Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 09:59

Witajcie dziołchy :ico_haha_01: D. jednak pojechał dziś na giełdę :ico_zly: no ale musi sobie kupić jakąś torbę podróżną, skarpetki i takie inne pierdółki .

A ja już poinstruowałam teściówkę hehehe żeby podczas mojej nieobecności nie dawała małemu słodyczy, ewentualnie od czasu do czasu lizaczka. Pozostaje mieć nadzieję, że uszanuje moją decyzję. Wiktorkowi cały czas powtarzam , że mamusia idzie do pracy i zostanie z babcią :ico_noniewiem: Ciekawe tylko czy wstanie tak, że będzie widział jak wychodzę i czy bęzie płakał , nie powinien ...

Ok czas na :ico_kawa:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 10:41

halo.ja zbudzona budzikiem ledwo funkcjonuje...jakos dziwnie spalam...i do pracy biegne za chwilke brrr u nas mroz ostry :ico_chory:

Kamila,niesamowite zdolnosci handlowe ma Twoj maz!!!a Ty przy nim tez nie gorsza jestes :-D ciekawa jestem jak Wikus zareaguje na to ze pracujesz...Maya daje mi buziaka i robi papa...lubi zastawac z Arkiem bo ma wtedy luz blues...z tym ze ja to nie codziennie i nie na tak dlugo :ico_noniewiem:

Maya od rana przelewa z filizaek nowych...oczywiscie zastawa jej sie spodobala...Nikusiowi tez a szkoda ze mu tez takiego nie kupilam :ico_noniewiem:
Mam juz fotki z mikolajek ale wkleje po pracy bo juz wychodze wlasciwie,papa

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 11:11

U nas dziś deszczowo :ico_noniewiem:

A to moje łupy :ico_oczko:

Bluzka jest taka grafitowa w prążki - jest to bluzka w formie body hehe, bardzo praktyczne bo wkładasz w spodnie i nie masz gołych pleców przy schylaniu.
Obrazek

I golfik :ico_oczko:
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 14:47

Kamila jaka Ty bedziesz teraz elegancka :ico_brawa_01: bardzo fajny bodziak,ja mialam kilka bodziakow w szkole sredniej i super sie nosily bo obcisle byly odpowiednio :ico_haha_01:

w pracy 3 h zapierniczu a wracam a w domu syf taki ze plakac mi sie zachcialo jak zobaczylam ze A. w tym jedzieniu,ciuchach i zabawkach sobie spokojnie lezy na kanapie...pytam co na obiad to taka mine zobaczylam ze przestalo mnie obchodzic co on dzis zje...ja odgzalam bigos ktory dostalismy wczoraj :ico_noniewiem: i sie najadlam...ogarnelam i nie gadamy...super niedziela sie zapowiada ,swieci slonko i jest mrozik...nic tylko odpoczywac o ogladac swoje slodkie miny....wrrrr

[ Dodano: 2008-12-07, 14:20 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2008-12-07, 17:16 ]
halo,nikogo tu dzis nie ma...ja zagladam co chwilke bo sama siedze caly dzionek...Maya spi juz 2,5h.....chcialoby sie pogadac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 18:48

GLIZDUNIA, ja jestem, ale na chwilkę, byłam w szkole i Karol nie spał więc narazie szaleje, ale pewnie pójdzie wcześniej spać :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 20:39

A ja szykowałam się do pracy hehe :ico_oczko: Poczytałam co nieco żeby mieć jako taki ogląd :ico_szoking: Jednak od ukończenia studiów praktycznie nie miałam nic wspólnego z pedagogiką :ico_noniewiem: Obym szybko się wdrożyła :ico_sorki: Babcia poinstruowana :ico_sorki:

Wiktor nam się odparzył :ico_olaboga: Łapał się za dupcię, ja akurat sprzątałam kuchnię, D. go wąchał ale nic nie wyczuł a ja znalazłam tam kupkę :ico_olaboga: Bidulka piekło dlatego łapał się za pupcię :ico_placzek: Posmarowałam go Bepanthenem, oby do jutra zeszło :ico_sorki:

