(oczywiście skrakowaną) to zapukać na prv tam  rzuce linka   ,wystarczy kliknąc na  to co sie chce  jeden raz i już mamy kodzik
  (oczywiście skrakowaną) to zapukać na prv tam  rzuce linka   ,wystarczy kliknąc na  to co sie chce  jeden raz i już mamy kodzik 
 ja mam nortona, kosi jak trzeba, nic się nie przeciśnie, a nawet jeśli to automatycznie skanuje i wywala dziada
 ja mam nortona, kosi jak trzeba, nic się nie przeciśnie, a nawet jeśli to automatycznie skanuje i wywala dziada   avast jest do bani
 avast jest do bani 
 ,a teraz mam od 1,5 roku awasta  i ani razu  mi wira nie przepuscił, od   ponad 1,5 roku    nie robiłam formata
 ,a teraz mam od 1,5 roku awasta  i ani razu  mi wira nie przepuscił, od   ponad 1,5 roku    nie robiłam formata  jest czysty  ,wiadomo wychodzą  wirki  mniejsze    i trojany  przy skanowaniu ,ale wszystko sie idealnie usówa ,a dzieciaki to wszedzie włarzą  jak  to młodzi  troche mi system   sie  wysypuje powoli  bo wiadomo  tyle czasu     bez formatowania ,a   przynajmiej  raz  lub 2 razy do roku  trzeba  od nowa  jak to mówią informatycy,a my nic tyle czasu
 jest czysty  ,wiadomo wychodzą  wirki  mniejsze    i trojany  przy skanowaniu ,ale wszystko sie idealnie usówa ,a dzieciaki to wszedzie włarzą  jak  to młodzi  troche mi system   sie  wysypuje powoli  bo wiadomo  tyle czasu     bez formatowania ,a   przynajmiej  raz  lub 2 razy do roku  trzeba  od nowa  jak to mówią informatycy,a my nic tyle czasu 

no trzeba trzeba, i defragmentację też by się przydało co dwa-trzy miesiące zrobić.,a przynajmiej raz lub 2 razy do roku trzeba od nowa jak to mówią informatycy,a my nic tyle czasu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość