ciekawe czy mi pozwoli babka na ta cytryne i wode mineralna.. Ide w przyszlym tygodniu dopiero, akurat moja siostra musi tez zrobic morfologie to sie zabiore zeby tam sama godzine nie siedziec. Mi lekarka powiedziala ze to nie musi byc koniecznie na czczo (robie 50g) no ale i tak morfologie musze zrobic wiec nonono zbita

Moze nie zwymiotuje
Maz mnie zostawil, pojechal do Gdanska do niedzieli

Jak ja nie lubie sama spac, zasnac nie moge.. Ale jakos przezylam ta pierwsza noc. Dzis nawet sie zebralam i posprzatalam w pokoju, cos mam przyplyw energii, co prawda sprzatanie glownie na siedzaco i co chwile odpoczynek ale udalo sie

Zeby to cholerne serce mi sie uspokoilo to byloby calkiem fajnie.
To co moje dziecie wyczynia ostatnio w brzuchu to przechodzi ludzkie pojecie

jakies fikolki wywija, wypycha mi tylek bokiem

Ja nie wiem co to bedzie za miesiac, dwa, chyba mi brzuch rozerwie silaczka
Najlepsze jest jak w nocy sie przekladam na drugi bok i jak tylko sie poloze to zaczyna sie przewracac dziecko i ucieka na druga strone

Rano jak sie obudzilam to mialam tylko brzuch po prawej stronie, a lewa plaska

Jak skubana wyczula ze juz sie obudzilam i ma wiecej miejsca to sie rozlozyla po rowno, bosko to wygladalo

Kiedys sie balam ze nie bede miec instynktu macierzynskiego, ale coraz mocniej kocham ta kruszynke
We wtorek o ile sie nie myle beda Rozmowy w Toku o ciezarowkach, widzialam fragment, chyba bedzie super, koniecznie musze obejrzec, jakby co to polecam