Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 18:45

Ragazza555, hej
ja jestem :-D
miałam jechać do koleżanki, ale ona sobie pojechała do innej i w takim wypadku muszę dziś sama w domku siedzieć

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 18:49

mnie dzis odwiedziła koleżanka z 3 miesięczna córeczka..małutka ma zespoł Dwona ale jest cudna :-D :-D juz sie nie mogę doczekać kiedy ja będe tak tulic moje maleństwo

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 18:58

juz sie nie mogę doczekać kiedy ja będe tak tulic moje maleństwo
ja po tym ostatnim USG to też już się nie mogę doczekać swojego skarba :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 19:09

ja po tym ostatnim USG to też już się nie mogę doczekać swojego skarba
a na kiedy masz termin..?sorki ale nie nadrobiłam czytania od poczatku.. :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 19:09

Marcia77, 15 lutego :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 19:22

Marcia77, 15 lutego :-D
to moze sie uda i bedzie prezent na Wakentynki :-D :-D

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 19:23

to moze sie uda i bedzie prezent na Wakentynki :-D :-D
ja nie chcę na walentynki rodzić :ico_nienie:
wole dzień po :-D

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

30 lis 2008, 13:52

czesc dziewczynki :ico_haha_01:
wczoraj przezylam normalnie chwile strachu. brrrr... cos mnie zaczal brzuch bolec, twardniec i nawet az mnie zatykalo i nie moglam oddechu zlapac. no i pojechalismy wieczorkiem na pogotowie. podlaczyli mnie do KTG na pol godziny. ale w tym czasie czulam ze mi juz przechodzi i nawet brzuszek sie zrobil mieciutki juz i KTG nie wykazalo nic. podszedl do mnie lekarz ale taki nieprzyjemny tym gburowaty w kazdym badz razie powiedzial ze skurczy nie ma no i jeszcze mnie zbadal na samolocie i ponoc szyjka tez jest OK. ale normalnie strasznie sie juz zmartwilam bo tak dziwnie sie zaczelam juz czuc. pierwszy raz bylam na oddziale polozniczym. ile tam kobiet w ciazy z duzymi brzucholami to szok :ico_szoking: alez ja nienawidze zapachu szpitala. normalnie bleeee. az od tego zapachu ataku paniki dostaje. tak sie boje rodzic...

poza tym to maz dzisiaj pojechal na gielde i bylo stoisko z wozkami. mowil ze wszystkie nowiutkie wozki i tylko po 200-400 zl. no i chyba sie zdecydujemy na ktorys skoro takie tanie, ale z drugiej strony zastanawiam sie gdzie jest haczyk?

moj M dzis znow wyjezdza w trase :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: nawet nie bedzie go na Mikolaja :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ale zycie... normalnie z takim weekendowym mezem :ico_puknij:

spadam robic obiadek juz mi sie kotlety schabowe smaza i zrobie do tego kapuste pekinska z majonezem :-D pyyyycha

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 14:39

cześć dziewczyny :-D

ja dopiero po kąpieli i śniadanku :-D
mąż dziś już o 17 będzie w domku :ico_brawa_01: :-D
pogoda ładna , tylko -2st :-D
ale w kominku napalone, a wiec mi mrozy nie groźne :-D

jedwabna, ale się nabawiłaś strachu :ico_olaboga:
dobrze , że nic się nie stało :ico_sorki:
ja na szczęście szpital mam fool wypas i bliziutko i czyściutki i pokój rodzinny tzn. będzie w nim tylko mój mąż , ja i dzidzi :-D
poza tym to maz dzisiaj pojechal na gielde i bylo stoisko z wozkami. mowil ze wszystkie nowiutkie wozki i tylko po 200-400 zl. no i chyba sie zdecydujemy na ktorys skoro takie tanie, ale z drugiej strony zastanawiam sie gdzie jest haczyk?
nie ma w tym żadnego haczyka :ico_nienie:
można kupić takie tanie wózki
tylko pytanie
czy ten wózek będzie ci się dobrze prowadził :ico_noniewiem:
niech mąż szuka ze skrętnymi kołami
ja wczoraj już sobie zamówiłam wózek błękitny :-D
http://www.allegro.pl/item491111453_x_l ... g_iii.html

a jeszcze pisała do mnie koleżanka, że ma dla mnie 4 kartony ubranek + fotelik+ siedzisko+rogala+ takie tam małe , ale potrzebne bajery
a więc chyba w weekend ją odwiedzę bo mieszka 300km ode mnie w Oslo :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

30 lis 2008, 18:28

hej
mieliśmy bardzo miłe popołudnie. pojechaliśmy do pizzeri - pyszne jedzonko było, dzieci bawił klaun więc ola miała wielką frajdę, dopiero co wróciliśmy. mała padła w samochodzie....będzie pewno buszować do późna a rano do przedszkola kłopot wstać będzie...ale nie mam sumienia jej teraz budzić, tak słodko śpi...

jedwabna, no to miałaś przeżycie, szkoda że lekarz gbur :ico_zly: ja z olą w 9 m-cu obudziłam sie i nie czułam ruchów, zjadłam, poleżałam i nic. zadzwoniłam do położnej kazała do szpitala na ktg jechać, w drodze już poczułam małą ale pojechałam, głupio mi było że raban robie, okazało sie że ok a położna która mnie obsługiwała mądrą rzecz powiedziała - lepiej 100 razy niepotrzebnie alarmu narobić niż raz coś przeoczyć. i to racja, bo to nasze dzieci i my za nie tylko odpowiadamy póki są u nas w brzuszkach.

manenka - ten sam kolorek wózeczka będziemy miały, tylko ja mam model XA

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”