No ale przynajmniej sąsiadka mi nie przyleci, że jej gościom przeszkadza płacz Tosi

ja bym sie chyba jej w twarz rozesmialaNo ale przynajmniej sąsiadka mi nie przyleci, że jej gościom przeszkadza płacz TosiOstatnio jak tak się męczyła w nocy, to na drugi dzień przyszła i owiedziała, ze ona ma gości na wakacjach i im przeszkadza, że dziecko w nocy płacze
![]()
![]()
zapytałam ją, czy dlatego, że mała ząbkuje to mam się wyprowadzić do rodziców i na tym się zakończyło. Czasem mnie ludzka głupota i bezczelność rozwala - przecież to jest aż tylko dziecko, które ząbkuje.
Oluś wlasnie zrobil siku do nocnika![]()
![]()
zemsta może być słodka - idą święta, rodzinka do niej znów przyjedzie i będę im co chwilę do drzwi pukać, że Tosię budząco za wredne babsko. Brak słów. czy ci wstrętni gderliwi ludzie nigdy nie mieli swoich dzieci?????
ciesz się, że nie ma bo przynajmniej w cycka Cię nie gryzie. A im później jej wyjdą tym później próchnica je zaatakujeKurcze czy to moje dziecko wcale tych zębow nie bedzie mieć.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość