hejka,ja juz z rana oblukalam nowy odcienk Teraz albo nigdy i zabieram sie za TT
Gosia i Lady,maja dzis stresujacy dzien,kopniaka na szczescie wysylam
Ewcik,no i fajnie prezent juz wybrany
a wiesz co mi sie wydaje ze jak ktos bardzo chce kupic drozszy prezent bo go na to stac to dla mnie ok.bo tak jak mowisz dla dziecka zadna roznica...dziecko nie wie ze cos tam kosztuje 200zl i nie bedzie tego prezentu faworyzowac z tego powodu

....nie zawsze,ale czesto drozsze jest trwalsze i ja wole np. dolozyc a zeby sie nie zepsulo po upadku niz tanie i niewiadomo ile posluzy,tu juz wszystko zalezy od zasobnosci portfela...choc tak jak mowie,jak ktos chce kupic Mayci cos drozszego to prosze bardzo,ja nie zabraniam
ach to wogole bedzie sie zmienialo z wiekiem naszych dzieci,mi zawsze dawali praktyczne prezenty...czapka i szalik ktory i tak byl potrzebny...albo kurtka ktora nawet jakby nie bylo swiat musileiby mi kupic...nigdy nie dostawalam "pierdolek"z ktorych moglabym sie cieszyc,takiego czegos ladnego poprostu....hmmm....i jestem wybredna bardzo w prezentach bo zawsze licze ze mi ktos cos takiego wlasnie pieknego i malopraktycznego kupi i sie rozczarowuje...choc prezent to prezent...i tak je lubie

raz w sredniej szkole dostalam piekny prezent na swieta bo sie losowalismy i dziewczyna byla zalamana podobno ze mnie wylosowala bo ciezko i cos kupic....i zrobila mi obraz

bylam w szoku,najlepszy prezent jaki dostalam

....wisi w moim bylym juz pokoju do dzis...wszyscy zaskoczeni...
[ Dodano: 2008-11-18, 10:31 ]
super Ulka MisiUlka...no cala mama
Kamila,u nas na odblokowanie i wogole na katar to Oilbas Oil...na noc mu zrob pieluszke nasaczona albo inhalacje lazienkowa....moze mu sie przepcha