czescccccccccc
kurka, ania juz urodzila
, a mi az mi ciarki przeszly jak pomyslalam, ze ja tez mam... JEDYNECZKE
jedna, jedyna
boje sie jak diabli... nie porodu, to po prostu sie stanie (tak czy inaczej musi sie stac) ale boje sie tego co bedzie potem.. wiecie, taki zonk mi sie wlaczyl
tym bardziej ze dzis tak baaaaaardzo mnie brzuch bolal... i krzyz. zero skurczy. a bolalo tak ze chodzic nie moglam
jakby przyciaganie ziemskie bylo z 10 razy wieksze
wzielam kapiel i przeszlo, w kazdym badz razie na tyle, ze mi to nie przeszkadza
karola, matko nasza, ustepuje ci miejsca, wrednoto
wiesz, ze starszym sie ustepuje a ja czasem kulturna jestem
zakladaj watek bo juz 3 laseczki maja swoje dzieciaczki przy cycusiu i trzeba to uczcic!!!
evik, a ja wole sprzatac papiery niz prasowac
zreszta, mam mniej wiecej posegregowane nawet, tyle ze u mnie zamiast jednej szuflady jest ich... 4
moj mezu trzyma takie bzdety ktore sa NIEZBEDNE ze scyzoryk sie w kieszeni otwiera...
chocby np wyciagi bankowe z konta jego rodzicow sprzed... ilustamNASTUlat
wiecie, troche poprzestawialam w sypialni naszej (nie sama, zeby nie bylo
) i mam kolo lozka troszku wiecej miejsca na lozeczko i pierdolki juniora. ale nie mam lampki i musze jakas sobie skombinowac... bo mialam taka na stolik nocny a teraz zamiast stolika - regal z ksiazkami stoi
dzisiaj moj pan maz i moj pan tatus zabrali ksiezniczke i zrobili zakupy
nie bylo ich kilka godzin, mala wrocila taaaaaaka szczesliwa
czasami dobrze robi facetom sam na sam z mala ksiezniczka, a jak mi to dobrze zrobilo - w tym czasie sie w wannie moczylam
a babcia seriale ogladala
a! u nas jutro swieto, w pon tez, tak wiec jak mnie nie bedzie - to od razu mowie, ze to z powodu pana domu co kompa bedzie okupowal