Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

13 mar 2008, 23:35

iza pisze:ale podejrzewam ze biurokracja w naszym kraju szybko ją zniechęci...

Iza też właśnie się tego obawiam no ale mam wielką nadzieje ze jednak nie , oby ona nie byla złudna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

13 mar 2008, 23:53

Barbara pisze:nie wiedzialam ze tak trudno znalesc przedszkole ... :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

wiesz co Basiu, nie jest tak trudno, bo w poprzednim przedszkolu w którym byłam, sa miejsca i nie ma żadnego problemu...ale i tak szukam dalej :ico_oczko:
Jutro mam jeszcze obejrzeć dwa :ico_haha_02:
A to co dałam link bardzo mi się podoba, choć to całe centrum dziecka :ico_oczko:
iza pisze:ja chce dac go od stycznia do przedszkola..ale warunkiem jest brak pieluchy.nie wiem czy to nam sie uda do tego czasu

no u nas tez cięzko z tym nocnikowaniem :ico_olaboga:
Tu na szczescie n ie musze się spieszyć, bo mają przewidziane że dziecko jeszcze robi w pieluszkę.
Kristi trzymaj się, musisz jakos te nocki jeszcze "przeżyć" może niedługo się wszystko unormuje i dzieciaczki dadzą więcej pospać...
acha, no i dobrze że wszystko się dobrze skończyło i teściowa ma się dobrze :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

13 mar 2008, 23:57

iza pisze:ja chce dac go od stycznia do przedszkola..ale warunkiem jest brak pieluchy.nie wiem czy to nam sie uda do tego czasu

No właśnie ,u nas też przyjmują już od 2,5 roku do przedszkola ale dziecko musi sikać na nocnik i być w miare samodzielne a u nas też ciężko z nocnikowaniem :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2008, 12:20

Dzien dobry w ten deszczowy dzien :ico_oczko:
U nas nocka ok,maly wypil mleczko o 4 00 a o 7 30 juz sie moje dzieci obudzily.. mala Nicole przyszla do mnie do lozka w nocy i tak sobie spalysmy razem juz... wiem ze to nie za dobrze no ale ..
A dzisiaj to mala Nicole ladnie wykapalam i zasnela i spi sama.. wydaje mi sie ze to jej spanko to duzo tez zalezy od jej dnia.. np.dzisiaj pada strasznie deszcz i mala spi spokojnie i sama..a wczoraj to niechciala sama spac.. troche tak roznie z tym spaniem bywa u Nicolinki ale nie jest az tak tragicznie..
Moj Marcusek tez juz sobie wypil mleczko i ostatnio szybciej mu idzie to picie.. bo moj maz odkryl ze jak mu inaczej butelke przestawi to szybciej mu leci i szybciej jest gotowy z tym mleczkiem maly.. i to prawda.. teraz maly wypija swoje mleko w ciagu 20 minut a nie wczesniej potrzebowal kolo 1 godzinki :ico_oczko: Malutki jest fajniusi,patrzy sobie na swiat ladnie a teraz sobie spi,nawet dobrze mu sie nie odbilo i spi..
A ja zaraz ide obiadek zrobic dzisiaj bedzie rybka z frytkami mniam mniam :ico_oczko:
Ogulnie niemoge az tak narzekac.. bo duzo zalezy od dnia,wiadomo kazdy dzien jest inny i przynosi cos innego ale radze sobie i jest ok,fakt nocki mnie wykanczaja ale pozniej w ciagu dnia nie czuje sie zmeczona co jest troche dziwne???

Maggie mam nadzieje ze znajdziesz super przedszkole,ja juz wiem ze moja Nicole bedzie za rok chodzila do super przedszkola,bedzie jej sie tam podobalo i wierze ze bedzie tam bezpieczna,byle kto do tego przedszkola nie wejdzie.. :ico_oczko:
No moja tesciowa miala szczescie bo krzyknela .. i dobrze ze zyje bo ona jest w porzadku :ico_oczko:

Justyna u nas tez ciezko z nocnikowaniem.. ale jak mala za rok pojdzie do przedszkola to mysle ze do tego czasu naucze ja robic siku do nocnika no bede sie starac w kazdym razie :ico_oczko:

Ok uciekam obiad robic bo dzisiaj mezus moj bedzie troche szybciej w domku,bo piatek jest a dzieci moje spia wiec mam czas na spokojnie ladnie porobic.. ok lece buziaki dla was i dzieciaczkow paa

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 12:27

witam z :ico_kawa: :-D

Awatar użytkownika
Mama_Ania
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 12:29

Witajcie Kochane
Ale znowu mam zaległości w czytaniu
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kristi
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

14 mar 2008, 12:30

Ja jeszcze na chwilke chcialam wam pokazac jak moj Marcus sie ladnie usmiecha delikatnie :ico_oczko: :ico_haha_02: :
Obrazek
I jak moje dzieci a szczegolnie starsza siostrunia kocha swojego malutkiego braciszka :
Obrazek

Ok juz zmykam..

Justyna witam cie i zarazem uciekam do nastepnego razu papa :ico_oczko:

Awatar użytkownika
justyna25
4000 - letni staruszek

14 mar 2008, 14:52

My już po spacerku troche dziś wietrznie ale nie tak jak wczoraj i nie pada na szczęście :ico_haha_01:

Magdalena_82
Wodzu
Wodzu

14 mar 2008, 18:20

cześć dziewczynki
Byłam dzisiaj w kolejnych przedszkolach no i wybrałam już dla Tośka.... jest ślicznie, paie miłe no i Antosiowi tez sie chyba podobało...jest czysto, miło, przyjemnie :ico_oczko:
No i też daleko nie jest bo tylko 10 minut drogi...no i chyba taniej niz w tamtych dwu w których byłam...nie trzeba płacić depozytu...uffffff :-D

Kristi śliczne fotki, jak zawsze...Marcus cała NICOLE ...
Ania to szybko nas "nadrabiaj" i pisz jak się czujesz.

Powiem WAM że osytatnio miałam stresa...bo nie dość że @ mi się spózniał...to jeszcze miałam jakis "znajomy" ból piersi...no i myslałam ze zaciązyłam :-D ... w sumie nie martwiłabym się wcale, dyby nie to że biore te proszki antydepr.
ale nic z tego, ..na szczęście bo chce urodzic zdrowe dziecko, musimy teraz bardzo uważać.

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

14 mar 2008, 18:51

witajcie

no to widze ze z nocnikowaniem nie za łatwo mamy...ale dzieciaczki mają jeszcze duzo czasu za te sprawy
najlepiej bedzie w lato je nauczyc, tak mysle

Aniu jak ty sie czujesz?? jak przeprowadza Kinguni do swoejgo pokoju??/

Maggie, super super ze wybrałas przedszkole....Antoś na pewno bedzie zadowolony..codziennie bedzie tam chodził??? Maggie a kiedy planujecie kkolejną dzidzie, bo wiem ze macie kiedys w planie??

justyna25, u nas dzis caly dzien pada ...z pzerwami..udalo nam sie w takiej przerwie tez wyskoczyc na spacwer....w nowym wózku..bo ten co mialam rozwalil sie prawie

kristi dobrze ze sie tesciowej nic nie stalo..biedna.....
i tak cie tu wszystkie podziwiamy....dajesz sobie fantastycznie rade z dzieciaczkami...najgorsze tylko te spanie z Nicilką..oby szybko sie wszystko unormowało..mysle ze Nicilka dlatego tak chce byc z tobą bo troszke jest zazdrosna ......ale z czasem wszystko bedzie dobrze...ach..i sliczne zdjecia
trzymajcie sie

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”