no i ogląda je Marcelek. Bo moja uwielbia prawą połkulę ale ulubiona jej płyta jest: http://www.allegro.pl/item482469285_ucz ... _cz_8.html i calą płyte obejrzyja kupilam jakis czas tesmu te plytki z gazeta
masz dwoje dzieci i sama wiesz po pierwszym jak karmilas czy wystarczalo itp. ja niestety jestem zieloniutka i zdaje sie na aktualny schemat żywieniaCo do kaszek ryżowych czy mleczno ryżowych to się nie znam bo nie daję. Ale chyba nasze dzieciaczki sa już w takim wieku że nie jest tak bardzo istotne to czy mleko jest slabsze czy mocniejsze.Nie musza już tak dużo tego mleka jeść bo o ile dobrze pamiętam to 3 - 4 posiłki mleczne na dobę zupelnie wystarczą
a tak z ciekawosci to na plycie jest jakis wiek zaznaczony? fajne edukacyjne bajeczki sa na baby tv jakis czas temu mialam ale niestety juz nie! Rysio lubil te bajeczki takie "glupiutkie" byly kolorki ksztalty i czesci cialka i takie tam to jedyny kanal ktory mi sie spodobal bo cbeebies to mi sie wcale nie podobaulubiona jej płyta jest: http://www.allegro.pl/ite...zwiek_cz_8.html i calą płyte obejrzyokoło 40min
i śmieje się do dzieci i powoli próbuje naśladować
aaa to juz rozumiemmika85, o Ciebieno masz dziecko w wieku naszych, wiec czemu wczesniej nie zagladalas ?
ja tak samo robiea co do glutenu to je tylko pietki czasem i czasem biszkopta... wiecej nic nie daje juz...a WYYY????
napewno w nie wielkich ilosciach mozna bo w deserkach i soczkach sa juz od 4 mc! tyle ze te sa surowe ale dziecko tez starsze wiec ja bym dawala. moj skarb jeszcze słabo woła jeść od nas raczej sie patrzy tylko a jak juz widac ze by sobie zjad to zawsze wola takie rzeczy ktorych raczej niepowinno sie dawac...np wczoraj chcial frytki od nas ale to byly takie juz gotowe wiec sie balam...a dajecie dzieciom winogronka?? bo Marcys jak widzi ze ja jem, to przyciaga sobie moja reke i wcina, a nie wiem czy moze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość