Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 18:19

cześć dziewczyny :-D

ja dopiero wróciłam z miasta bo biegałam z tata po sklepach, a tak bez celu i tak bez celu nic nie kupiłam
a do miasta z buta jest 30min drogi tylko fajnie bo z górki za to spowrotem ciagle ostro pod góre

Beatris60, oby Oli szybko przeszło :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a praca oddana??
huraaaa dziewczynki ide do domku..wprawdzie musze juz do konca sie oszczedzac i lezec ale nie ma to jak w domku :-D :-D
ale super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie ma to jak w domku :-D
tylko troche zdziwiło mnie zachowanie mojego kota bo prychnoł jak mały zaczoł plakać, bedzie musial sie przyzwyczaic jak bedzie dzidzia w domu
nie ma wyjścia musi sie przyzwyczaić
super , że weekend sie udał :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
napisz jak tam po wizycie??
ja wizyte mam w czwartek :-D

dziewczynki a co wy sądzicie o porodzie w wodzie? wiecie coś na ten temat?
ja nic na ten temat nie wiem :ico_noniewiem:

jedwabna, super, ze z męzem sie pogodziłaś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
szkoda, że aparat sie popsuł
co do męczenia sie i golenia
to ja nie mam z tym problemu na razie, gole sie normalnie, brzuszek mi nie przeszkadza, meczyc też sie nie męczę, nic mnie nie boli , nic nie dokucza
a wiec jest super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a wysypka swędząca szybko znikła po wapnie :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 18:25

manenka to nic tylko sie cieszyc ze tak dobrze przechodzisz ciąże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja mam nadzieje ze moja malutka wytrzyma w brzuszku do stycznia...wiec wg zalecen lekarza bede leniuchowac.. :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 18:50

manenka to nic tylko sie cieszyc ze tak dobrze przechodzisz ciąże :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja sie bardzo cieszę :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja mam nadzieje ze moja malutka wytrzyma w brzuszku do stycznia...wiec wg zalecen lekarza bede leniuchowac.. :-D :-D
niech siedzi do stycznia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a ty leniuchuj :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

24 lis 2008, 23:38

ola ma kaszel taki jak ja i pediatra mówi że to wirus, dostała leki i do końca tygodnia ma nie chodzić do przedszkola, ale na dwór może wychodzić. troszke sie ciesze że razem w domku pobędziemy, stęskniłam sie za tymi beztroskimi dniamie we dwie :-)
tylko mniej na tt troszke będę...

ja sie nie goliłam już b długo, nie moge już, nie widać nic tam, lusterko tylko wchodzi w gre a to mało wygodne. a myślicie że można kremu depilującego użyć??? to by najwygodniejsze było...ale nie wiem czy odważe sie ginki o to zapytać :ico_wstydzioch:

Marcia jak dobrze że już w domku jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: leż i uważaj na siebie, ale domek to domek.

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 02:15

Beatris60, super, ze z córcia trochę czasu spędzisz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i niech wraca szybko do zdrowia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a myślicie że można kremu depilującego użyć???
nie mam zielonego pojęcia :ico_noniewiem:

dobranoc

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

25 lis 2008, 11:03

czesc
byłam wczoraj u ginki z dzidzią wszystko ok rosnie sobie i macha nóżkami wazy juz 1150g i ma długie nogi, ginka potwierdziła ze to dziewczynka :ico_haha_01:

tylko u mnie nie za dobrze zle mi wyszedł test obciązeniowy glukoza i teraz cały miesiac mam byc na diecie bez cukrowej a potem zrobic jeszcze raz test obciazeniowy tylko teraz 75g glukozy i jezei wyjdzie zle to pewnie bede miec cukrzyce ciążową tak wiec humor mam do bani i jak narazie lekkiego doła :ico_placzek:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

25 lis 2008, 11:28

Ragazza, współczuję, oby dietka pomogła i drugi test wyszedł pomyślnie, trzymamy kciuki.

miałyśmy dziś z mamą jechać do maximusa - szlafroki chcemy sobie kupić, ja koszule do szpitala. ale ze względu na olę odłożymy to na przyszły tydzień, nie chce jej ciągnąć - na spacerek lepiej pójść. wyobraźcie sobie że spałyśmy do 9.30 :ico_wstydzioch: :ico_szoking: teraz gotuję zupkę, posprzątam i na dworek idziemy.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 12:41

byłam wczoraj u ginki z dzidzią wszystko ok rosnie sobie i macha nóżkami wazy juz 1150g i ma długie nogi, ginka potwierdziła ze to dziewczynka :ico_haha_01:
ciesze sie że z dzidzia ok

[ Dodano: 2008-11-25, 11:42 ]
tylko u mnie nie za dobrze zle mi wyszedł test obciązeniowy glukoza
a jaki Ci wyszedł wynki- bo ja miałam prwie na górnej granicy ale ograniczyłam cukier i weglowodany i wynik mi sie polepszyła...także głowa do góry moze nie bedzie tak źle

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 14:40

cześć dziewczyny
pozbyłam się na godzinę teściów :-D :ico_brawa_01:
poszli na spacer z moimi rodzicami :-D
z dzidzią wszystko ok rosnie sobie i macha nóżkami wazy juz 1150g i ma długie nogi, ginka potwierdziła ze to dziewczynka :ico_haha_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
jezei wyjdzie zle to pewnie bede miec cukrzyce ciążową tak wiec humor mam do bani i jak narazie lekkiego doła :ico_placzek:
oby wynik się poprawił :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
nie smuć sie tak , dużo kobiet w :ico_ciezarowka: ma cukrzyce i dzidzie rodzą się zdrowiutkie
ale tobie życzę, żeby wynik sie polepszył

ja jeszcze nie miałam takiego badania robionego i ciekawe czy tu robią takie coś??
przekonam się w czwartek
wyobraźcie sobie że spałyśmy do 9.30 :ico_wstydzioch: :ico_szoking:
no to sobie pospałyście :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

25 lis 2008, 15:21

co do męczenia sie i golenia
to ja nie mam z tym problemu na razie, gole sie normalnie, brzuszek mi nie przeszkadza, meczyc też sie nie męczę, nic mnie nie boli , nic nie dokucza
ale ci dobrze. a wszyscy mowia ze to ja dobrze ciaze przechodze. hehe co prawda mi tez nic nie dolega, tylko jak pochodze troche to mnie juz brzuszek boli i musze odpoczac ale i tak nie rownam sie z toba. mama mowi ze brzuszek mam ladniutki. w sumie to ma racje bo mi to nigdzie nie poszlo indziej tylko w sam brzuszek a wiec mam wielka nadzieje ze wroce do swojej wagi po ciazy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a mam nadzieje ze moja malutka wytrzyma w brzuszku do stycznia..
oby oby :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: trzymamy kciuki odpoczywaj duzo i nie przemeczaj sie. majlepiej to z pilotem chyba przed tv albo kompem. :-)
pediatra mówi że to wirus, dostała leki i do końca tygodnia ma nie chodzić do przedszkola, ale na dwór może wychodzić. troszke sie ciesze że razem w domku pobędziemy,
hehe no pewnie troszke w domciu pobedzie i jej przejdzie, bo z tymi wirusami to tak niestety jest. od jednej do drugiej osoby itd... korzystajcie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
tylko u mnie nie za dobrze zle mi wyszedł test obciązeniowy
hmmm ja tez jeszcze takiego testu nie robilam. nie wiem czy wogole moja ginka mi go przepisze. a ty sie nie zamartwiaj bo ja tez podobnie slyszalam jak manenka ze to dopada wiele kobiet w ciazy. trzymaj dietke i badz dobrej mysli a na pewno wszystko bedzie dobrze.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”