Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 23:16

zborra, ja mysle ze jak dajesz jej cebion multi to juz d3 jej nie dawaj bo w cebionie jest
ja daje jej 5 kropli tego cebionu

moja mama juz mi chciala jakiś apetizer przynosic jak mała tak wymyslała z żarciem ale bez przesady ostatnio je nawet ładnie
a dzisiaj tak sie przegłodzila ze po spaniu zjadła 1,5 kotleta mielonego 3 ziemniaki i 2 ogórki kiszone
normalnie szok

a mnie cos alergia łapie i ciezko mi sie oddycha

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 23:20

Jagodka,no to masz przekichane co z alergia jeszcze :ico_noniewiem:
1,5 mielonego :ico_szoking: wow,no przyglodzilo ja niezle :-D niejedzenie bylo pewnie chwilowe...Maya tez widzisz zmienia zdanie co do ilosci jedzenia,raz je innym razem nie....takie indywidualistki nam rosna :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2008, 23:24

GLIZDUNIA, nawet nie przekichane ale ciezko mi sie oddycha
wziełabym sobie jakiegoś wziewa ale sie boje
a nawet nie mam wapna w domu

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 23:28

no musisz sie zaopatrzyc w te bezpieczne leki :ico_noniewiem: ....a mdlosci masz ranne,wieczorne czy calodniowe?

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

26 lis 2008, 23:41

A mój Karol poszedł spać o 21.45. No ale w dzień spał trzy godziny od 13.00 do 16.00, to się chłopak wyspał :-D

Ja o tych bajkach co piszecie to wogóle nie słyszałam i nie widziałam. My na kablówce mamy program "Mini mini" są to bajeczki dla małych dzieci, leci Noddy, polskie stare bajki takie jak "Pyza na polskich dróżkach", "Bolek i Lolek". A Karola ulubione i te co ogląda to "Bawmy się Sezamku" to coś jak dawna "Ulica Sezamkowa" te same postacie to leci o 10.00 rano i dlatego o 10.00 często tu do Was zaglądam :-D I o 18.30 ogląda na dobranoc "Misia w niebieskim domku" to też są takie kukiełki, a miś to przebrana osoba za niedziwiedzia. Sama lubię te bajki :-D W niedzielę rano na TVP leci też taka komputerowa Myszka Miki, to też oglądamy, a na dobranoc na TVP 1 Kubusia Puchatka I to nasz cały telewizyjny repertuar. Dużo słuchamy muzyki z płyt, ostatnio na topie jest Arka Noego. Myślę, że właśnie poszukam mu na Mikołaja, albo gwiazdkę jakiś płyt z muzyką dla dzieci.
Ale GLIZDUNIA, masz rację dzieciaczki naprawdę dużo się uczą z TV i nie jest ona tak do końca zła, jak to się mówi. trzeba tylko ją oglądać z głową.

GLIZDUNIA, co do pralki, to może być i grzałka i termostat. A co to za pralka? Sikor powiedział, że jak za dojazd zapłacicie, to przyjedzie z chęcią Wam naprawić :ico_oczko: :ico_oczko:

Zrobiłam sobie przerwę w pisaniu na prysznic, no i teraz nie pamiętam, co miałam pisać :ico_wstydzioch:

A już wiem, oglądałam dziewczynki nasze kochane razem z Karolem, Karol oglądał z otwartą buzią i pięknie mówił Maja. Jagódka to naprawdę ma talent, no ale wiadomo po kim go ma, mama już będzie wiedziała jak go dalej rozwijać. I wszystko będzie dobrze, napewno.

No to jeszcze pobuszuje chwilę po necie i spać :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

26 lis 2008, 23:55

Sikorko,to byla tania pralka Matsui...ale ma dopiero rok z hakiem....i zapytaj mezusia plisss czy to sie oplaca naprawiac woole bo jak ma to kosztowac polowe wartosci pralki to chyba kupimy nowa.... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

27 lis 2008, 00:06

hejki
byłam czytalam i ....
idę spać :ico_haha_01:

nie to żebyście mnie aż tak znudziły hehehe

ale zmęczona jestem ... znowuuu

a co do bajek to ja ich w ogóle nie znam jakoś nie mamy zwyczaju sadzać Igi przed tv :ico_noniewiem:
tzn widziałam te co Sikorka napisała bo też mamy mini mini....

idę bo :ico_spanko:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 lis 2008, 00:15

GLIZDUNIA, no to powiem Ci, że mój małżonek spec, a o takiej pralce nie słyszał :-D Czy się opłaca naprawiać, to wszystko zależy od tego jaki jest u Was drogi serwis. Musicie się dowiedzieć ile taka naprawa może kosztować iprzekalkulować. No chyba, że chcecie, żeby Sikor przyjechał :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 00:36

Jagódka ale też dajesz cebion multi czy zwykły??? no ja chyba zaprzestanę D3 dawać, bo przecież pije jeszce tran... :ico_noniewiem: nie chciałabym przesadzić...
No i pisz jak się czujesz..będziemy Cię teraz męczyć zdawaniem relacji hehehe. Ja miałam mdłości popołudniowe...zero wymiotów...rannych mdłości itp...tylko cholernie mi się chciało spać na początku...a jak piersi? mnie od pierwszego dnia jakoś bolały...i urosły momentalnie...hehehe
Lekarza masz już ząłatwionego?
A Jagódkę to musiało naprawdę ssać z głodu, że tak pojadła!
Sikroka no to posiedział Karolek! moja spała też 3godziny w dzień, ale usnęła w sumie o ludzkiej porze :-D

ja poprasowąłam...J wrócił...idziemy spać...ciekawe, czy Hania zaraz nie zrobi awantury, bo to jej stała pora się zbliża...
bolą mnie plecy...Ewcik, a Ty miałaś masaż? bo mi by się przydał...
A! zamówiliśmy właśnie Upsy Daisy 50cm taką dużą dla Hani od moich teściów na święta...przy okazji oczywiście jedna też dla J siostrzenicy (nie wiem po co,bo ona tej bajki nawet nie ogląda...wolałabym kupić coś innego, no ale wszystko musi mieć tak samo jak Hania, więc...) i mojej bratanicy...he, chociaż jakiś pożytek. No a że znaleźliśmy te lalki tanij niż myślałam, to nie mówiąc nic teściom zamówiliśmy od razu Hance małą Makke Pakę :-D

spadam też, więc dobranoc...do jutra....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 lis 2008, 10:26

zborra, ja daje jej cebion multi
zrezygnuj z tej d3 bo jak jeszcze tran to juz chyba za duzo
zreszta w cebionie multi tez jest d3
moja pediatra kazała latem odstawic wogule d3 i nie kazała juz wprowadzac
nie ma co przeginac z tymi witaminami

a ja czuje sie dobrze chociaz ciągnie mnie w dole brzucha

powiedzcie mi jakby moj m teraz poszedl na l4 to cos by dalo?????
bo 6 grudnia konczy mu sie wypowiedzenie a jakby poszedł w tym czasie na l4 to co?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”