Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 00:23

hohoho...ja to tak skromnie mozna powiedziec na sztywniejszej kartce ale na kredowe to nie wpadlam...ejjj ja tam wierze w Twoje zdolnosci,widze jak Ci sztuka zdjeciowania idzie dobrze :ico_oczko: koniecznie sie pochwal!!!

dobra,ja mykam juz nunu jak Maya mowi i dzis ciagle wolala kakoko-kakałko jak my to mowimy :ico_oczko: no i co buduje Makka Pakka z kamieni?-doń :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 00:34

Przeczytałam, ale wszystkie już poszły spać, to już nic nie piszę i też idę aaaa a.

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 00:37

aaaaaaaa ja tez chce kalendarz zrobic jaki program ??? jak jak ?? :-D

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

18 lis 2008, 00:38

massumi ale świetny spacer przez park :-D :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

zbora a ja byłam w ccc i nie było takich :(

gosia no nie zazdroszczę dnia z szefem.. brr ale tak jak massumi mówi - piękne oczy zrobią wszystko :-D
a co do ciuszków to mamy podobne ilości :)

a co do kalendarzy to wiecie co, mój R robił w zeszłym roku zarobkowo na allegro takie na profesjonalnym papierze drukowane w drukarni fajne były i w tym roku też miał robic i coś się zebrać nie może... to mu powiem, że klientki czekają :-D :ico_oczko: heheh

prezenty taaa kasy mało nie wiem jak będzie :ico_noniewiem:
dla Igi chciałam znikopis kupić
a dla reszty pomysłów brak na razie...

no dobra :ico_spanko:
to ja gaszę
paaaaa

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 08:44

dzień dobry kamien w gardle... brzuch - sciski ..... no dobra ..lece..do..

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

18 lis 2008, 09:08

dzień doberek
u nas dziś bobudka o 1:30, ale nie z powodu Ali tylko Mariusza. Pojechał dziś w delegację do Wesołej. Trzeba było kanapki naszykować i termos z herbatką.

Gosia A, dasz radę. Trzymam kciuki

Z prezentami widzę masakra. kamizela, zgadzam się z Tobą że
też nie wolno przesadzać, zasypywać dziecko podarunkami, bo przywyknie i później będzie domagało się prezentów coraz częściej ... Nie będzie potrafiło cieszyć się z podarunku ... Nie będzie on się mu kojarzył z wyjątkowym dniem typu święta czy urodziny , nie będzie tej ekscytacji ... Trzeba mimo wszystko zachować rozsądek, nie ze skąpstwa, a z troski ...
dlatego poprosiłam wszystkich o umiar.
My przeznaczyliśmy dla Ali na prezent ok 30zł. Na więcej nas nie stać. Nie wyznaję zasady "zastaw sie a postaw się" nie będę tez na siłę "uszczęśliwiać" dziecka. Równie ładnie bawi się szmacianą lalką za 15zł jak taką za 150. A może nawet lepiej, bo musi sobie wyobrazić że płacza, że siusia, że mówi mama itd. Sama w dzieciństwie nie miałam dużo zabawek, większość odziedziczyłam po starszej siostry. Nie oznacza to jednak że chciałabym wynagrodzić Ali moje braki i dać jej to czego sama nie miałam.
Wymyśliłam już prezent na mikołajki. Ala dostanie własną "zastawę stołową". Widziałam chyba w rosmanie śliczne: miseczkę, talerzyk trójdzielny, kubeczek i sztućce imitujące dorosłe. Myślę że się Ali spodoba, bo ostatnio chce jeść z naszych talerzy i naszymi sztućcami, a te są leciutkie i w sam raz dla małych rączek. Jak Mariusz wróci ze śląska to pójdziemy kupić. Zastanawiam sie tylko co kupić od mojej mamy. Ale mam na oku fajne autko, więc pewnie to kupię.
Zdecydowaliśmy z Mariuszem ze od przyszłego roku Ala na Mikołajki będzie dostawać słodycze, a potem na świeta jakieś "rzeczowe" większe prezenty.

