A mój Karol poszedł spać o 21.45. No ale w dzień spał trzy godziny od 13.00 do 16.00, to się chłopak wyspał
Ja o tych bajkach co piszecie to wogóle nie słyszałam i nie widziałam. My na kablówce mamy program "Mini mini" są to bajeczki dla małych dzieci, leci Noddy, polskie stare bajki takie jak "Pyza na polskich dróżkach", "Bolek i Lolek". A Karola ulubione i te co ogląda to "Bawmy się Sezamku" to coś jak dawna "Ulica Sezamkowa" te same postacie to leci o 10.00 rano i dlatego o 10.00 często tu do Was zaglądam

I o 18.30 ogląda na dobranoc "Misia w niebieskim domku" to też są takie kukiełki, a miś to przebrana osoba za niedziwiedzia. Sama lubię te bajki

W niedzielę rano na TVP leci też taka komputerowa Myszka Miki, to też oglądamy, a na dobranoc na TVP 1 Kubusia Puchatka I to nasz cały telewizyjny repertuar. Dużo słuchamy muzyki z płyt, ostatnio na topie jest Arka Noego. Myślę, że właśnie poszukam mu na Mikołaja, albo gwiazdkę jakiś płyt z muzyką dla dzieci.
Ale
GLIZDUNIA, masz rację dzieciaczki naprawdę dużo się uczą z TV i nie jest ona tak do końca zła, jak to się mówi. trzeba tylko ją oglądać z głową.
GLIZDUNIA, co do pralki, to może być i grzałka i termostat. A co to za pralka? Sikor powiedział, że jak za dojazd zapłacicie, to przyjedzie z chęcią Wam naprawić
Zrobiłam sobie przerwę w pisaniu na prysznic, no i teraz nie pamiętam, co miałam pisać
A już wiem, oglądałam dziewczynki nasze kochane razem z Karolem, Karol oglądał z otwartą buzią i pięknie mówił Maja.
Jagódka to naprawdę ma talent, no ale wiadomo po kim go ma, mama już będzie wiedziała jak go dalej rozwijać. I wszystko będzie dobrze, napewno.
No to jeszcze pobuszuje chwilę po necie i spać