No i nadal ma wysypkę, matko jedyna :ico_olaboga: Jedyne co może być winowajcą to płatki miodowe :ico_noniewiem: Nasypałam mu kilka razy do miseczki. Więc odstawiamy i zobaczymy :ico_noniewiem:

W ogóle to mam stresa :ico_olaboga:

Daria świetne fotki, Maycia ma cudne rajstopki, a co wchodziło w skład tego zestawu naczyń ? Twój A. się dziś nie popisał :ico_nienie:

[ Dodano: 2008-12-07, 19:40 ]
Aha, wstaję o 5.45 bo o 7 mam busa :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-12-07, 20:13 ]
I też nie mam z kim porozmawiać ...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 21:17

Czesc!
Myslalam, ze juz mam wieczor dla siebie..Ale niestety- Mis buczał w lozeczku ibawi sie teraz grajacym robotem :) Moze dluzej pospi...
Ja taka wybita z rytmu dzis jestem. Jak wczoraj poszlam na 15do pracy, tak wrocilam dzis o 7 rano.. Przywitalam sie juz z mama, Misiem i poszlam spac. Wstalam dopiero o 15!!! Mama dala mi odespac, Mis slicznie drzemal ze mna, cudownie.
A pozniej przyjechal moj tato z gotowym pyznym obiadem i rybka po grecku. Jakis dobry dzien mieli rodzice. Zabrali nas jeszcze na zakupy do tesco i nie pozwolili zaplacic! Takze zapasy mamyzrobione, nowe butki dla Miska -boma tylko takie zimowe,a lzejsze tez by sie przydaly. Byla przecena w Deichmanie i kupilam jakies tam brazowe za 29zl!

Modle sie zeby Mis szybko poszedl spac.. Troche przyjemnosci sie nalezy!
Mam ochote wypic sobie goraca czekolade, poczytac Wysokie obcasy, pozniej obejrzec serial na tvn i wyspac sie. W dodatku juz brakuje mi Duzego i jego towarzystwa. Kochams trasznie tego mojego meza
Ale niestety..moje dziecko chyba ma inne plany bo wlasnie wyciaga wszystko z szuflad w kuchni i zapitala po mieszkaniu z łychą do zupy :):

Maly ruch tutaj w weekend! W dodattku wszystkie wziely sie do roboty i kto tubedzie zagladal ?

Kamizela- Trzymam kciuki za Twoj pierwszy dzien w pracy. Zdaj nam pozniej dluga relacje! Ja tez studiowalam pedagogike resocjalizacyjna i duzo sie a ten temat uczylam. Wiec jestem ciekawa jeszcze bardziej!
A pytalas czy Mis szczuplutki- nochyba taki w sam raz. Ma duze policzki i na buzce jest pyzaty,ale cialko ma chudziutkie :-) Boje sie aby nie utył - bo moze miec tendencje po Duzym.. A apetyt ma fjuuuufjuuu!!! Wszystko by wciagał i na okraglo. Jest uczulony na laktoze, wiec dobrze, ze chociaz slodyczynie moze!!!

Glizdunia- sliczne foty. Swietnie ze u was sie tyle dzieje i czuc wszedzie ta Swiateczna atmosfere. Tez bym chciala isc na zapalanie choinkii i zobaczyc reniferki.. mikołaja.. A unas nic :(
A co do A. -moj Duzy to samo.. Czesto jest tak ze budze sie po pracy o 13 godzinie a w domu jakby tornado przeszło! No ale.. Przymykam czesto oko bo itak duzo robi.

Doris -czekam az sie umowimy na spacer i plac zabaw z maluchami! Trzeba zdazyc,poki jestes w Trojmiescie!

Sikorko - KArolek sam buduje te wieze z klockow? Szok! Jest strasznie bystry co? Sliczny!

