MARGARITA - ja wlewam sporo wody, zeby malej bylo cieplo i zeby nie wystawalo jej duzo cialka poza cieplutka wode... jakos pomysl z recznikiem nie przyszedl mi nigdy do glowy, za duzo zachodu, jak dla mnie...
moja tesciowa jest bardzo uczynna i mamy ze soba bardszo dobry kontakt, zwierza mi sie, etc. Poza tym - ona nie pracuje, wiec ma sporo czasu, no i jest zakochana w Zuzi...

Tak samo kocha naszego bydlaka (psa), wiec jak gdzies wyjezdzamy na wakacje, czy idziemy gdzies na jakies wesele, to zawsze tesciowa bierze do siebie pieska
dzisiaj byla u nas taka moja przyszywana ciocia (kolezanka mojej mamy) i kupila Zuzi cudowny komplecik, sukieneczke, bluzeczke i bolerko i to jeszcze w zielonym kolorze - moim ulubionym, pozniej wstawie fotki...
musimy opracowac jakas metode, zeby sie sklonowac... ze 3 Gie czasem by sie przydaly...
[ Dodano: 2008-11-19, 19:52 ]
zaniedlugo trzeba bedzie przeniesc maluchy do normalnej wanny?
szczerze mowiac - mam taka nadzieje - po pierwsze wygodniej... nie trzeba nosic tej wody do wanienki, potem jej wylewac..., po drugie - wiecej miejsca, a po trzecie - mozna sie kapac z dzieckiem

ale trzeba miec do tego spora wanne... a moja nie dosc, ze jest waska (bo panu sie zachcialo modnej-profilowanej, wiec jest wezsza niz normalne), to jeszcze krotka (chyba 150 cm), bo mamy odprysk lazienki, a nie lazienke...
[ Dodano: 2008-11-19, 20:45 ]
SHOO + dyisiaj specjalnie dla Ciebie Pan robil nam sesje zdjeciowa podczas kapieli, zeby zobrazowac Ci nasze wygibasy :)
step 1
step 2
i juz masz malego na brzuszku i teraz z powrotem...
lewa raczke pod pupke i maly bedzie sie opieral na twoim reku pleckami :) widzisz jak sie moja niunia cieszy? czyli nic zlego jej sie chyba nie dzieje...
nagralam tezs filmik dla Ciebie, ale jakis jest ciemny i nie wiem czy cos zobaczysz, wiec moze nie bede wstawiac...
a tak nasz bydlak towarzyszy mi podczas osuszania Zuzi po kapieli :)
[ Dodano: 2008-11-19, 21:03 ]
sprobuje wstawic filmik, moze cos dojrzysz :)
http://tinypic.com/player.php?v=20tqszb&s=4