spóżnione, ale szczerze zyczenia dla małego urwiska wszystkiego najlepszego

to sie nazywa szczescie
 to sie nazywa szczescie  
  uciekl nam z podworka i potracil go samochod...nas wtedy w domu nie bylo, dlatego psa zabrala policja miejska i odwieziono go do schroniska...tam zmarl
 uciekl nam z podworka i potracil go samochod...nas wtedy w domu nie bylo, dlatego psa zabrala policja miejska i odwieziono go do schroniska...tam zmarl  

no niestety...MONIKA, o jejku, tak mi przykro
takiego mieliscie słodkiego pieska,

...nie wiem co mu sie stalo, bo wczesniej tak sie nie zachowywal
 ...nie wiem co mu sie stalo, bo wczesniej tak sie nie zachowywal  ach...lepiej nie myslec i zapomniec jak najszybciej...
 ach...lepiej nie myslec i zapomniec jak najszybciej... 

ja to raczej z tym szczesciem to amm jak monika- predzej zgubie niz zyskam
 ja to raczej z tym szczesciem to amm jak monika- predzej zgubie niz zyskam   

jadl tam pomarancze i tak sobie mysle c zy mu sie skorka tam nie przykleila czasem...no ale teraz juz jest ok do przedszkola w poniedzialek na caly dzien
 jadl tam pomarancze i tak sobie mysle c zy mu sie skorka tam nie przykleila czasem...no ale teraz juz jest ok do przedszkola w poniedzialek na caly dzien   mam nadzieje ze natek bedzie sie dobrze bawil..
 mam nadzieje ze natek bedzie sie dobrze bawil.. 

I sie udalo wywalczyc awansik, zostanie mi powierzony moj wlasny supermarkecik
 I sie udalo wywalczyc awansik, zostanie mi powierzony moj wlasny supermarkecik   za to starania o groszka stanely, znaczy nie stanely bo pigulek nie biore
 za to starania o groszka stanely, znaczy nie stanely bo pigulek nie biore   wiec nigdy niewiadomo za to stosujemy najlepsza metode ze wszystkich - wstrzemiezliwosc
  wiec nigdy niewiadomo za to stosujemy najlepsza metode ze wszystkich - wstrzemiezliwosc   Dziala jak nic
  Dziala jak nic   a wszystko przez brak energi, A. pada ze wzgledu na remont a ja padam ze wzgledu pracy od 8 do 20
 a wszystko przez brak energi, A. pada ze wzgledu na remont a ja padam ze wzgledu pracy od 8 do 20   4 i pol dnia w tygodniu. Julcia zaczela wolac na A. MAMA hihihihi ciagle ja odbiera i zawozi do opiekunki, jesc jej daje, pieluchy zmienia, kladzie spac to Julcia wpadla na pomysl ze ta osoba co spedza z nia najwiecej czasu i jest w domciu musi sie nazywac MAMA hihihihi a raczej nie *HIHIHI* bo mi troche smutno z tego powodu. No ale wszystko wroci niedlugo do normy
 4 i pol dnia w tygodniu. Julcia zaczela wolac na A. MAMA hihihihi ciagle ja odbiera i zawozi do opiekunki, jesc jej daje, pieluchy zmienia, kladzie spac to Julcia wpadla na pomysl ze ta osoba co spedza z nia najwiecej czasu i jest w domciu musi sie nazywac MAMA hihihihi a raczej nie *HIHIHI* bo mi troche smutno z tego powodu. No ale wszystko wroci niedlugo do normy   Mam nadzieje
 Mam nadzieje  

sie zobaczy jeszcze
 sie zobaczy jeszcze
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość