Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 lis 2008, 21:09

Marcia jak fajnie że masz net :ico_sorki:
niczym sie nie martw, ważne że rozwarcia nie masz i jesteś wśród fachowców. my trzymamy kciuki.

u mnie lepiej, mąż ludzkim głosem już gada :ico_oczko:
mała zaraz do wanny, ja robie sobie kanapeczki i na wspólnej obejrze. spotkanie z promotorką b miłe, powiedziała że na bank sie do konca grudnia obronie :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 lis 2008, 22:47

u mnie lepiej, mąż ludzkim głosem już gada
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-19, 21:47 ]
spotkanie z promotorką b miłe, powiedziała że na bank sie do konca grudnia obronie
no to juz masz z górki :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 02:10

ja miałam troszkę zalatany dzień , ale miło zalatany :-D

Marcia77, super , ze masz laptopa i net :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i dobrze, że rozwarcia nie ma :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jedna dziewczyna na forum też miała skróconą szyjkę bardzo długo i urodziła w terminie
a więc życzę tobie tego samego :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
u mnie lepiej, mąż ludzkim głosem już gada :ico_oczko:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i po co to komu było??
ach ci faceci??
spotkanie z promotorką b miłe, powiedziała że na bank sie do konca grudnia obronie :-)
świetna wiadomość :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60

20 lis 2008, 11:08

hej
ja mam dziś dużo roboty - obiadek ugotować i prasowania sporo i do tej pracy by wypadało usiąść, ale pewno dużo nie robie bo po 12 ma koleżanka przyjść :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 11:31

a ja na pewno przez weeknd jeszcze w szpitalu..no a poźniej to sie okaże

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

20 lis 2008, 12:40

czesc

Marcia77, dobrze ze jest wszystko ok i widze ze humorek tez juz lepszy :-)

a ja własnie wróciłam o badaniach do domu troszke sie wysiedziałam bo po tej glukozie po godzinie cukier nie całkiem mi spadła i musiałam posiedziec jeszcze godzinke i wtedy było juz wszystko ok :-D
spotkanie z promotorką b miłe, powiedziała że na bank sie do konca grudnia obronie
no to super :ico_brawa_01: u mnie po spotkaniu z promotorem podobnie wiec w styczniu juz bedziemy miec spokój i bedziemy na dzidzie czekac spokojnie :-)

u nas w Kraku dzisiaj wstretna pogodna od rana leje i jest taki wiatr ze ciezko z parasolką isc wiec siedze w domku i nogdzie sie juz nie wybieram a jutro zapowiedziała sie u mnie w odwiedziny kolezanka z 4 miesiecznym synkiem, no to sobie poplotkujemy :ico_brawa_01: a dzisiaj biore sie za :ico_prasowanko: ciuszkow malenstwa

mój maz zrobił mi niespodzianke i kupił w sklepie dla dzidziusia taka posciel
Obrazek

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

20 lis 2008, 13:24

nie no teraz to zagotowalam..okazało sie ze wczoraj pileegniarka zapomniała sobie dac mi jeszcze jedna kroplówke :ico_zly: :ico_zly: dos ze byla niemila i zastrzyk mi szczeliła z takiej grubej igly to jeszcze to :ico_zly: :ico_zly:

[ Dodano: 2008-11-20, 12:25 ]
mój maz zrobił mi niespodzianke i kupił w sklepie dla dzidziusia taka posciel
śliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60

20 lis 2008, 20:00

Marcia plnuj ich bo one zakręcone są - mojej koleżance podały kroplówke i za chwile leki przynoszą, ona pyta co to okazało sie że to samo co w kroplówce - pomyliło im sie...

Ragazza super że mąż robi zakupki - mój czeka na ostatnią chwile ze wszystkim :ico_zly:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2008, 20:21

cześć dziewczyny :-D

byłam wcześniej na forum ale nie zdążyłam zajrzeć, bo mama zadzwoniła na skypa i mi powiedziała, że nie da się nic zrobić z psem i trzeba na nowo cały proces przechodzić , a jak znowu badań nie przejdzie to juz nigdy do no nie będzie mogła przyjechać :ico_placzek:
na poczatku się wkurzyła i zmartwiłam
ale zaczęłam dalej szukać w internecie jakiegoś koła ratunkowego
i znalazłam okazało się , że jak pies jest duży i dostanie za małą dawkę to później wychodzą takie wyniki( zamiast mion 0,5 to 0,4) i dlatego dla większych psów daje sie 1 szczepionkę a po miesiącu 2 szczepionkę i czeka się 120dni i pobiera krew i wysyła
a mi weterynarz o tym nie powiedział i zła jestem na niego strasznie :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
teraz moja mama ma znajomą gin bo ma męża weterynarza i ma do niego za tydzień zadzwonić , bo teraz jest na szkoleniu i może się cos uda wymyślić , jak nie to on będzie szczepił psa i to wszystko co tam wcześniej pisałam będzie mu robił
przynajmniej będę pewna , że dobrze zrobił
chdź mam nadzieję, że może jednak coś wymyśli i piesek przyjedzie na święta ze mną

jutro przylatują teście i rodzice, ale dopiero wieczorkiem
a więc sprzątam i gotuję
ale się rozpisałam
przepraszam :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Marcia77, co za baba?? :ico_puknij: :ico_olaboga: :ico_zly:
szkoda słów :ico_puknij:
a wiec oby tylko weekend , a nie dłużej , bo w szpitalu to nudy są

Ragazza555, to już badanko masz za sobą :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a pościel cudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no to razem z Beatris do stycznia juz sie obronicie :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-11-21, 12:06 ]
witam :-D

jeszcze nikt tu dziś nie zajrzał??

ja jem śniadanie, oglądam brzydule i pisze na tt

a zaraz czeka mnie sprzątanie, prasowanie i robienie krokietów
teście z rodzicami będą gdzieś pewnie o 21

Beatris60

21 lis 2008, 16:04

hej
ja dziś byłam za wózkiem sie rozejrzeć, jutro jeszcze z mamą jae bo sama to nie umiem zadecydować. M olewa tema - dla niego to za wcześnie - on myśli że w styczniu pojedziemy i kupimy :ico_puknij: tłumacze mu że chce przed grudniem wszystko pokupować bo potem będą śniegi może, ślizgawica, brzuszek duży i samopoczucie do biegania po sklepach gorsze - ale czy chłop to zrozumie???
myśle o xlanderze xa ale jeszcze nad tym piotrusiem tutek firmy sie zastanawiam i nie wiem co wybrać...
zaraz podłogi sprzątam, odbieram ole i na basen. może zajrze wieczorkiem

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”