorobu to przedwczoraj w nocy wymioty i temp. chwilami powyżej 40 :ico_chory: teraz po dzisiejszej nocy na liczniku tylko raz doszła do 39 a od rana utrzymuje się na poziomie 37 więc chyba już będzie tylko lepiej bo już naprawde nie dajemy rady :ico_olaboga: a od jutra zostaje z Niki sama bo Marcin wyjeżdza na szkolenie i wróci dopiero w piątek w nocy.

Wczoraj omało nie przejechał mnie samochód na przejściu dla pieszych, facet jechał jak szalony chamował ale było ślisko - :ico_szoking: zatrzymał się 10 cm odemnie dobrze że lekko skręcił. Powiem wam że trześłam się jescze do końca dnia i zrobiłam sobie bilans - z którego wysnułam wiele wniosków ale najważniejszy z nich to taki - że naprawde jestem w życiu szczęśliwa i mam dla kogo i po co życ. Pierwsza mysl jaka mi przyszła do głowy to to że jak wyszłam z domu to nie dałam buziaka Nikoli więc jak tylko wróciłam to tuliłam ją i płakałam - a ona patrzała na mnie jak na wariatke i mówiła - mama mutna :ico_noniewiem: ?

Miłego wekendu życze dziewczynki postaram się tu zaglądać :-) ide pakować torby mężusia i robić pranko

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

15 lis 2008, 16:17

OOOOOOOO wstałyście nareszcie. Witak Kasiulko no no mały bżdąc się zbliża :ico_brawa_01: Już za niedługo, trzymamy kciuki, i czekamy z niecierpliwością :-D Ojjj Edulitko to miałas przezycie, buziaczki dla Nikolki :ico_buziaczki_big: A wy mi tam ciotki głosować na niunke, 5 gwiazdeczek kliknąć i głosowac. Każdy dzień będe was molestować :-D

Awatar użytkownika
edulita

15 lis 2008, 16:25

mazia, - my już oddaliśmy głosik :-) tzn. 5 gwiazduś :-D

Awatar użytkownika
Iwcia 33
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

15 lis 2008, 20:11

Maziu-my też oddaliśmy głos oczywiście 5 gwiazdek:):):)

Kasiu-buziaczki,trzymaj sie ciepło kochana i zdawaj relacje na bieżąco

Edulitko-dla Nikolki buziaczki niech szybko zdrowieje!!!

Awatar użytkownika
asiapanda

15 lis 2008, 20:42

No to kolejny raz życzonka zdrówka dla Niki, widzę Edytko że przeżycia to masz zajeb...

Kasiu, dwupak łeeee ja już sądziłam, że w tego 12.11 ucelujesz a tu będę musiała więcej dat pamiętać ech :ico_oczko: Ale wiesz jak już będzie cosik to pisz smsy!!!!

A mnie padł komp, mąż mi naprawił ale mam znów durną viste :ico_zly:

Życzę Wam miłego wieczorku zajrzę jutro buźka

Awatar użytkownika
chloee
Mistrz pióra
Mistrz pióra

15 lis 2008, 22:57

Hej!
kasiulka, trzymam kciuki, by rozwiązanie było tuż tuż :-D
U nas też :ico_haha_01: bunt, złośnika mam w domu :ico_szoking: , ale to chyba normalny etap.
maritta, super zdjęcia. Fajne masz te dziewuszki :-) Dziękujemy za życzenia.
asiu, ja też bywam spokojniejsza, jak mąż o mnie regularnie dba :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Maritta
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 lis 2008, 00:56

Kasiulka - jak ja czekająca, myśląca codziennie o Was nie dostanę sms o narodzinach Wiktorka to, to się popłaczę :-(

Edulitka - ja tak Bartkowi codziennie tłumaczę... o tym dają takie sytuacje, jak człowiek zaczyna się zastanawiać, dlatego buziak, tulenie, to bez względu na nastrój zawsze przed snem i przed każdym wyjściem...

Mnie dziś po raz pierwszy w życiu zatrzymała policja - przekroczenie prędkości o 22 km/h w terenie zab., nie wiedziałam co powiedzieć, poprosiłam by łaskawy był, bo dziś urodziny mojej córeczki itd. ze 100 zł i 4 pkt. co chciał mi wlepić zostało - "po szerokości pani Marto" i pomachał mi jak odjeżdżałam :-) miły był :-D spoko

Rozi ma gorączkę i biegunkę (ta 2 już mniejsza) :ico_chory: :ico_noniewiem:

mazia***
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

16 lis 2008, 10:33

Witam i wszystkim za głosiki dziękuję :-D

Marittko ty piracie drogowy :ico_nienie: :-D Dla Różyczki duzo zdrówka życzymy i dla Nikolki oczywiście też :-)

Wróć do „Przedszkolaczki”