ania0807 przesliczne zdjecia, mala wyglada tak zadziorczo w tej czapeczce hihihihi, a rowerek sliczny, bardzo dobry pomysl na spacerki teraz kiedy wiosna juz idzie, i ciasto bardzo ladnie wyszlo, sama pieklas??
karolas ochh tak cie rozumiem ze sie wkurzylas, bo to istna wariatka byla z tej lekarki, no co za bezczelnosc, po pierwsze nie masz obowiazku pamietac lekow od tego jest karta, co za debile, tutaj nawet ja z zadna karta nie przychodze tylko lekarze wszytsko w komputerze maja napisane jakie leki bralam, jaka przeszlosc zdrowia, jak chca to patrza i tyle, ja anwet ksiazeczki zdrowia nie nosze bo nie ma takowej tylko taka karta jak kredytowa wyglada, jak sie wchodzi do recepcji to sie ja przeciaga samemu tak jakby sie w sklepie placilo i sie siada, a to wtedy juz oni wiedza ze jestem bo sie im wyswietla, przed wizyta lekarz czyta ostatnie notatki o mnie i ostatnie wizyty i wtedy wola, jak wchodze to jzu wszystko wie, czemu ta debilka siedzi i ci zadaje takie glupie pytania, tylko traci czas, kto by pamietal jakie leki bral przez 7 lat, no nie kumam, przez ten stracony czs moglaby przyjac wiecej pacjentow no nie kumam typiary, zamiast cie na testy wyslac i wtedy pomoc jak juz wszystko wie, to ci zadaje glupie pytania, w dodatku ta bezczelnosc wobec malutkiej Amelci no nie kumam!!!

dziewczyny a u nas to moje mieszkanko 47 m2 kosztuje 450 tys.

lece pod prysznic i na egzamin