Ech.. i nic juz nie pamietam bo pisze na raty.. Jak Gnom pojdzie spac poklikam wiecej :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 gru 2008, 21:29

Oooooooo Juli czyli jesteś koleżanką po fachu :ico_haha_01: Mamy tu jeszcze chyba anzę i masssumi ... o ile dobrze pamietam :ico_noniewiem: I Sikorkę w tematyce wczesnoszkolnej :ico_oczko: Wiesz, ja szczerze mówiąc nie przykładałam się należycie do nauki w trakcie studiów więc taka pewna sibie nie jestem ... Dyplom obroniłam na 4 ... Ale jeśli miałabym pracować w zawodzie to oczywiście podszkoliłabym się należycie i zrobiła mgr ... Póki co planuję wyjazd do UK i studia są w tej chwili nieosiągalne :ico_noniewiem: :ico_placzek:

Na szczęście mój mały już śpi, codziennie godzina 19.30 i mam wieczór wolny :ico_sorki:

Powiedz mi czym objawia się to uczulenie na laktozę ? I wiesz, mój D. też jest pokaźny, 100 kg wagi :ico_noniewiem: W dzieciństwie do 5-6 roku życia wyglądał jak patyk, a później jadł za dwóch :ico_olaboga: wiktor dopóki był na cycu to raczej należał do niejadków, teraz ma dobry apetyt i waży stosownie do wieku bo około 11,5 kg.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 gru 2008, 21:35

Kamila- u mnie to bylo tak, ze ja im dluzej studiowalam to, tym gorzej byloz pewnoscia siebie. Na 4 semestrze zrezygnowalam. Nie dalabym rady pracowac w zakladach karnych/ poprawczych /swietlicach opiekunczych i zyc z tym tak o.Jestem zbytwrazliwa, zabardzo angazuje sie w prace aby torobic..No i Duzy tez nie chcial.. I juz po ptakach. Ale co w glowce zostalo to moje :-)
Teraz pracuje za barem -z przerwa na ciaze i pierwsze miesiace Misia, pracuje juz w tym od 3 lat.. I kocham to. Ale marze zeby zrobic juz jakies studia/studium, pracowac lzej,nie zarywac nocek, ustabilizowac sie.. Tyle ze niestety - Duzy wyjezdza, Mis na przedszkole za maly..i musze czekac.

Zrobilam drugie podejscie do lozeczka z Misiem.. i zobaczymy. Troche poplakal, pokrzyczal ale teraz dalam smoka, pieluszke i sie wyciszył. Oby juz padł.

Oby sie tu ktos jeszcze pojawił!!! :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-12-07, 20:38 ]
Hmm a uczulenie na laktoze- Mis ma to od urodzenia..Wczesniej robil strasznie duzo kupek - do 15 dziennie.. A teraz gdy zje ma taka szorstka skore, dostaje czerwonychranek pod kolanami i w przegubach i strasznie to drapie. Ale to samo ma po cytrusach, miodzie.. Nie moze jajek.. Ale ja tez sie w tymgubie i głupieje. Mam nadzieje, ze z tegowyrosnie- jak ja -bylam bezglutenowcem ibezlaktozowcem do 3rż.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 gru 2008, 21:42

Juli,u mnie sie prawie nic nie dzieje...to pierwsze wyjscie do miasta na taka impreze od 3 lat :ico_noniewiem: no a z tymi nowymi znajomymi mamy ostatnio zdecydowanie weselej to fakt,wiec cieszmy sie ze mamy z kim kawke wypic i pozartowac :-)
no rodzice faktycznie umilili Ci dzionek,moze chca zebys troche niemyslala o rozlace... :ico_noniewiem: i te zakupy,mile to bardzo!!

Kamila,nastawilas sie juz jako tako psychicznie na nowe zycie od rana? :-D czekam na opinie po pierwszym dniu!!!mam nadzieje ze wpadniesz po pracy nam conieco opowiedziec :ico_sorki:

bylismy na kawie u A. kuzynki ale Maya oczywiscie przez dobre 40min. darla sie i szlochala bo ona tam nie lubi byc,nie lubi chyba tego mieszkania bo odkad go kupili to ona takie cyrki tam odstawia :ico_olaboga:

a no tak,ja zapomnialam ze dzis wiekszosc z Was ma szkole i to dlatego tu takie pustki :ico_puknij:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”