Zmykam ogarnąć domek. Zajrzę później
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 16:39 przez Ewcik, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 09:24

Dzień doberek.

Mały ogląda baję więc mam chwilę, spał ładnie w łóżeczku do 7.20 :ico_szoking: ... Kataru nie ma ale furczy mu w tym nosie :ico_noniewiem: Tak jakby miał coś w środku, może pójdę do apteki i zapytam czy mają coś na odetkanie noska, sama nie wiem, psikam mu wodę morską ale nie pomaga :ico_noniewiem:

Będę później. U nas ziąb - teraz -4 stopnie :ico_chory:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

18 lis 2008, 11:01

U nas też dziś skrobanie samochodów.........brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No ale zima za pasem.

teraz sloneczko ładne i chociaż mroźno, to jak się tylko uporam w domku ze wszystkim to mykamy na spacerek :-D

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 lis 2008, 11:10

Cześć !!!

U nas przerwa w spaniu od 3.20 do 5 coś tam z minutami...
Urszula śpiewała, paplała... i ogólnie była już wyspana i szczęśliwa ;-)

wstałyśmy z Michem do przedszkola... a teraz się słąnia i cyrki odwala... rozbroiła babci torbę... wyszperała lusterko i szczotkę... i mnie przedrzeźnia :ico_haha_01:

Obrazek
Obrazek

w czwartek przed nami wielki dzień Miłosza - pasowanie na przedszkolaka :ico_brawa_01: tylko nie mam z kim MisiUli zostawić... bo mama ma lekarza, a nie chciałabym żeby zdominowała imprezę Micha :ico_noniewiem:

tym czasem mykam do szkoły :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 lis 2008, 11:28

hejka,ja juz z rana oblukalam nowy odcienk Teraz albo nigdy i zabieram sie za TT :-D

Gosia i Lady,maja dzis stresujacy dzien,kopniaka na szczescie wysylam :ico_oczko:

Ewcik,no i fajnie prezent juz wybrany :ico_brawa_01: :-D
a wiesz co mi sie wydaje ze jak ktos bardzo chce kupic drozszy prezent bo go na to stac to dla mnie ok.bo tak jak mowisz dla dziecka zadna roznica...dziecko nie wie ze cos tam kosztuje 200zl i nie bedzie tego prezentu faworyzowac z tego powodu :ico_noniewiem: ....nie zawsze,ale czesto drozsze jest trwalsze i ja wole np. dolozyc a zeby sie nie zepsulo po upadku niz tanie i niewiadomo ile posluzy,tu juz wszystko zalezy od zasobnosci portfela...choc tak jak mowie,jak ktos chce kupic Mayci cos drozszego to prosze bardzo,ja nie zabraniam :ico_haha_01:

ach to wogole bedzie sie zmienialo z wiekiem naszych dzieci,mi zawsze dawali praktyczne prezenty...czapka i szalik ktory i tak byl potrzebny...albo kurtka ktora nawet jakby nie bylo swiat musileiby mi kupic...nigdy nie dostawalam "pierdolek"z ktorych moglabym sie cieszyc,takiego czegos ladnego poprostu....hmmm....i jestem wybredna bardzo w prezentach bo zawsze licze ze mi ktos cos takiego wlasnie pieknego i malopraktycznego kupi i sie rozczarowuje...choc prezent to prezent...i tak je lubie :-D raz w sredniej szkole dostalam piekny prezent na swieta bo sie losowalismy i dziewczyna byla zalamana podobno ze mnie wylosowala bo ciezko i cos kupic....i zrobila mi obraz :ico_szoking: bylam w szoku,najlepszy prezent jaki dostalam :-) ....wisi w moim bylym juz pokoju do dzis...wszyscy zaskoczeni...

[ Dodano: 2008-11-18, 10:31 ]
super Ulka MisiUlka...no cala mama :ico_haha_01: :ico_brawa_01:

Kamila,u nas na odblokowanie i wogole na katar to Oilbas Oil...na noc mu zrob pieluszke nasaczona albo inhalacje lazienkowa....moze mu sie przepcha :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”