Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 17:17

ja już po obiadku, będę leniuchować, bo nie mam pomysłu co by tu robić :ico_noniewiem:
to tak jak ja, buszuje po Allegro - ze dwa dni nie zaglądałam

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2008, 17:31

a to jest jedno z drugim zwiazene??
i tu cały szkopuł, jeden lekarz twierdzi że tak, drugi co mi dzis zrobił to badanie (jutro by nie miał czasu a to kolega teścia) twuerdzi że to nie od tego. mam te zastawki nie domykajace się, ten twierdzi że to wrodzone i nic do kaszlu nie ma...i bądź mądry i zaufaj komuś...

u nas z pieskiem było tak, że przed narodzinami oli to była nasza niunia i mieliśmy na jej punkcie fisia...i b sie bałam jak to będzie. M wziął pieluszke małej którą była po porodzie owinięta i jak wrócił to położył ją psu do koszyka, pies ją wylizał podobno, a jak wróciliśmy to postawił nosidło z małą i pozwolił suni naszej ją obwąchac - myślałam że padne ze strachu ale sunia ją powąchała i od tej pory są dwiema naj naj przyjaciółkami, nie uwierzycie, ale jak raz M zaspał i nie wyszedł rano z psem i powiedziałam do Beti (nasza sunia) szybko na siusiu bo ola sama w domu to wysiusiała się pod klatką na chodniku i do domu ciągnęła, żadnego spacerowania po trawce.

my wrózilismy z obiadku od mamy, M z małą do teściów poszli (to w tym samym podwórku) a ja wróciłam poleniuchować.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 19:04

kochane ja sie mecze z bolem zeba chyba trucizna dziala i nerwa zabija ale boli ze normalnie z pila do mnie lepiej nie podchodzic nawet :ico_placzek:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lis 2008, 19:54

gaga22, :-D ja dziś też od bladego świtu na ebay'u siedziałam, wpadły mi w oko dwa dresiki, ale się powstrzymałam :ico_sorki: muszę wytrzymać, aż mama przyjedzie, zobaczę co nawiezie i wtedy może, chyba, jeszcze uda mi się nic nie kupić :-D

my już po zakupkach, sukcesem zakończone :-) kupiliśmy wszystko, co mieliśmy.... nawet polski biały ser :ico_brawa_01: także jutro na lunch robię makaron z serem na słodko :-D :ico_brawa_01:

milutka204, noo, nie zazdroszczę tego bólu... a apap brałaś?

Beatris60, oooooo, suprr sunia :ico_brawa_01: chciałabym, żeby Maks tak łagodnie to przyjął... czas pokaże :-)

a jutro będę wypatrywała kuriera :-D może wózio juz przywiozą :ico_sorki:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 lis 2008, 20:37

milutka weź przeciwbólowy - każdy z paracetamolem możesz czyli apap, paracetamol i chyba panadol ale tego ostatniego pewna nie jestem.

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

16 lis 2008, 20:47

milutka204, :ico_pocieszyciel: ,że też akurat teraz Ci się muszą ząbki we znaki dawać.Beatris60, ma rację,weź sobie jakiś lek,bez sensu sie męczyć.
gaga22, ja dziś też od bladego świtu na ebay'u siedziałam, wpadły mi w oko dwa dresiki, ale się powstrzymałam
:ico_brawa_01: No to pogratulować silnej woli.Ja też narazie już nic nie zamawiam,dostałam sporo rzeczy od kumpelki po jej dzidzi i siostrzyczka mi się przyznała,ze sporo rzeczy na allegro zamówiła :-D ,bo sie powstrzymać nie mogła.
Ja wpadłam Wam dobrej nocki życzyć,bo Młodego muszę do spania zagonić
A jutro zaczynam 31 tydzień,czy Wy też jesteście delikatnie przerazone jak patrzycie na suwaczki?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2008, 20:49

ja dziś też od bladego świtu na ebay'u siedziałam, wpadły mi w oko dwa dresiki, ale się powstrzymałam :ico_sorki:
ja na razie też się powstrzymuję, ale mam ułatwione zadanie, jakoś nic mi dziś w oko nie wpadło. Ale za pół godziny kończy się aukcja, którą obserwuję, zobaczymy, czy cena będzie do przyjęcia.
także jutro na lunch robię makaron z serem na słodko :-D :ico_brawa_01:
to super, ja robiłam w sobotę, ale mój chłop to je na słono, ja bez żadnych dodatków, a tylko Olka na słodko - także mieszam tylko ser ze śmietana i makaronem i każdy dodaje co lubi.

milutka tak jak dziewczyny pisały: apap, paracetamol, panadol - to możesz sobie wziąć. Chociaz na przykład na mnie te leki nie działaja.

[ Dodano: 2008-11-16, 19:51 ]
Wy też jesteście delikatnie przerazone jak patrzycie na suwaczki?
ja jakoś nie - przyjmuje to na klatę - jak to się mówi :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 20:57

gaga22, na mnie tez leki nie dzialaja.... pomyslalam posiedzialam sama potrzebowalam tego i bol po 2 godzinach minal... oby nie wrocil...zabek sie truje... ale oczywiscie z tych nerwow ucierpaly moje paznokcie;/ i mnie teraz pieka ehh musze sie powstrzymac

secret25, mnie jakos przeraznienie nie bierze:) wrecz przeciwnie juz sie nie moge doczekac kiedy sie zblizy koniec:)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lis 2008, 21:00

Beatris60, gratulacje dla meza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
secret25, w zyciu roznie sie uklada, ale zawsze nalezy myslec pozytywnie, wiec glowa do gory!!!
ananke, piesek sie na 100% do dzidzi przyzwyczai, tylko nie mozna mu dac powodow do tego, zeby czul sie przez wszystkich wokolo olany.
milutka204, no ja Ci tych zebow wspolczuje. Mnie jakis czas temu wyleciala plomba ale do dentysty sie wybieram dopiero po urodzeniu dzidzi, bo tu w okresie ciazy zadnego znieczulenia nie daja a ja bez tego to nie dam sie dotknac. Mam nadzieje, ze moj zabek nie bedzie sie bolesnie dopominal leczenia przed porodem :ico_nienie: :ico_olaboga:

My mielismy w domku kameralna imprezke we dwojke, bo dzis mezusia urodziny :ico_tort: Kurcze, facet konczy 37 lat :ico_szoking: a wcale na tyle nie wyglada :-) Azjaci to maja kurcze fajnie :ico_haha_01: Ostatnio sie zaczelam zastanawiac ja nasza dzidzia bedzie wygladala i czyje geny beda silniejsze :ico_noniewiem: Wklejam Wam nasze fotki z dzisiaj. Wysilcie troche wyobraznie :-D Pstryknelismy tez pare ujec brzuszka, ale po obejrzeniu ich na kompie zostaly natychmiast przeze mnie skasowane. Mnie glupiej sie caly czas wydawalo, ze mam malutki brzuszek :ico_olaboga: jak zobaczylam sie na fotce to az mnie zatkalo :ico_szoking: kurcze zawodnik sumo to malo :ico_szoking: :ico_zly:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2008, 21:01

Sandrusia, czekammy na te fotki:)

[ Dodano: 2008-11-16, 20:02 ]
a i nie przesadzaj ja mam 17 kg na plusie wie ja to zawodnik sumo to malo

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”