Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2008, 09:53

hej dziewczynki..u mnie niestety bez zmian..a wrecz wydaje mi sie ze czuje sie coraz gorzej..chyba ta atmosfera szpitala tak na mnie działa.. :ico_placzek: :ico_placzek:
Marcia to bankowo szpital - udziela Ci się atmosfera choroby :-D jak wyjdziesz, to od razu się lepiej poczujesz

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 10:07

mam nadzieje ze mnie szybko wypuszcza bo juz tu kota dostaje.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-11-21, 09:07 ]
ananke jak tam mamusia?..pewnie nagadac sie nie mozecie? :-D :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 10:08

ja jade do domku nr 2 i wpadne do ciuszka:D :028:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 10:28

ananke jak tam mamusia?..pewnie nagadac sie nie mozecie? :-D :-D
noo, już powstawali :-) Młody się zbiera do szkoły, my zostajemy :-) wczoraj też kłapałyśmy, ale padła bidna po całym dniu podróży i wrażeń... dziś pewnie jeszcze dłużej posiedzimy :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 lis 2008, 10:52

Hej:)A u nas nareszcie trochę słonka sie pokazało,mam nadzieje,ze wytrzyma do końca dnia.
Marcia77, :ico_pocieszyciel: ,Bidulo wytrzymaj jeszcze troszkę,może puszczą Cię niedługo.Tak to właśnie jest,że jak się w szpitalu człowiek nasłucha to nagla mu się wszystko zaczyna dziać :ico_olaboga:
wczoraj też kłapałyśmy, ale padła bidna po całym dniu podróży i wrażeń... dziś pewnie jeszcze dłużej posiedzimy
Dobrze mieć tak mamusie przy sobie,prawda?Ja z moją się przynajmniej raz w tygodniu widzę a też się nigdy nagadać nie możemy :-D ,tak samo z moją siostrzyczką:)
Idę sprzątanie dokończyć i głowę wysuszyć.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 10:54

Dobrze mieć tak mamusie przy sobie,prawda?
noo, jasne, że dobrze... nam akurat jedno gadanie w tyg przez skype styka, jedno spotkanie na kilka miesięcy akurat :-) Kochamy się bardziej na odległość :-D

ja zaraz zabieram się za robienie fot, bo juz światło dzienne mam :-) a mama poszła jeszcze doleżeć :-)

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

21 lis 2008, 10:56

ja zaraz zabieram się za robienie fot, bo juz światło dzienne mam
Oj to wrzucaj prędziutko,jak sprzątnę to nie omieszkam pooglądać:))

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2008, 11:01

ja zaraz zabieram się za robienie fot, bo juz światło dzienne mam :-)
dawaj, dawaj te fotki

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2008, 11:15

witajcie :-) , ja dopiero wstałam, coś mnie gardło pobolewa, na dodatek plułam ślina z odrobiną krwi, nie wiem czy to od suchego powierza, czy jakieś przeziębienie mnie dopada :ico_noniewiem:
teraz piję herbatkę i jem jogurt, potem skocze so sklepu po bułki
miłego dnia! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

21 lis 2008, 11:18

noo, to jedziemy :-) najpierw moje zakupki :-)

cudny komplecik z polecenia Donatki :ico_sorki: miodzio po prostu :-)
Obrazek

rajstopki: od lewej trzy pary kolorowe to moje + kremowe i białe, małe od mamci :-) te moje wszystkie miały być na jeden rozmiar, ale te niebieskie z żyrafkami są większe :/
Obrazek

rożek z usztywnieniem kokosowym :-) pingwinki nas rozbrajają :-)
Obrazek

i już prezenciki: czapesie: od lewej bawałniana, polarowa i ta z bałwankiem suprr wypasiona wełniana a w środku jakis polarek, ale mięciutki taki, że szok :-) no i rękawiczki :-)
Obrazek

komplecik z dzianiny - specjalny na wyjście ze szpitala, łezka mi się zakręciła, jak go zobaczyłam, bo identyczny prawie mama kupowała Młodemu 8 lat temu :-D
Obrazek

i jeszcze nasze dyduszki :-) z canpola, kształt anatomiczny :-)
Obrazek

mam jeszcze dwa staniki do karmienia (czarny i beżowy), książkę, czopki, herbatkę na laktację, tantum rosa. Niestety zostały w domu grzechotka i gryzak, krem i spray do noska, ale to mama albo przyśle w paczce w grudniu, albo przywiezie ze sobą w styczniu, bo wtedy będzie miała duży bagaz do odprawy i nie będą grzebali - wtedy też żadne uprzejmy pan przy odprawie nie zabierze mi drożdżówek :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”