to tak jak ja, buszuje po Allegro - ze dwa dni nie zaglądałamja już po obiadku, będę leniuchować, bo nie mam pomysłu co by tu robić
i tu cały szkopuł, jeden lekarz twierdzi że tak, drugi co mi dzis zrobił to badanie (jutro by nie miał czasu a to kolega teścia) twuerdzi że to nie od tego. mam te zastawki nie domykajace się, ten twierdzi że to wrodzone i nic do kaszlu nie ma...i bądź mądry i zaufaj komuś...a to jest jedno z drugim zwiazene??
gaga22, ja dziś też od bladego świtu na ebay'u siedziałam, wpadły mi w oko dwa dresiki, ale się powstrzymałam
ja na razie też się powstrzymuję, ale mam ułatwione zadanie, jakoś nic mi dziś w oko nie wpadło. Ale za pół godziny kończy się aukcja, którą obserwuję, zobaczymy, czy cena będzie do przyjęcia.ja dziś też od bladego świtu na ebay'u siedziałam, wpadły mi w oko dwa dresiki, ale się powstrzymałam
to super, ja robiłam w sobotę, ale mój chłop to je na słono, ja bez żadnych dodatków, a tylko Olka na słodko - także mieszam tylko ser ze śmietana i makaronem i każdy dodaje co lubi.także jutro na lunch robię makaron z serem na słodko![]()
ja jakoś nie - przyjmuje to na klatę - jak to się mówiWy też jesteście delikatnie przerazone jak patrzycie na suwaczki?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość