Ilka79, dzieki
[ Dodano: 2008-11-22, 08:13 ]
u mnie dzis biało za oknem
nie przepadam za zimą ale lubie patrzec jak pada snieg
Ja mam syna 3 letniego i do tego opiekuje sie jeszcze dwuletnim chlopcem, wiec zadnego nie podnosze, wiadomo siadaja mi na kolana, ale tak zebym ich podnosila, to nie zrobie tego, chodza juz wiec sobie musza radzic sami....nie chce tego podnoszenia niczym przyplacic.... Oczywiscie zdarza sie roznie, moja kolezanka nosila swojego syna przez cala ciaze i nic nie bylo, a znowoz inna podniosla piecioletnie dziecko i stracila wtedy swoje. Ja wole byc przezorna, nigdy nic nie wiadomo, a nie potrzebnie nie bede nadwyrezac mojej macicy i plodu na to, ze ciezkie dziecko ma kaprys zeby go podniesc. Na prawde tesknie za tym jak podnosilam mojego synka, ale musi on na to jeszcze zaczekac.A co robić, jak się ma 14-kilogramowego szkraba, który domaga się czasem wzięcia na ręce?
Ja nawet nie mam w domu wagi wiec nie mam pojecia czy cos przytyłam pojde na wizyte to sie dowiem, puki co miesze sie we wszystkie spodnie wiec chyba nie jest zle , w zasadzie nawet nie widze roznicy , chociaz wieczorem brzuszek wydaje sie wiekszyPrzytylam juz dwa kilo od poczatku ciazy, ale w tym tygodniu schudlam 1kg, troche stresu ostatnio mamy, tak czy siak to mozliwe ze za dwa tygodnie wybiore sie na zakupy ciuchow, bo przeciez zaraz sie w nic nie zmieszcze.
Oj to szczesciara jestes...w zasadzie nawet nie widze roznicy
na pewno tak bedzie czekam z niecierpliwoscia na relacjeMozliwe, ze dzisiaj uslysze pierwszy raz serduszko...
to faktycznie strasznie wczesnie .. chcialabym juz poczuc ruchy... ciekawa jestem jakie to uczucieWyczytalam na innym forum, ze taka dziewczyna juz czuje ruchy swojej fasolki, a jest dopiero w 12 tygodniu.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość