doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 01:00

a ja spać nie mogę i włączyłam kompa.

ta myśl o tych mieszkaniach mnie dobija. jeszcze A. na weekend nie przyjechał, za tydzień, też go nie będzie...

ale jutro rano jadę z tatą po sanki dla Kingi od prababci na Mikołajki, potem do prababci Kingi, bo dawno jej nie widziała, no i do kumpeli co w styczniu ma rodzić, aczkolwiek lekarka jej powiedziała, że urodzi szybciej - w tym roku.
a ponoć od stycznia macierzyński płatny ma trwać pół roku

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

30 lis 2008, 01:13

ja jak zwykle na końcu :ico_oczko:

idę "już" spać... ale Doris no szkoda, że mieszkanie nie wypaliło i znowu szukanie ... a wiesz co, moja Iga też nie ma kontaktu z dziećmi bo też ich mało znamy a te co znamy to albo bardzo malutkie albo duuuże :D i my to nawet mało z nią gdzieś do dzieci chodzimy na plac zabaw czy coś, bo nie ma kiedy :ico_wstydzioch: więc jak ostatnio w Galerii weszła do takich domków do zabawy dla dzieci i tam było dużo maluchów to miała taką :ico_szoking: minę :-D aż nie mogłam ze śmiechu ... oczy jak 5 złotych i buzia otwarta i się gapiła na nie a jaki był szok jak jakieś do nie podeszło albo jjej dotknęło :-D no ale coż taka troszkę dzika jest 0 ale szybko się rozkręciła więc trzeba po prostu stwarzac takie okazje nawet z obcymi dziećmi... np w jakimś figloraju itp... :ico_noniewiem: musimy się zebrać

no paaa :-) :-)

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 01:30

no to ja gasze światło

[ Dodano: 2008-11-30, 09:06 ]
dzień dobry

[ Dodano: 2008-11-30, 09:12 ]
wczoraj nie mogłam zasnąć, a dzisiaj ciężko było mi wstać...

wzięłam prysznic, żeby się obudzić i nie pomogło... zaraz się ubieram i spadam do znajomej. będę mogła na żywo się komuś wyżalić odnośnie mieszkania...
wczoraj wysłałam jeszcze dwa maile odnośnie mieszkania.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 10:12

to ja zapalam :ico_haha_01:

Daria temu przyjacielowi nie chodziło o to, by zwodzić D. Wręcz przeciwnie, kazał przyjeżdżać D. bi praca dla niego będzie i już, zapewnia go, że nie zginie. To raczej mój D. tak nastroił się pesymistycznie ... Ale wiem, że ma głowę na karku i na pewno sobie poradzi :ico_sorki: wiecie, on się troszkę boi, na początku będzie tam sam i też nie wie jak zniesie rozłąkę z Wiktorem :ico_placzek: Ale powiedziałam mu, że w chwili kryzysu niech pomyśli, że robi to przede wszystkim dla niego :ico_sorki: :ico_sorki:

Wiktor spał ładnie u siebie do 4.30 a później się przebudził więc ponownie wzięłam go do na, kokosił się i prawie usnął ale D. wstawał na tą przeklętą giełdę i mały od razu ta ta i płacz :ico_zly: Na szczęście udało mi się go położyć i spał do 8 :ico_sorki: :ico_sorki:

Dobrze, że to ostatnia giełda D., cały grudzień będzie w niedzieę w domu :ico_sorki:

Aha, zapomniałam napisać, że wczoraj mój pieprzony szwagier kupił małemu :ico_szoking: takiego małego szczekającego pieska i taką świecącą kulkę :ico_szoking: chyba alkohol go przyćmił hehe.

Ok lecę pić :ico_kawa:

[ Dodano: 2008-11-30, 10:10 ]
A wy jeszcze śpicie ??????????????????????? Pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2008-11-30, 11:57 ]
Nie no, gdzie wy jesteście ? :ico_oczko:

Wiktor poszedł z ciocią na spacerek jupi :-D A ja rozgościłam się na wątku dla Emigrantek :-D Jedna z dziewczyn mieszka 1 g 15 min drogi od Yeovil :ico_szoking: :ico_haha_01: Optymistyczny akcent na początek dnia :ico_sorki: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2008, 13:03

dzień dobry .. ja po wczorajsze kłótni z Duzym... dzis juz lepiej ale pojechal do Krakowa - babcia jego jest umierajaca .. ja w domu ..i własnie mi sie przypomniało, ze mam impreze dla lekarzy na 12 .......... zadzwonilam, ze bede po 13 z małym bo zasnal niedawno .... :ico_zly: zła jestem na ta impre niedziela!!!! coz taki urok roboty .......

