Dzien dobry w ten deszczowy dzien
U nas nocka ok,maly wypil mleczko o 4 00 a o 7 30 juz sie moje dzieci obudzily.. mala Nicole przyszla do mnie do lozka w nocy i tak sobie spalysmy razem juz... wiem ze to nie za dobrze no ale ..
A dzisiaj to mala Nicole ladnie wykapalam i zasnela i spi sama.. wydaje mi sie ze to jej spanko to duzo tez zalezy od jej dnia.. np.dzisiaj pada strasznie deszcz i mala spi spokojnie i sama..a wczoraj to niechciala sama spac.. troche tak roznie z tym spaniem bywa u Nicolinki ale nie jest az tak tragicznie..
Moj Marcusek tez juz sobie wypil mleczko i ostatnio szybciej mu idzie to picie.. bo moj maz odkryl ze jak mu inaczej butelke przestawi to szybciej mu leci i szybciej jest gotowy z tym mleczkiem maly.. i to prawda.. teraz maly wypija swoje mleko w ciagu 20 minut a nie wczesniej potrzebowal kolo 1 godzinki
Malutki jest fajniusi,patrzy sobie na swiat ladnie a teraz sobie spi,nawet dobrze mu sie nie odbilo i spi..
A ja zaraz ide obiadek zrobic dzisiaj bedzie rybka z frytkami mniam mniam
Ogulnie niemoge az tak narzekac.. bo duzo zalezy od dnia,wiadomo kazdy dzien jest inny i przynosi cos innego ale radze sobie i jest ok,fakt nocki mnie wykanczaja ale pozniej w ciagu dnia nie czuje sie zmeczona co jest troche dziwne???
Maggie mam nadzieje ze znajdziesz super przedszkole,ja juz wiem ze moja Nicole bedzie za rok chodzila do super przedszkola,bedzie jej sie tam podobalo i wierze ze bedzie tam bezpieczna,byle kto do tego przedszkola nie wejdzie..
No moja tesciowa miala szczescie bo krzyknela .. i dobrze ze zyje bo ona jest w porzadku
Justyna u nas tez ciezko z nocnikowaniem.. ale jak mala za rok pojdzie do przedszkola to mysle ze do tego czasu naucze ja robic siku do nocnika no bede sie starac w kazdym razie
Ok uciekam obiad robic bo dzisiaj mezus moj bedzie troche szybciej w domku,bo piatek jest a dzieci moje spia wiec mam czas na spokojnie ladnie porobic.. ok lece buziaki dla was i dzieciaczkow paa