no to ja wybitną agresją do społeczeństwaaga22, noo, różnie kobiety reagują w tych ostatnich tygodniach.. ja jestem zmęczona, jakbym co noc hektar buraków wypieliła a teraz to juz w ogóle... mi tak ręce lekko puchły czasami, ale dzis to juz porażka po prostu
będzie dobrze... ja obstawiam, że łatwy będziesz miała poródZa tydzień idę do gina, to zobaczymy ile młody waży. Ja cały czas liczę na to, że poszedł po tatusiu i przestał tak rosnąć. Ostatnio dowiedziałam się od Bogdana mamy, że jej chłopaki oba niewiele ponad trzy kilo ważyli i ja cały czas na to liczę
widzisz..a za mnie się flaki w oleju zrobiły... w życiu taka miękka nie byłamno to ja wybitną agresją do społeczeństwa
jeszcze miesiąc i wigor Tobie powróciwidzisz..a za mnie się flaki w oleju zrobiły... w życiu taka miękka nie byłam
zebys ty wiedziala ale nie wszyscy są tacy ...ale wredni i tyle nie licza sie z niczym... chociaz mnie emeryt ustapil miejsca w autobusie i to bylo milo z jego strony a drugi nie kazal placic na parkingu oby wiecej takich ludzi...a ostatnio doszłam do wniosku, że emerytów trzeba w gettach zamknąć, albo co najmniej osobne sklepy dla nich zrobić
no mam nadzieję, że do tego wigoru to mi jeszcze język w gębie się znajdzie, bo normalnie czasami to mi się zbiera, ale jakoś (chyba tego wigoru właśnie) brakuje, bo jestem cholernie wyczulona na pewne rzeczy....jeszcze miesiąc i wigor Tobie powróci
tez mam takie "napady"bo wczoraj wieczorem około 23 wzięło mnie na zabiegi kosmetyczne
i jak Ci poszlo? ja ostatnio po takich akrobacjach sapalam jak parowoz i z czerwonego lakieru juz na dobre zrezygnowalam na rzecz brokatu, zeby nie bylo widac jak nierowno pazury malujeodstawiłam gimnastykę z obcinaniem i piłowaniem paznokci u nóg,
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Sherriwette, TonieAnend i 1 gość