Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 10:47

Juli, podziwiam za wytrwałość ale to prawda ze temperatura związku jest wtedy wysoka nie?

[ Dodano: 2008-12-09, 09:48 ]
wiecie co wlasnie mialam kupic mojemu pod choinke malutki sterowany helikopter pod choinke a on wstal i juz pozamiatane :-D
ale postaram sie mu kupic niech sie cieszy mój chlopczyk

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 10:51

hej z rana....u nas znow mrozik trzyam tak ze klapa ze smietnika nam na dworze przymarzla i smieci nie moge wyrzucic :ico_puknij:

o romantyzmie bylo,no to ja z Arkiem takiego ogolnie nie przezywalam specjalnie bo szybko nastala codziennosc....wlasciwie jak zamieszkalismy razem to juz gdzies pokatnie romantyzm sie zmywal bo jednak pranie jego skarpetek zmienilo spojrzenie na sprawe...zapracowani ostro ciagle bylismy wec i sily brak na wszystko,nawet na "te " rzeczy ale to juz wiecie :ico_noniewiem: ale miala moje lata romantyzmu przed Arkiem i bynajmniej nie narzekam ze moglam ich doswiadczyc :-D Arek,owszem kilka razy ugotowal kolacje przy swiecach dla nas :-D i byly tez wspolne kapiele ale ostatnia taka proba spelzla na niczym bo Maya sie wybudzila z rykiem wtedy :ico_noniewiem:
dlatego jak chce poogladac i pomarzyc to zapuszczam sobie jakis romantik i ide spac zapominajac o calej sprawie :ico_haha_01:

Jagodka,pepek u nas juz minal czas zainteresowania ale jak uczyla sie tego slowa to ogladala ciagle :ico_haha_01:
a choinke mamy sztuczna bo na taka nas stac-zywe baaaardzo drogie i na jeden sezon a My nasza 3 rok mamy i miec dlugo bedziemy,do czasu az w totka wygramy :ico_haha_01: no bo zywa pachnie niesamowicie ale wszystkiego miec nie mozna :ico_noniewiem: Maya tym roku juz super do choinki pochodzi,w zeszlym ja bardzo draznila bo Maya raczkowala i zrywala bombki :ico_olaboga: a teraz juz ok. poprzestawiala sobie co chciala na tej choince i ogolnie jej sie podoba wiec nie niszczy :-)
no ale ja wole jej pozwolic z nia obcowac zeby sie obyla bo gdybym gdziesz wysoko postawila to ona by ja ciagle kusila i spokoju by nie bylo,ale to moj sposob na Maye....ona musi sprobowac zeby sie znudzic :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 10:51

Hehe :): Moj zawsze psuje niespodzianki..
Teraz chce mu kupic kapcie pluszowe- motorki - takie scigacze irekawice. Bo on zapalony motocyklista.. Rekawice ma przetarte a kapcie- tak dla jaj :-)

Tez lupie mu kupowac rzeczy "dla chłopcow" bo przeciez oni nigdy nie dorosną...

A co do temperatury w zwiazku... fakt.. podniesiona.. Chociaz tez bywaja kryzysy, jak juz z tesknoty sie swiruje. I po rozłące znow trzeba sie dotrzec, przyzwyczaic,oswoic..

[ Dodano: 2008-12-09, 09:52 ]
http://www.moto-akcesoria.pl/product_in ... cts_id=130

[ Dodano: 2008-12-09, 09:55 ]
Daria- Masz racje z ta choinka.. Jak nie sprobuje,nie dotknie.. to bedzie korcic i jeszcze sobie na łepek sciagnie. A tak - oswoisie i znudzi po prostu..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 10:56

Jagodka,hehe to moze i Jagoda sie pobawi przy okazji :-D :ico_oczko:
my mielismy nic sobie nie kupowac ale chyba sobie sandwicha kupimy bo dawno nie jedlismy i mamy ochote a taki tani bedzie ok. :ico_noniewiem:

aaa i mamy pierwsza 3 na dole wiec ten katar moze od zebow byl bo juz dobrze z noskiem nawet :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 10:57

My z Duzym tez musimy sie postarac, zeby bylo romantycznie.. Znamy sie juz.. o kurcze.. 8/9 lat! Od dzieciaka :-)

[ Dodano: 2008-12-09, 10:02 ]
Daria- Mowilas kiedys, ze szukalas dla A. ghadzetów z Jackiem Danielsem. My tez mielismy na niego obsesje.. I ja z pracymoge duzo przynosic rzeczy. Moze Ci cos załatwic?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 11:07

dzieki Juli,fakt moj A. jest fanem..u nas mozna kupic spokojnie akie gadzety z tym ze ja nie mam kasy na wydawnie teraz wiec odpuscilam...kupie mu na urodziny-ma w styczniu wiec bede miala chociaz pomysl :-D chyba kupie mu piersiowke :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 11:16

Daria! Ja moge Ci przeslac komplet szklanek, bryloczek, mate taka barową do ozdoby.. Mialam tez koszulki ale kurde.. po ptakach :( Oczywiscie ja nie chce od Ciebie za to kasy! Ja to dostaje za darmo :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 11:35

Juli,dzieki naprawde ale nie rob sobie klopotu...dostanie piersiowke i to mu wystarczy,ma 2 szklanki i zapalniczke juz wiec co za duzo to niezdrowo tym bardziej ze my nie mamy mozliwosci schowania tego do szafy-miejsca brak,szafy brak :ico_haha_01: ale dziekuje za propozycje :-)

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 11:49

Uciekam. JEdziemy na tą Starówke szukac bombek i ozdobek swiatecznych.. Mis juz łazi z butami i steka :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 12:56

a ja wlasnie umylam lazienki :ico_szoking: normalnie mnie natchnelyscie!!!jeszcze kuchnie by sie przydalo tak konkretniej....powywalac niepotrzebnosci bo np. w lazience to reklamowka pierdol byla do wyrzucenia :ico_noniewiem:
i czas sie za kartki zabrac bo juz od sasiadek wczoraj dostalismy a nasze w pudelku ciagle leza na stole :ico_wstydzioch:
no i jeszcze @ nadeszla chyba-zapomnialam w tym miesiacu :ico_haha_01: no wiec pewnie stad ten napad energii do sprzatania :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”