Ja juz jestem, maly dostal butle i wypil 135 ml i od razu zasnal chcialam go przelozyc do wozka a on juz oczy otwarte, ale mysle, nie nie wezme Cie i zaczelam go kolsysac cos slabo szlo wiec dalam mu smoka i cud zasnal, smoku wybawco
Ja mam nadzieje, ze jak sie skonczy 3 miesiac to wszystko jakos sie pomalu ulozy. Kupilam malemu herbatke kminkowa i jest o niebo lepiej, nie ma problemu z gazami i robi ladnie kupki, troche sie musi nastekac ale zrobi dzis juz 3 razy zrobil, w tym dwa lepiej nie mowic- az malo co nie zwymiotowalalam
[ Dodano: 2008-11-18, 17:28 ]
Natalia te caly dzien krzyczala po szczepieniu jakby ja ktos ze skory obdzieral.
oj ja tez sie boje, jak moj maly zareaguje po tych szczepionkach, a mamy juz niedlugo 24.11
ma byc 6 czy 5 szczepionek w 1 moja mama panikuje, ze to za duzo na raz, ale ja mysle, ze nie ma co sie bac, przeciez nic sie chyba nie stanie, czy mogloby to zaszkodzic, bo teraz tez mam juz pietra
[ Dodano: 2008-11-18, 17:31 ]
miszka kochana mam do Ciebie pytanko-bylam u gina i dal mi tabletki antykoncepcyjne, ale wtedy jeszcze karmilam i mialam je od razu brac ale nie wzielam bo skoro powiedzial mi, ze jeszcze nie moge sie przytulac to po co je mialam brac
noi teraz nie wiem czy one sa dobre jesli odstawilam juz malego od piersi, czy sa na tyle skuteczne,, zeby w ciaze nie zajsc, a tabletki nazywaja sie CERAZETTE, acha noi jesli chcialabym zaczac brac to musze poczekac do krwawienia tak czy od razu brac?????
U mnie w koncu okres sie skonczyl, ponad dwa tygodnie
ale za to raj na ziemii, bez prochow i na jednej podpasce przez caly dzien, tak mogloby byc juz zawsze i mam nadzieje, ze tak juz zostanie