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 13:05

Gośka no nieźle, to będziesz imprezować z Hubim :ico_noniewiem: Kurcze zamiast poświęcić mu czas na zabawę i przytulanki to musisz pracować ...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 14:08

Hej, hej!!!

Glizdunia no to super!!! ja też lubię robić jak wiem, że wszystkim smakuje. No i nawet ten bałagan i czekolada na kanapie mi nie przeszkadzała :-D tak jak Wam paluszki rozdeptane...hehehe. Tylko u nas nie było alkoholu, bo oni autem...a ja zapomniałam że dla nas winko kupiłam :ico_wstydzioch:

Sikorko no to będzie bal!!! trzymam kciuki, żeby wypalił Wam ten sylwestre!!! super się zapowiada!

Doris a Ty z nerwów pewnie spać nie mogłaś co? a dziś lepiej ciut czy nie bardzo? a A ma tyle pracy że nie przyjeżdża?

Anza...no widzisz, taki figloraj to też niezła zabawa. Może akurat kogoś się fajnego spotka!

Gosia w niedzielę do pracy??? :ico_olaboga:

Kamizela miła nocka...super!

a reszta później, bo mnie wołają na obiad sto razy, zaraz zwariuję!!!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 14:08

halo halo,ja juz jestem po pracy....

Kamila,sorki ja Cie zrozumialam ze ten kumpel nastawia Was ze kryzys i ze moze chce sie wycofac,ale skoro sie wywiazuje to ja zwracam mu honor :-D :ico_oczko: ja juz czekam na Was....no i fajnie ze wpadlas na emigrantki,ja tez tam zagladam od jakiegos czasu.....i wydaje mi sie ze znajdziesz tam wiecej blisko mieszkajacych osob...wiem ze jedna jest z Bristolu a to troche dalej niz ode mnie....

Gosia,klotnia z Duzym?hmmm no i przyjecie?no i gdzie tu miec dobry humor jak tyle zajec ze odpoczac spokojnie nie mozesz...w niedziele w dodatku :ico_olaboga:

A. mial poodkurzac i pozmywac jak bylam w pracy a on przez te 3h nie podniosl sie nawet z kanapy :ico_szoking: chyba powinnam mu zrobic niezla awanture co? :ico_noniewiem: no ale jest umierajacy :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2008, 14:36

Kamizela no pewnie ciężko i w UK, ale ja myślę, że tam i tak lepiej niż tu! i to dla Was szansa. Poza tym, trzeba spróbować! nawet jakby (tfu tfu tfu) miało się nie udać, to bynajmniej będziesz wiedziała, że spróbowałaś wszystkiego co w Waszej mocy. A ja i tak wiem, że się uda!!!

Glizdunia no pięknie!!! ale opierniczaj go szeptem, bo głowa pewnie mu pęka :-D

a u nas moje drogie noc bez płaczu, pobudek i mleka!!! Hania spała do 8!!!! :ico_sorki: :ico_brawa_01: chyba się wybiegała solidnie wczoraj! :-D za to dziś bunt i od pół godziny gada, krzyczy, bawi się a spać nie chce? :ico_noniewiem: a byliśmy na spacerze, obiad zjadła i nie wiem o co kaman...myśląłam, że kupę ma, ale nie...i dalej gada "miś, miś, apsi, apsi, ALA" :ico_haha_01:
a znajomi w szoku, że ona tyle gada...wczoraj w ogóle słowotok miała...kuchaś, Igoj, i już wszystkich z dobranocnego ogrodu zna :-D i Lolę, i Toma, kucharza...hehehe

ja po obiadku, pewnie za 2-3godzinki ciocia przyjedzie...Zmykam przebrać pościel do końca...ogarnąć...a chciałam sobie poleżeć, a w kuchni sajgon od śniadania...
miłej niedzieli

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

30 lis 2008, 15:22

Obrazek
Obrazek
a ja jakos fotek z wczoraj nie mam ale w nocy uwiecznilam mojego A. bo tak zamierzal spedzic noc :ico_haha_01: ...usnal w ciuchach i na mojej polowce lozka to go dobudzis nie moglam zeby sie przeniosl i w oncu sie zsunal w nogi lozka i myslalam ze sie rozbierze a te tak spal :ico_szoking: ...dobre pol h tak spal az mu sesje walnelam i obudzilam zeby sie polozyl...ale moze nie powinnam :-D skoro mu bylo wygodnie :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”