a no widzisz to już nawet od kraju nie zależy tylko od ginamoja lekarka każe robić każdej ciężarnej.
dziękujęmanenka, super brzusio
superbyłam rano krew i mocz oddać do badania, w pon do ginki na kontrole a w czwartek usg - nie moge sie już doczekać
ja tez przed każdą wizytą oddaje mocz do badania a krew pobierają i robią morfologię, trzeba sprawdzić czy nie ma anemii bo ona jest bardzo częsta u kobiety w ciąży bo dzidzius zabiera nam wszystko co potrzebuje dla siebiea czemu ci pobierają krew??
no to czekamy na wiesci o małym Michaeluna 15.00 mam wizytę u gina
podbno w H&M sa fajne usztywniane wiec jak tylko lekarz pozwoli mi sie ruszyc z domku to podjade zobaczycogladalam juz biustonosze do karmienia. nawet nie drogie. powiedziala mi expedientka ze 30-40 zl. ale brzydkie.
jelsi Cie to pocieszy to ja od rana do wieczorka sama -mąz teraz dłuzej pracuje, podobno do konca miesiaca..a z mamusia nie mam okazji posiedziec bo pracuje..no a ja dziewczyny znowu sama w domu no i dzisiaj to juz z miasta przyszlam z mama do domku bo strasznie mi smutno siedziec tak samej w domku.
aha , ja miałam tylko 2 razy pobierną krew, a mocz to co każda wizytę noszęja tez przed każdą wizytą oddaje mocz do badania a krew pobierają i robią morfologię, trzeba sprawdzić czy nie ma anemii bo ona jest bardzo częsta u kobiety w ciąży bo dzidzius zabiera nam wszystko co potrzebuje dla siebie
i bardzo dobrze, przynajmniej będziesz wiedziała co i jakw przyszłym tygodniu umówię sie z koleżanką ona ma cukrzyce to mi doradzi co moge jesc a czego unikać
no pewnie upominaj sięniektóre stycznówki juz mały to badanie robione a moj gin jeszcze mi nie zlecił..wiec sie chyba upomne..
tak też tam widziałam fajne sąpodbno w H&M sa fajne usztywniane wiec jak tylko lekarz pozwoli mi sie ruszyc z domku to podjade zobaczyc
no pewnie powiedz jej bo z tego co mówi twoja mama to za dużo maszuklola mnie w palca i z krwi wyszlo ze mam az 157![]()
a ze moja mama jest pielegniarka to powiedziala ze to znacznie za duzo bo normalnie to powinno sie miec ponoc w przedziale miedzy 60-120! w poniedzialek ide do ginki i jej powiem.
ja łykam tran od poczatkui wiecie co jeszcze zauwazylam?? ze odkad zaczelam brac tran to wogole nie lapie mnie zadne przeziebienie. nic nawet kataru nie mam. moze wy tez zacznijcie brac?? ja lykam 1 tabletke dziennie + feminatal i tylko tyle.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość