Czesc!
Myslalam, ze juz mam wieczor dla siebie..Ale niestety- Mis buczał w lozeczku ibawi sie teraz grajacym robotem :) Moze dluzej pospi...
Ja taka wybita z rytmu dzis jestem. Jak wczoraj poszlam na 15do pracy, tak wrocilam dzis o 7 rano.. Przywitalam sie juz z mama, Misiem i poszlam spac. Wstalam dopiero o 15!!! Mama dala mi odespac, Mis slicznie drzemal ze mna, cudownie.
A pozniej przyjechal moj tato z gotowym pyznym obiadem i rybka po grecku. Jakis dobry dzien mieli rodzice. Zabrali nas jeszcze na zakupy do tesco i nie pozwolili zaplacic! Takze zapasy mamyzrobione, nowe butki dla Miska -boma tylko takie zimowe,a lzejsze tez by sie przydaly. Byla przecena w Deichmanie i kupilam jakies tam brazowe za 29zl!
Modle sie zeby Mis szybko poszedl spac.. Troche przyjemnosci sie nalezy!
Mam ochote wypic sobie goraca czekolade, poczytac Wysokie obcasy, pozniej obejrzec serial na tvn i wyspac sie. W dodatku juz brakuje mi Duzego i jego towarzystwa. Kochams trasznie tego mojego meza
Ale niestety..moje dziecko chyba ma inne plany bo wlasnie wyciaga wszystko z szuflad w kuchni i zapitala po mieszkaniu z łychą do zupy
Maly ruch tutaj w weekend! W dodattku wszystkie wziely sie do roboty i kto tubedzie zagladal ?
Kamizela- Trzymam kciuki za Twoj pierwszy dzien w pracy. Zdaj nam pozniej dluga relacje! Ja tez studiowalam pedagogike resocjalizacyjna i duzo sie a ten temat uczylam. Wiec jestem ciekawa jeszcze bardziej!
A pytalas czy Mis szczuplutki- nochyba taki w sam raz. Ma duze policzki i na buzce jest pyzaty,ale cialko ma chudziutkie

Boje sie aby nie utył - bo moze miec tendencje po Duzym.. A apetyt ma fjuuuufjuuu!!! Wszystko by wciagał i na okraglo. Jest uczulony na laktoze, wiec dobrze, ze chociaz slodyczynie moze!!!
Glizdunia- sliczne foty. Swietnie ze u was sie tyle dzieje i czuc wszedzie ta Swiateczna atmosfere. Tez bym chciala isc na zapalanie choinkii i zobaczyc reniferki.. mikołaja.. A unas nic
A co do A. -moj Duzy to samo.. Czesto jest tak ze budze sie po pracy o 13 godzinie a w domu jakby tornado przeszło! No ale.. Przymykam czesto oko bo itak duzo robi.
Doris -czekam az sie umowimy na spacer i plac zabaw z maluchami! Trzeba zdazyc,poki jestes w Trojmiescie!
Sikorko - KArolek sam buduje te wieze z klockow? Szok! Jest strasznie bystry co? Sliczny!
Ech.. i nic juz nie pamietam bo pisze na raty.. Jak Gnom pojdzie spac poklikam wiecej