Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

05 gru 2008, 22:46

Osita-no my teraz czekamy na Ciebie :-D
Aha-termin mam na 27grudnia

Awatar użytkownika
tosia
Trzy tysiące lat minęło...

05 gru 2008, 23:34

Osita- dziękujemy za uaktualnienie listy :ico_brawa_01: No i teraz czekamy na Ciebie. Punktualna zamierzasz byc?

Awatar użytkownika
osita

05 gru 2008, 23:41

Punktualna zamierzasz byc?
noooooooo :-D punktualnie na 12 grudnia sie szykuje :ico_haha_01: :ico_oczko:
tak swoja droga, czy kogos wyrzucilam zbyt pochopnie czy co??? bo jakos tak NIEBIESKO jest straasznie teraz :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
no i mowcie od razu co zmienic, poki pamietam :ico_wstydzioch: magda :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: mowilas juz dawno ale mi calkowicie z tej pustej skrzynki wyparowalo zeby date zmienic - teraz juz gotowe :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
lece spac, dobranoc!!! :ico_spanko:

[ Dodano: 2008-12-05, 22:42 ]
ajjjjjj, nie wstawilam ananke ani milutkiej, ale musza najpierw swoje daty podac chocby przyblizone :ico_oczko: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 gru 2008, 23:56

ajjjjjj, nie wstawilam ananke ani milutkiej, ale musza najpierw swoje daty podac chocby przyblizone :ico_oczko: :ico_haha_01:
mnie tam nie wstawiaj :-) ja mam na 9 stycznia minus dwa tygodnie - liczę na cud i Wam kibicuję :-D
Ostatnio zmieniony 06 gru 2008, 00:31 przez ananke, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tosia

05 gru 2008, 23:57

M. się kąpie, a ja znalazłam już mojego Mikołaja- robimy sobie nadal takie z nas dzieci :ico_haha_02: Włożyłam już i jemu w zwykle buty a w roboczych ma tylko obierki od mandarynek ktróe własnie pożarłam, cale dwa wielkie buty obierek :ico_brawa_01: hihihihihi Ale będzie miał jutro wygrzebywania z butów :ico_haha_01: Uciekam bo musze śwaitło zgasić żeby nie zauważył już dziś. papapapapa

Awatar użytkownika
aniafs
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 gru 2008, 00:26

Osita, dzięki za aktualną listę. Nie ma na niej chyba Justyneczki i Orzeszkowej, ale coś mam przeczucie, że sie szybko nie pojawią :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: a moze juz się "rozpakowały" tylko nie mają jak nas o tym powiadomić.
Kurczę, zastanawiam się jakie to uczucie mieć juz tylko "jedyneczkę" do porodu. Osita, trzymam kciuki i mam przeczucie, że do tego 12-go nie doczekasz.
Magda, ja wiem, że te porody w "Opowieściach o narodzinach" to "trochę" inne od naszych polskich. Ale sam widok cierpienia tych kobietek przyprawia mnie o dreszcze. Ale jak juz bejbiki na świecie, to zaraz ryczę jak bóbr i myslę, jak cudownie bedzie tak Bartunia tulić do piersi...
Tosia, a jak piecyk...mam nadzieję, że nie szczękasz zębami z zimna :ico_oczko:

Awatar użytkownika
magda83
4000 - letni staruszek

06 gru 2008, 00:33

Ania-my twarde kobitki i damy rade :-D :-D :-D
No i zobaczysz jak urodzisz i przytulisz Bartusia ze warto było:)
A bedziesz rodzic z mezem?Bo ja tak i on oczewiscie sfilmuje jak malutka juz wyjdzie-wtedy jak pozniej bede ogladac te nagranie to bedzie tez przezycie....Aaaa jeszcze troche...troche a ja tak nie moge sie doczekac

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

06 gru 2008, 02:07

Wpadłam jeszcze na minutkę... Chciałam wcześniej, ale synuś dorwał kompa i za nic nie chciał go ze swych objęć puścić... :ico_zly: A jak poszedł spać, to na drucikach robiłam i tak mi się dupsko w kanapę zapadło, że mowy nie było, żebym się ruszyła, zanim mi się siusiu nie zachciało :-D A wtedy to lecę ile sił w kończynach, bo nadal za mało mi nerki produkują... Nie, no nerki może produkują jak trzeba, ale szczęście moje najmłodsze skutecznie girkami utrudnia wydalanie... :ico_chory:
Osita, ja Tobie strasznie dziękuję za kulturkę, ale no ty @ nie bądź wiśnia, co...? Jak dam radę jutro, to spróbuję założyć ten nowy wątek, ale jak mi coś nie będzie pasowało, to usunę i na twoje ręce złożę ten przywilej :-D
Evik, faktycznie, często tak jest, że ten drugi poród jest szybszy, ale w zamian za to boleśniejszy... Nie jest to regułą, ale niestety częściej się to potwierdza, niż nie ma uzasadnienia :ico_olaboga: Co tam Was będę straszyć? Same musicie to przeżyć i tu już fakt niezaprzeczalny - odwrotu nie ma :-D
Aniu, naturalne, że masz obawy... Zastanawiałabym się nad tym, gdybyś ich nie miała :-D Lecz poradzisz sobie, bo jakoby musisz i tyle... A Bartuś w ramionach wynagrodzi cały ból i stres z porodem związany... :ico_haha_01:

Do Justyny pisałam wczoraj, ale nie odpisała jeszcze... A Orzeszkowa nie zdążyła numeru podać... I tak szczerze mówiąc wątpię, byśmy już się wieści doczekały... :ico_nienie:

Osita :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za jedyneczkę, a jutro 0 i potem na plusie będziesz jechała :-D
bo jakos tak NIEBIESKO jest straasznie teraz :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
Wszystko gra, mamy przewagę chłopców :-D No chyba, że giny nasze szanowne mają klapki na oczach... :-D
a w roboczych ma tylko obierki od mandarynek ktróe własnie pożarłam, cale dwa wielkie buty obierek :ico_brawa_01:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
Ja zaraz pakuję drobiazgi dzieciom i się łaskawie kładę, bo jutro mnie wołami z łóżka będzie trzeba wyciągać :-D Wpadnę z rana, a potem reszta porządeczków :ico_haha_02:

Śpijcie spokojnie i bezboleśnie :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 gru 2008, 09:00

witam i o zdrowie pytam :-Dmi dzis humor dopisuje bo sie wyspalam :-D

ositka jak urodze w grudniu to mnie dopiszesz... bo moze i do stycznia przeciane chociaz nie chcialabym...ale zobaczymy a tak na serio przegladajac karte wczoraj to z miesiaczki mam na 7 stycznia

kurcze juz mi sie spac nie chce a nie ma co robic tylko lezec i lezec nudzi mnie juz to :ico_zly: chyba wyskocze gdzies

asika82
4000 - letni staruszek

06 gru 2008, 10:45

witam mamuśki :-D

rok temu dowiedziałam się,że będzie chłopczyk. fajny prezent od mikołaja prawda :-D :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj: :mikolaj:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”