doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:20

doris a jak już ciebie nie ma i Kinga w końcu to zauważy to nie płacze ?
no właśnie nie płaczę.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:23

Przeleciałam z wiatrem po "naszych" postach heheh :ico_brawa_01:

Zbora , kocham twoje pomysły !!! A Hanuta jako Aniołek bossska :ico_brawa_01: a pomikołjowy tato, faktycznie wygląda jakby chciał pieska udusić w znanym nam celu :ico_haha_01:
Pisz co z Tobą !!!!!!!!!!!!!! małpo !

Juli mam nadzieję, że jednak obędzie się bez dermatologa... wstrzymam się do przyszłego tygodnia... na razie oglądała ją pediatra... ale powoli zaczyna mnie irytować... :ico_noniewiem:

Glizdunia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: fajnie wyszło z tym spotkaniem Mikołajowym i z wyjściem w plener :ico_oczko: zawsze to czas spędzony wspólnie... nawet we tłoku :-D

Sikorka, ale Ci pięknie KAROLEK powiedział :ico_brawa_01: też się wzruszyłam :-)

Kamizela tylko, żeby z Ciebie nie wyszła workoholiczka :ico_oczko: fajnie masz i szczerzę zazdroszczę... :ico_sorki:

A ja obrabiam tym raem swoje foty... napstrykałyśmy z eście zdjęć chyba... i teraz ja na nie patrzę, to :ico_puknij: :ico_wstydzioch:
dobrze, że J. ich n ie widział...

a w pracy ciągle coś..... jurto i pojutrze Rada Rada Rada... i dalej nie wiadomo co z nami ... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 22:29

Massumi,a co to za foty?jakies okazyjonalne?

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:30

ja idę już spąć kochane

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:31

hej!
ja dopiero dotarłam do domu! :ico_olaboga:
ale po lekarzach i w ogóle całej historii z dojazdem mama zabrała mnie do góralskiej knajpy na obiad :ico_haha_01:
ale...dziecko moje płącze urządza znów już od teraz i J nawet nie widziałam, bo siedzi u niej...więc przelecę tylko stronki i zmykam...

żyć będę...jedyne co to lżejszam o 160zł!!! :ico_olaboga: na usg w porządku, ponoć to zmiany hormonalne i boleć może, byle nie było żadnych guzków. Kontrola raz w roku . a u gina badanie, cytologia pobrana, mam małą nadżerkę :ico_zly: i stan zapalny...dostałam tabletki i w styczniu kontrola i powie co z nadżerką...
no...
o właśnie mąż wszedł obrażony, że dziecko płacze, bo to przez to że ją bierzemy do nas do pokoju spać... :ico_zly: kogo mam wyrzucić, jego czy ją?

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:33

GLIZDUNIA, no wieczorno sobotnie... moja Olka jest samotna... wciąż ... i chciała, zebym jej porobiła kilka twarzowych na naszą - klasę itp...
no ona mnie też dorwała...
aże był wermut...
to się nawydurniałyśmy...
i teraz to ja z nimi mogę zrobić kalendarz dla J. :ico_smiechbig: ale tylko dla niego :-D

[ Dodano: 2008-12-09, 21:34 ]
zborra, jego :ico_brawa_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-12-09, 21:35 ]
albo zostaw ich razem i idż na nół :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 gru 2008, 22:36

jejka Zborra jak sie ciesze!!!!!to moze ja tez mam bolesne zmiany hormonalne? :ico_noniewiem: po zakonczeniu karmienia? :ico_noniewiem: ciesze sie ze bedzie dobrze i ze to nic strasznego :ico_sorki: ulzylo mi i nawet nie wiesz jak :ico_sorki: :ico_noniewiem:
wywal chlopa z dzieckiem pod pachą a sama na relakcik do wanny sie wybierz!!

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:51

o przeczytałam, ale w nerwach, bo ostre ścięcie z J było...bo on mi na dzien dobry zaczyna z nerwem, że koniec brania Hani tu, że jej pobłażamy, że ona wymyśla itp...to ja mu na to, że nie chcę z nim gadać, bo swoje poweidziałam i mogę powtórzyć, że jak mu dziecko przeszkadza, to ma dom po rodzicach wolny! i wiecie co? pierwszy raz tak do mnie powiedział...że jeszcze raz tak powiem, to nie ręczy za siebie! :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: hehehe, nonono nieźle się zaczyna prawda?
no bo ja myślę, że Hania płacze z jakiegoś powodu...ale z jakiego nie wiem...przecież mi nie powie...to co mam zrobić? siedzieć całe noce na podłodze przy niej? czy w ogóle ją olać? wolę ją przenieść tu i już. No co prawda dziś płakała już godzinę po położeczniu, więc nie wiem czy nie zęby?? może gardło? nonono wie co...ale jestem przekonana że to nie fanaberie...

no a teraz chciałabym Wam odpisać...ale nie wiem już co i jak i serdecznie mi się nie chce, szczerze mówiąc...
no to idę się myć, bo pewnie mnie czeka ostra rozmowa z J jeszcze...bo on w sumie to nawet łezki w oczach miał potem...ale mnie wkurza, bo miał te zdjęcia porobić na kartki a on se film ogląda...! :ico_zly: no nonono mać...bez jaj!

no to lecę...choć przykro mi, bo tak nic do Was nie napiszę...chyba pierwszy raz...?
dobranoc!

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 gru 2008, 22:52

Massumi- Ty sie smiej. Ale napewno J. by sie ucieszył!

Zborra- Dzieki Bogu nic Ci nie jest.. I super, ze mama Cie zabrala do goralskiej. Uwielbiam takie knajpy. W Zakopanym oczywiscie najcudniejsze.. zupy w kociolkach itp.. Bo u nas są takowe,ale ceny maja z kosmosu:/
A co do zasypiania.. Pociesz J. ze unas tez cyrki z zasypianiem. Histeria, dramat,koniec swiata.. To zwykły bunt, wymuszanie, sprawdzanie nas. Misiek nigdynie spal z nami w lozku - no.. bralismy go za czasow noworodka zeby sie do niego potulic.. Slicznie zasypiał - mleczko, buziaczek, smok, pielucha i lulu. 5 minut i wieczor wolny. A teraz sajgon! Dzis mielił sie w wyrku 1,5 h ale placzu bylo juz mniej niz wczoraj. Potem pomrukiwanie i lezenie na brzuszku..
Duzy zawsze twardo - nie ulegac.. Wiec ostatnionie ulegam,znosze dzielnie placz ijest coraz lepiej!

Kamila- Swietnie, ze masz co robic.. Ciekawe jakies bedziesz miała wrazenia po tygodniu/ miesiacu. Niedlugonie bedziesz widziala w co rece włozyc.. Brawo! Oby tak dalej!

Poprasowałam.. posprzatalam.. sciele lozko i nakładam maskę. mmm..
A jutro przed praca jade do centrum h, kupie jakies bombeczki, moze prezent dla rodzicow sie znajdzie, olumpikjakis zahacze..a potem do pracy.

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 gru 2008, 22:53

Kamiezela dzięki za wiesz co!
laseczki, bardzo dziękuję za myślenie o mnie!!!
Glizdunia no wiesz, ta babka od usg mi powiedziała, że z wiekiem i w ogóle po ciąży mogą być takie dziwne bóle...a ginka już nic nie mówiła...więc czekam na @ ,jutro powinnam dostać.

jeśli o prawko chodzi to ja bym teraz się nie odważyła już na kurs
Doris gratuluję mieszkania, mi się widzi, może się podłączę? :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”