a jak do kina, to najlepiej na cos strasznego o zeby seans zaczal sie ok. 22:00
potem wychodzimy przed centrum handlowe, glucha noc, a na opustoszalym parkingu tylko kilka samochodow, a potem droga do domku i kilka km przez czarny las, miodzio

No toscie mnie nastraszyły. Muszę sie przyjrzeć Majce dokladnie.Gie, ja tez nie wiem, co moze byc przyczyna tego brzydkiego zapachu, poszperalam troche w necie i znalazlam kilka rad na innych forach:
Objawy przy lambliach mogą być może ich nie być wcale, mogą być rozmaite,
wszystkie na raz albo tylko jeden z nich. Brzydki zapach z ust, biegunki,
zaparcia, kupy ze śluzem, złe wyniki krwi, bóle brzuszka, brak apetytu, nocne
budzenie, lejący katar, ciągły kaszel, itd....U nas był to katar, kaszel w
czasie spania, bóle brzuszka, niewyjaśnione temperatury, brak apetytu no i ten
zapach....
zrób badanie kału w kierunku pasozytów i wszystkiego sie dowiesz.
mnie sie wydaje, ze duzo z tym nie zrobisz... i ze to zalezy od sasiadki, jezeli ona nie bedzie chciala (albo nie bedzie zmuszona) oddac psa, to go pradopodobnie nie odda.Ja jak kiedyś miałam kundla co wyła niesamowicie to go musieliśmy wydać na wieś bo sąsiedzi się skarżyli i nie było zmiłuj się i nie było maleńkich dzieci wtedy. Co mam robić???
no sąsiadom którzy mieszkaja nade mną też się wkurzają, dzisiaj pójdę jeszcze do sąsiadów którzy mieszkają nad wyjącym psem.mnie sie wydaje, ze duzo z tym nie zrobisz... i ze to zalezy od sasiadki, jezeli ona nie bedzie chciala (albo nie bedzie zmuszona) oddac psa, to go pradopodobnie nie odda.
zreszta wyglada na to, ze tylko Tobie przeszkadza ten pies... czy innym tez? jakby bylo Was wiecej, to juz predzej cos by sie zdzialalo..
SHOO - myslisz, ze usg przewodu pokarmowego robi sie "wewnetrznie...?"![]()
![]()
zaraz poszukam w necie...
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość