Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

03 gru 2008, 12:19

jedwabna jak tam po wizycie??
nie odzywasz się
a bo w dalszym ciagu nie mam neta u siebie i pisze do was tylko jak jestem u rodzicow. wizyta byla suuper. dzidzi wazy juz 1600, przytylam 3 kg ale ginka powiedziala ze idealnie. na USG widzialam twarzyczke synka i oczka, nosek, buzke. otwieral i zamykal usteczka. ale zaje... uczucie. i ma takie pulchniutkie policzki :-D :-D :-D
ginka potwierdzila ze to chlopak. powiedziala ze sa "jaja jak dzwon" :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no i kopie mnie nozkami w jeden bok, dlatego juz to troche boli bo dzidzi jest juz silne a ponoc ma jeszcze duzo miejsca zeby urosnac. w pewnym momencie ginka zaczela sie zmiac i powiedziala ze ciekawe jak bede wygladac jak przyjde do niej za miesiac :ico_noniewiem: no bo to ponoc teraz bedzie najszybciej roslo. a i ja zaobserwowalam teraz roznice normalnie z dnia na dzien :ico_oczko:

na Mikolaja kupilam mezowi maszynke do golenia wilkinson quatro i zel do golenia - to taki komplet, ale wiem ze mu sie podobal bo kiedys bylismy w sklepie i zwrocil na nia uwage, ale ja pewnie nic od niego nie dostane. on nie ma nawet czasu zeby isc samemu na miasto i cos kupic :ico_noniewiem:

kupilismy juz wozek taki
http://www.allegro.pl/item493173655_woz ... mocja.html

poza tym kupilismy jednak lozeczko turystyczne bo wszyscy mowia ze jest lepsze dla dzidzi z przewijakiem takie:
http://www.allegro.pl/item486985866_loz ... ziomy.html

fotelik kupilismy z firmy ABC do samochodu i tani byl tez fotelik do karmienia z regulowana wysokoscia i tacka przypinana do jedzonka dla dzidzi z szelkami fajny tez.

ale najwazniejsze ze za wszystkie te 4 rzeczy zaplacilismy tylko 750 zl :ico_brawa_01:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: teraz mam caly pokoj zawalony ale ciesze sie ze to juz prawie wszystko. dobra ale sie rozpisalam.

nastepnym razem wkleje zdjecia bo wlasnie jedziemy po akumulatorki :-D

papa

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 12:46

jedwabnasuper że wszytko w porzadku.. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2008-12-03, 11:47 ]
a z tymi linkami to teraz kochana uważaj bo sie jaks afera zrobiła na forum i nie wolno teraz aktywnych linków umieszczać :ico_placzek: :ico_placzek:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2008, 13:18

jedwabna fajnie że z synusiem ok wszystko :ico_brawa_01: i gratuluję zakupów :ico_brawa_01: mi jeszcze troszke zostało...wanienka, przewijak, higieniczne rzeczy typu kosmetyki itd.

pospałam, pojadłam...teraz tv pooglądam i za obiadek sie zabieram. dziś schabowe :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

03 gru 2008, 13:25

jedwabna, super z ezakpuy udane

a ja ostatnio cos nie mam ochoty na nic jakas mnie apatia ogarneła i nic mi się nie chce i tak wegetuje dzień za dniem

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 13:27

a ja ostatnio cos nie mam ochoty na nic jakas mnie apatia ogarneła i nic mi się nie chce i tak wegetuje dzień za dniem
mnie też sie zaczyna tak robić od tego ciągłego siedzenia w domku :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 14:47

witam świątecznie :mikolaj:

w kominku się pali, śnieg za oknem sypie i -4st :mikolaj:

Beatris60, no to mało rzeczy zostało ci kupić :-D
a co do barbie to też bym chciała, żeby moja chrześnica się nimi bawiła, ale nie lubi lalek , woli kosmetyki

jedwabna, super że wizyta się udała :ico_brawa_01:
a synek już na prawdę duży 1600g :ico_szoking: :ico_brawa_01: :-D
i 3 kg nie jest tak dużo
ja znowu stanęłam w miejscu :ico_noniewiem: od kąd się tu wprowadziliśmy czyli koniec października przytyłam tylko 1kg, i waga stoi w miejscu :ico_noniewiem: , no ale gin się nie czepiał bo dzidzia rośnie jak na drożdżach :-D
fajny wózek , a zwłaszcza jak ma gondolę, jeszcze takich nie widziałam, i łóżeczko ja też mam turystyczne :-D
a więc czekamy na fotki :-D
a z tymi linkami to teraz kochana uważaj bo sie jaks afera zrobiła na forum i nie wolno teraz aktywnych linków umieszczać :ico_placzek: :ico_placzek:
:ico_olaboga: nie wiedziałam o tym :ico_olaboga:
już święta tuż tuż a więc humor powinien ci wrócić :mikolaj:

a ja muszę jakąś kawę wypić bo przysypiam :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

03 gru 2008, 15:27

[ Dodano: 2008-11-10, 09:35 ]
Uwaga!
Od dnia dzisiejszego tj. 10 listopada NIE WOLNO na forum zamieszczać aktywnych linków do stron internetowych. Prosimy robić to bez "http://www".

taki posta został dopisany do Regulaminu forum

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 gru 2008, 15:43

Marcia77, dzięki za informacje :ico_sorki:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

03 gru 2008, 21:33

hej
jakaś czepialska jestem ostatnio :ico_wstydzioch: bez powodu, naprawde sie męża czepiam, doprowadzam do tego ze mi w koncu cos przykrego powie i potem rozpaczam :ico_wstydzioch: zwalam na hormony, ale... :ico_szoking:

wanienke to kupie w styczniu żeby mi miejsca nie zabierała niepotrzebnie, teraz kupie przewijak na łóżeczko i drobiazgi co zostały.

jutro usg - chyba zaraz spać pójde żeby to jutro szybciej było :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 gru 2008, 01:22

jakaś czepialska jestem ostatnio :ico_wstydzioch: bez powodu, naprawde sie męża czepiam, doprowadzam do tego ze mi w koncu cos przykrego powie i potem rozpaczam :ico_wstydzioch: zwalam na hormony,
oj biedny twój mężuś :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no cóż musi to przeczekać :-D
jutro usg - chyba zaraz spać pójde żeby to jutro szybciej było :ico_haha_01:
ale fajnie :ico_brawa_01: czekamy z niecierpliwością na fotki :-D

a ja właśnie sie dowiedziałam , że moja siostra cioteczna bliźniaczka jest w :ico_ciezarowka: i też ma termin na lutego :-D , rodzi tydzień przede mną :ico_brawa_01: :-D :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”